Breaking news:

Primul magazin Teratai se deschide în Galați, pe 16 mai!

Universul inedit al bijuteriilor Teratai, disponibil până acum doar...

O nouă aventură la Brăila Mall: CĂLĂTORIE ÎN MULTIVERS!

Dacă ești pasionat de inovațiile în tehnologie sau pur...

Primul magazin Teratai se deschide în Galați, pe 16 mai!

Izvorât din pasiune pentru frumos, armonie și împlinire, brandul...

Gazetto – where classy meets sushi in style

Sushi lover?

Ești iubitor de sushi sau pur și simplu pasionat de mâncarea rafinată și gustoasă? Hai să adăugăm un ambient intim, cu atmosferă stilată, un decor deosebit și am ajuns la Gazetto Cafe!

Gazetto se remarcă nu doar prin calitatea rețetelor de sushi pe care le oferă, ci prin gust, tehnică și ingrediente. Acestea vor confirma oricărui cunoscător de sushi inspirația alegerii sau vor deschide fascinația pentru acest tip de mâncare celor care nu l-au încercat până acum.

Sushi este cunoscut și recunoscut pentru calitățile sale nutritive excepționale, având un conținut extrem de scăzut de colesterol. Atât orezul cât și peștele sunt deosebit de benefice pentru sănătatea ta, iar algele marine în care sunt împachetate rulourile îți aduc un plus de magneziu, calciu, fier și, nu în ultimul rând, un gust divin.

Why sushi?

Deci, fie că optezi pentru sushi la prânz sau pentru cină, poți conta cu siguranță pe alegerea ta și pe gustul deosebit și inconfundabil al acestui preparat. Sushi este considerat una dintre alegerile culinare sănătoase tocmai datorită multiplelor proprietăți ale ingredientelor conținute: pește crud și neapărat proaspăt, orez, wasabi, ghimbir, alge marine, sos de soia. Pentru a te putea bucura din plin de acestea, se recomandă să mănânci rola de sushi dintr-o singură înghițitură.

Sushi reprezintă varianta perfectă și pentru cei care urmează o dietă alimentară sănătoasă, dar și celor care urmăresc să își mențină greutatea corporală optimă, tocmai datorită conținutului caloric foarte redus.

Descoperă noile sortimente de sushi de la Gazetto

Ești curios să descoperi mai multe sortimente de sushi? Află că la Gazetto meniul de sushi s-a îmbunătățit cu numeroase feluri noi de sushi, deci e musai să le încerci. Tu știai că un sushi gustos începe de la calitatea și mai ales prospețimea ingredientelor? La Gazetto Cafe te bucuri de garanția acestora, care este dublată de tehnica preparării, care a fost preluată chiar de la un bucătar japonez, însă adaptată la specificul gusturilor românești.
De exemplu, pentru cei care evită consumul de pește crud, există chiar o variantă de sushi preparat termic.

Mai mult decât atât, la Gazetto Cafe poți opta pentru a primi comanda dorită și acasă, însă ține musai cont de faptul că sushi trebuie consumat cât mai proaspăt, în maximum o oră sau două după ce a fost pregătit. Tocmai pentru că apoi începe să își piardă din gust și proprietăți.

More than sushi

Și totuși, Gazetto înseamnă mult mai mult decât sushi. Ai la dispoziție o întreaga gamă de preparate aparținând bucătăriei europene care te vor încânta, cu siguranță. Meniul este bogat și super ofertant, cuprinzând specialități absolut delicioase de la aperitive, paste, preparate din pește, până la delicatese din pui, porc sau vită. Dorada Mon D`or sau Bibanul in Aqua Pazza sunt doar câteva din preparatele Gazetto care te vor surprinde și cuceri deopotrivă.

Sweet to fit

Și pentru că Gazetto este mai ales despre rafinament și experiențe fascinante, și deserturile vin să confirme această notă distinctivă. Printre recomandările de top se află Tortul Casei Gazetto: o combinație delicioasă de cremă de vanilie și caramel, pe blat de nucă, întregită de un strop de gem de caise sau Tortul Bucătarului: o alegere ideală pentru cei care preferă un desert cu adevărat dulce, un blat de bezea potențat de aroma fructelor de pădure.

Drinks to complete

Și pentru că nicio masă rafinată nu e completă fără o băutură pe măsură, la Gazetto Cafe găsești varietăți selecte. Încearcă un bourbon de calitate, un Old Fashion sau, de ce nu, un Pink Gin veritabil!

Exclusive bohemian feeling

Retrage-te din tumultul zilei și hai să te bucuri de liniște și calm, să te delectezi într-o atmosferă intimă și relaxantă, în chiar centrul orașului!
La Gazetto Cafe, muzica, designul și întreg ambientul îți vor recompune o experiență boemă și exclusivistă precum o adiere proaspătă în orice zi!

Ți-a plăcut acest articol?

votează!

0 / 5. voturi: 0

ai citit?

Primul magazin Teratai se deschide în Galați, pe 16 mai!

Universul inedit al bijuteriilor Teratai, disponibil până acum doar...

O nouă aventură la Brăila Mall: CĂLĂTORIE ÎN MULTIVERS!

Dacă ești pasionat de inovațiile în tehnologie sau pur...

Primul magazin Teratai se deschide în Galați, pe 16 mai!

Izvorât din pasiune pentru frumos, armonie și împlinire, brandul...

Aproape și cu de toate… O nouă locație Carrefour Express, în Micro 19!

Carrefour Express continuă să-și extindă rețeaua de magazine din...

Expoziție de Fluturi Vii la Brăila Mall: grație, culoare, transformare!

Admirați pentru fragilitatea și libertatea lor, dar și pentru...