Breaking news:

Primul magazin Teratai se deschide în Galați, pe 16 mai!

Universul inedit al bijuteriilor Teratai, disponibil până acum doar...

O nouă aventură la Brăila Mall: CĂLĂTORIE ÎN MULTIVERS!

Dacă ești pasionat de inovațiile în tehnologie sau pur...

Hotel Alex, locul ideal pentru confortul tău

Dacă alegi să te cazezi în hotelul greşit, călătoria ta de afaceri poate fi de la obositoare spre plictisitoare şi acest aspect ar putea fi cel mai fericit caz. Din fericire, zilele când un hotel „bun” se referă la simplul fapt că aveai Wi-Fi gratuit şi aer condiţionat, au apus demult.

Reinventat și modernizat

Amplasat strategic în centrul oraşului Galaţi,destul de aproape de faleza Dunării din Galaţi, într-o locaţie intimă şi cochetă, Hotelul Alex, reinventat şi modernizat, este o adevărată oază de linişte într-un oraş zgomotos şi aglomerat. Cu o nouă personalitate ce redefineşte conceptul de eleganţă şi rafinament, vă oferă o atmosferă de relaxare combinată cu servicii personalizate, toate într-un cadru modern ce inspiră prospeţime şi naturaleţe. Camerele luminoase şi sălile te conduc într-o incursiune fascinantă ce îmbină confortul modern cu note de clasic elegant şi vă oferă o experienţă memorabilă pe care, cu siguranţă veţi mai dori să o repetaţi.

Adresat mediului de afaceri şi nu numai, Hotelul Alex este complet echipat cu tot ce este necesar: computer, telefon, fax, copiator, imprimantă şi sunt asigurate toate serviciile specifice de concierge.

Design-ul a avut întotdeauna un rol crucial în ceea ce priveşte ospitalitatea, în special ţinând cont de faptul că defineşte personalitatea hotelului şi confortul pe care îl percep toţi clienţii. De aceea, oferim clienţilor noştri numeroase posibilităţi de a alege: oaspeţii se pot relaxa în barul din lobby,recepţia este disponibilă non-stop,iar pentru petrecerea timpului liber există în zonă mai multe locaţii horeca.

Camere spațioase și cochete

Oamenii de business călătoresc pentru diferite activităţi: întâlniri, training-uri sau evenimente corporatiste. De aceea este esenţial ca aceştia să aleagă înţelept o locaţie ce îmbină într-un mod elegant confortul cu necesitatea. La Hotel Alex, aceste deziderate sunt îndeplinite în totalitate. De la camerele spaţioase şi cochete, televiziune prin cablu, acces la internet de mare viteză, mini bar, baie proprie, până la sala de conferinţe – toate dotate cu necesarul specific unui om modern ce nu doreşte să facă niciun fel de concesii în privinţa serviciilor de care poate beneficia.

Şi dacă vreodată, în programul aglomerat pe care-l ai, te-ai gândit cum să rezolvi şi situaţiile consumatoare de timp cum ar fi check-in-ul şi check-out-ul, nu trebuie să-ţi mai faci griji: te poţi caza sau poţi pleca la orice oră doreşti. Pentru că ştim că timpul este foarte preţios!

Pentru clienţii locali, hotelul oferă pe lângă sala de conferinţe şi un salon de evenimente cu o capacitate de 50 de locuri, ideal pentru organizarea unor evenimente importante din viaţa dumneavoastră.

Ne găsiţi în Galați, pe strada Aurorei, nr. 1
Telefon recepție și rezervări: 0721 244 122
www.hotelalexgalati.ro
Facebook: Hotel Alex Galati

Ți-a plăcut acest articol?

votează!

0 / 5. voturi: 0

ai citit?

Un nou răsfăț pentru tine – magazinul de bijuterii Teratai

Ție cum îți place să te porți prin lume...

Primul magazin Teratai se deschide în Galați, pe 16 mai!

Universul inedit al bijuteriilor Teratai, disponibil până acum doar...

O nouă aventură la Brăila Mall: CĂLĂTORIE ÎN MULTIVERS!

Dacă ești pasionat de inovațiile în tehnologie sau pur...

Primul magazin Teratai se deschide în Galați, pe 16 mai!

Izvorât din pasiune pentru frumos, armonie și împlinire, brandul...

Aproape și cu de toate… O nouă locație Carrefour Express, în Micro 19!

Carrefour Express continuă să-și extindă rețeaua de magazine din...

Expoziție de Fluturi Vii la Brăila Mall: grație, culoare, transformare!

Admirați pentru fragilitatea și libertatea lor, dar și pentru...