Breaking news:

Magia poveștilor de iarnă începe la Extreme FlorEvents

La Extreme FlorEvents e timpul pentru sezonul preferat Când iarna...

Royal Pizza – All you need is love and … pizza!

Royal Pizza- o afacere de familie Royal Pizza este o...

One Beauty Clinic – frumusețe la superlativ!

One Beauty Clinic - soluții inovative și rapide One Beauty...

Dacă îți place, e creată la EtigE Couture, în Galați!

EtigE Couture - croitorie și design Pentru cei care spun...

Hotel Alex, locul ideal pentru confortul tău

- reclama -spot_img
0
(0)

Dacă alegi să te cazezi în hotelul greşit, călătoria ta de afaceri poate fi de la obositoare spre plictisitoare şi acest aspect ar putea fi cel mai fericit caz. Din fericire, zilele când un hotel „bun” se referă la simplul fapt că aveai Wi-Fi gratuit şi aer condiţionat, au apus demult.

Reinventat și modernizat

Amplasat strategic în centrul oraşului Galaţi,destul de aproape de faleza Dunării din Galaţi, într-o locaţie intimă şi cochetă, Hotelul Alex, reinventat şi modernizat, este o adevărată oază de linişte într-un oraş zgomotos şi aglomerat. Cu o nouă personalitate ce redefineşte conceptul de eleganţă şi rafinament, vă oferă o atmosferă de relaxare combinată cu servicii personalizate, toate într-un cadru modern ce inspiră prospeţime şi naturaleţe. Camerele luminoase şi sălile te conduc într-o incursiune fascinantă ce îmbină confortul modern cu note de clasic elegant şi vă oferă o experienţă memorabilă pe care, cu siguranţă veţi mai dori să o repetaţi.

Adresat mediului de afaceri şi nu numai, Hotelul Alex este complet echipat cu tot ce este necesar: computer, telefon, fax, copiator, imprimantă şi sunt asigurate toate serviciile specifice de concierge.

Design-ul a avut întotdeauna un rol crucial în ceea ce priveşte ospitalitatea, în special ţinând cont de faptul că defineşte personalitatea hotelului şi confortul pe care îl percep toţi clienţii. De aceea, oferim clienţilor noştri numeroase posibilităţi de a alege: oaspeţii se pot relaxa în barul din lobby,recepţia este disponibilă non-stop,iar pentru petrecerea timpului liber există în zonă mai multe locaţii horeca.

Camere spațioase și cochete

Oamenii de business călătoresc pentru diferite activităţi: întâlniri, training-uri sau evenimente corporatiste. De aceea este esenţial ca aceştia să aleagă înţelept o locaţie ce îmbină într-un mod elegant confortul cu necesitatea. La Hotel Alex, aceste deziderate sunt îndeplinite în totalitate. De la camerele spaţioase şi cochete, televiziune prin cablu, acces la internet de mare viteză, mini bar, baie proprie, până la sala de conferinţe – toate dotate cu necesarul specific unui om modern ce nu doreşte să facă niciun fel de concesii în privinţa serviciilor de care poate beneficia.

Şi dacă vreodată, în programul aglomerat pe care-l ai, te-ai gândit cum să rezolvi şi situaţiile consumatoare de timp cum ar fi check-in-ul şi check-out-ul, nu trebuie să-ţi mai faci griji: te poţi caza sau poţi pleca la orice oră doreşti. Pentru că ştim că timpul este foarte preţios!

Pentru clienţii locali, hotelul oferă pe lângă sala de conferinţe şi un salon de evenimente cu o capacitate de 50 de locuri, ideal pentru organizarea unor evenimente importante din viaţa dumneavoastră.

Ne găsiţi în Galați, pe strada Aurorei, nr. 1
Telefon recepție și rezervări: 0721 244 122
www.hotelalexgalati.ro
Facebook: Hotel Alex Galati

Ți-a plăcut acest articol?

votează!

0 / 5. voturi: 0

ai citit?

Royal Pizza – All you need is love and … pizza!

Royal Pizza- o afacere de familie Royal Pizza este o...

One Beauty Clinic – frumusețe la superlativ!

One Beauty Clinic - soluții inovative și rapide One Beauty...

Dacă îți place, e creată la EtigE Couture, în Galați!

EtigE Couture - croitorie și design Pentru cei care spun...

Al doilea restaurant NOODLZ deschis la Shopping City Galați

A doua locație NOODLZ A doua locație NOODLZ s-a deschis...

Cadouri reușite pentru sărbători împlinite la Shopping City Galați

Cardul cadou Sărbătorile înseamnă împreună, sunt apogeul fiecărui an și...

Revelion la Beluga Events – regal al bucuriei și distracției

Evenimentele se disting prin alegerea unei locații selecte, prin...