Breaking news:

Arome de iarnă – Noutăţile sezonului rece vin de la Brăila Mall

Știi cum fiecare amintire și experiență poartă cu sine...

Sclipiri de sărbătoare de la Teilor din Brăila Mall

Garnisite cu emoție, bucurie și entuziasm, momentele preferate ale...

Florăria La Vie en Rose: cadouri care hrănesc dragostea

Aranjamente florale în cutii sofisticate

Alina Asanache, manager La Vie en Rose

Vrea luna de pe cer, ba chiar mai mult? Aveți un eveniment ieșit din comun? Vreți să aduceți un zâmbet mare pe buzele cuiva?

O floare e întotdeauna mai mult decât o simplă floare. Iar în Florăria „La Vie en rose” găsiți cele mai uluitoare aranjamente din trandafiri și alte flori, pentru aniversări și, ca noutate, pentru nunți și botezuri. Astfel, mesajele voastre iau forme cu totul deosebite și nu veți da greș cu un astfel de cadou livrat unde doriți, oricând doriți!

„Iubite și răsfățate, doamnele și domnișoarele nu ar trebui să aștepte o anumită ocazie ca să primească o prețioasă „Cutie cu Trandafiri”.

Că e rotundă, tip „diplomat”, pătrată, în formă de inimă, de dimensiuni mai mici sau mai mari, „Cutia cu trandafiri” e, de altfel, cel mai comandat aranjament din florăria noastră”, ne împărtășește managerul Alina Asanache.

Echipa de aici pregătește cu migală fiecare buchet, fie că are câteva zeci de fire, fie că numără 110 trandafiri. Cum fiecare destinatară e unică, sunt alte detalii care vă scot din anonimat cadoul: culoarea cutiei, a fundei și a florilor, vârsta sau inițiala numelui fericitei destinatare, evidențiate în aranjamentul personalizat.

O ocazie specială cere și o comandă specială! „Trandafirul în Cupolă” (cu tijă) sau „Trandafirul nemuritor” (fără tijă, criogenat) transmit că dragostea voastră nu durează doar 3 ani, cum scrie în cărți. Tehnica și soluția-minune a florarilor garantează că veți admira trandafirul cel puțin 25 de ani de acum înainte!

Surprizele din Florăria „La Vie en rose” nu se opresc aici: la deosebitul buchet puteți atașa un mesaj scris de mână, o șampanie de marcă ori un uriaș urs din pluș.
Și… adevărata „la vie en rose” în doi poate începe!

____

Găsiți pe cineva zilnic la Florăria „La Vie en Rose” (10.00 – 21.00, Str. Gh. Doja nr. 12, parter Bloc DJ), iar în permanență online pe pagina de FB – Floraria la Vie en Rose. Pentru comenzi nici sunați direct la 0754273974 / 0754639067, iar prin serviciul de livrare la domiciliu cadoul ajunge unde doriți!

Ți-a plăcut acest articol?

votează!

0 / 5. voturi: 0

ai citit?

Experimentează crioterapia cu Criocamera Geoway G900

Nu o singură dată am auzit că o minte...

Arome de iarnă – Noutăţile sezonului rece vin de la Brăila Mall

Știi cum fiecare amintire și experiență poartă cu sine...

Sclipiri de sărbătoare de la Teilor din Brăila Mall

Garnisite cu emoție, bucurie și entuziasm, momentele preferate ale...

De la pasiune, la propria afacere în domeniul beauty – povestea Geaninei Voicu

Determinare, pasiune și multă muncă – sunt ingredientele cu...

Nou în oraș – Starbucks Brăila Mall!

Finalul anului vine cu veşti bune de la Brăila...

Avem un Teatru pe țeavă la Galați. Cum procedăm?

Un actor își petrece întreaga viață pe scenă. Că...