Breaking news:

Un plus de savoare la Grill Station cu Ionuț Anghel, Carmangeria Ozana

Și pofte împlinite, și sare în bucate, și mâncare pe săturate! În bucatele tradiționale se regăsește secretul savoarei autentice, care aduce un omagiu bunului gust și respect pentru tradiție. La 𝐆𝐫𝐢𝐥𝐥 𝐒𝐭𝐚𝐭𝐢𝐨𝐧 te bucuri de mâncare gustoasă, arome intense și prospețime, cât cuprinde… Aici, calitatea ingredientelor se întâlnește armonios cu arta preparării, punând în valoare gustul autentic al fiecărei rețete.

Și ce se întâmplă atunci când bucatele simt nevoia de o notă a unui maestru gastronomic? Așa iau naștere colaborările de succes, care știu să satisfacă poftele clientului, prin diversitate, calitate și cu multă pasiune. Înființată în anul 1993, Carmangeria Ozana, în frunte cu măcelarul Ionuț Anghel, și-a propus, încă de la început, atragerea clienților prin calitatea produselor. De profesionalism și dedicare, a dat dovadă și în cadrul competiției Top Chef MĂCELAR România, obținând marele trofeu, atât în ediția din anul 2022, cât și în 2023.

Alături de Anghel, 𝐆𝐫𝐢𝐥𝐥 𝐒𝐭𝐚𝐭𝐢𝐨𝐧 redefinește fiecare experiență culinară, pentru ca tu să simți acel gust „de acasă”. Amprenta pusă de bucătarul măcelar și experiența restaurantului, pe piața de desfacere din zonă, oferă plus valoare interpretării rețetelor tradiționale. Chiar dacă s-au dovedit a fi, în timp, preferatele celor ce se simt, din plin, gustul bun, există întotdeauna loc pentru a surprinde. De la suculentele grătare de carne, la pastrama de berbecuț, cârnații tradiționali, de oaie, adnana kebab, sau multe alte delicii, păstrăm frăgezimea și prospețimea ingredientelor. Și pentru că bucatele bucură nu numai sufletul, ci și ochii, totul se gătește la vedere, pentru ca întregul proces să aibă atenția clientului!

În diversitatea opțiunilor care există, bucatele tradiționale rămân a fi cele care vorbesc și despre autenticitate și bun gust. Îmbinând profesionalismul echipei 𝐆𝐫𝐢𝐥𝐥 𝐒𝐭𝐚𝐭𝐢𝐨𝐧, cu experiența ca chef măcelar a lui Ionuț Anghel, promisiunea pentru ceva mult și bun, se reflectă în rețetele delicioase, pentru a mulțumi și cele mai exigente papile gustative.

𝐆𝐫𝐢𝐥𝐥 𝐒𝐭𝐚𝐭𝐢𝐨𝐧 – locul unde îmbinăm cu eleganță bunul gust răsfățul culinar, acum alături de Ionuț Anghel, Carmangeria Ozana – un maestru al noțiunii de „savoare”!

P

Ți-a plăcut acest articol?

votează!

5 / 5. voturi: 2

ai citit?

TACO BAR, acum și la petrecerea ta! Surprinde-ți invitații prin noutate și diversitate

Iubești combinațiile reinterpretate și gusturile care uimesc? Noutățile și...

Vara asta la înălțime! SUMMER BY YOUR OWN RULES #peterasa Shopping City Galați

Vara asta se lasă cu amintiri, mult zâmbet, versuri...

1 iunie la Brăila Mall: tărâm de poveste

Anul acesta, distracţia este dublă: de 1 si 2...

MANGOLIV – healthy station! Angajament zilnic pentru starea ta de bine

Cum ar fi să mergi într-un loc de dragul...

Un nou răsfăț pentru tine – magazinul de bijuterii Teratai

Ție cum îți place să te porți prin lume...

Primul magazin Teratai se deschide în Galați, pe 16 mai!

Universul inedit al bijuteriilor Teratai, disponibil până acum doar...