Breaking news:

Savoare la puterea CRAFT!

We like it REAL!

And so should you, îndrăznim noi să te încurajăm. Lumea de astăzi aduce o doza de „comercial” și de „sclipici” care , uneori, se depărtează de ceea ce este recunoscut primar ca fiind o experiență trăită prin simțurile proprii. Poate ești un „researcher” sau un viguros „influencer, oricum ar fi, avem vești bune pentru tine! Te provocăm să (re)cunoști o interpretare deosebită a tonalității ingredientelor și a metodelor de gătire!

CRAFT.Rebel food e fix despre bucătarie cu pasiune și măiestrie ce îmbracă forma celor mai gustoase și ”adevărate” mâncăruri, prinse într-un meniu aparte care surprinde o fuziune intre bucătarii tradiționale din întreaga lume și trendurile culinare moderne. Pentru că lucrurile simple sunt cele mai complicate, pentru că sarea poate să fie de o mie de feluri, pentru că jarul de cărbuni poate sa aibă mai multe culori iar siguranța unui Chef maestru poate să aprindă mulțumiri care sa te înfioare.

O experiență la puterea CRAFT

Ești curios să afli ce definește experiența CRAFT? În rândurile de mai jos îți oferim doar câteva mici indicii. Ca să înțelegi de ce nu vrei și nu poți să ratezi un concept diferit, chintesența a unui ALTCEVA râvnit și înțeles doar de cunoscători. Dar, în final, TU trebuie să încerci și să alegi exact Craftul care ți se potrivește.

Pentru că știm cât de important este și UNDE te bucuri de ceea ce îți place, te invităm să apreciezi un design minimal-industrial ce îmbină în mod inedit elemente din lemn de stejar uleiat, fier, inserții de tablă, un touch de rugină și chiar o ușoară undă de steampunk. Pășește cu încredere în universul CRAFT, unde vei fi, cu siguranță, în largul tău. CRAFT este o cafea într-o biblioteca, este un loc de joaca, este o bere cu prietenii, este un pahar de vin si o strângere de mana.

Ready to enjoy the Rebel spirit?

Revenind la cele bune și gustoase, meniul CRAFT nu e doar Rebel, după cum însăși denumirea îți sugerează. E Rebel Food, special pentru a face un pas în afara liniei impuse de majoritate. Astfel, te așteaptă combinații de ingrediente inedite, cu arome intense, și desăvârșite cu autentic talent în bucătăria CRAFT: gătirea slow permite aromelor sa difuzeze , gătirea fast aduce cruste nemaiîntâlnite iar priceperea cu care se fac pașii pentru întreg respectă gustul original al mâncării drepte și corecte.

Tu știi care e puterea CRAFT?!?

O rețetă tradițională în gastronomie înseamnă alintul primit de o amintire draga, de obicei asociata cu un eveniment sau o persoana. O rețetă inedită aduce supriza unei călătorii exotice sau emoția realizării unui proiect nou. Frumusețea modernă a bucătăriei de la CRAFT se bazează pe respectul clasicilor și pe aprecierea vizionărilor, pe viața trăită în brațele bunicilor și pe experiența căpătată pe skateboard, pe o apreciere corectă a puterii salatelor light dar și pe idolatrizarea cărnii pe grătar alături de un draft de bere. În asta stă puterea Craft: suntem oameni și avem emoții și nevoi: totul este pregătit cu pasiune și dăruire pentru a oferi o experiență culinară diferită, completă și rebelă.

_________________

Așa că, la CRAFT. Rebel Food vei găsi o ambianță moderna și deosebită în design alături de un meniu care îmbină prezența coastelor la grătar pe cărbuni, garnisite cu sosuri speciale sau chiar cu dulceața de ardei iute făcute in-house, cu apariția spectaculoasa a unui piept de rață cu sos de portocale. Parafrazând povestea, nu rețetele complexe aduc fericirea. Iar la CRAFT vei înțelege că se poate să mănânci fără arome artificiale și că simplitatea gusturilor este totdeauna ceea ce cauți chiar fără sa vrei.

Firește că nici la deserturi nu ne lăsăm mai prejos deci pregătește-te pentru un deliciu fin ca o poezie. La CRAFT dulcele face senzație: Vaniletta este vedeta deserturilor și preferata rebelilor Craft ; budinca de tapioca , o combinație interesantă cu un sos de mango aduce un plus de prospețime sau Bunetto, o adaptare speciala a unui desert italian pentru cei care doresc un dulce DULCE, ce nu conține făină (!) dar aduce bucurie cu un strop de amaretto. Cu siguranță, varietatea de Lava Cake este cea care aduce aprecieri din partea profesioniștilor in deserturi: poți încerca varianta cu Matcha, cu cafea sau un Lava Cake clasic. Cred că, acum, te-ar convinge să-ți spunem că fiecare Lava Cake este hand-made, este gătit cu atentie și copt pentru a forma o crustă ce menține în interior minunata „lava” care este atât de apreciată. Da, știm! Cam cât de tentant sună?

Secrete simple pentru izbânde culinare mărețe

Indiferent ce preferințe ai, ideea este simplă: totul este hand-made, folosim ingrediente naturale, mizăm pe calitate, cu produse exclusiv proaspete și nici nu vrem să auzim de amelioratori sau potențiatori de arome. La CRAFT gustul rezultă doar din materia primă utilizată, din modul în care am ales să facem bucătarie, din coptul de pizza la cuptor cu lemne sau din fumul aromat al grătarului pe cărbuni.
Gândim fiecare aspect pentru a ne asigura că, într-adevăr, la Craft totul e meșterit autentic.

Discover the Rebel! Enjoy your CRAFT!

Suntem siguri că ai prins ideea și ești deja cu un pas mai aproape de Craft. Iar dacă te simți ispitit și nu știi cu ce să începi, de ce nu încerci un mic dejun Craft? Cum crezi că e să începi ziua cu o recomandare pentru o delicioasă Shakshouka? Legume proaspete, împlinite de un amestec secret de condimente și împuternicite de niște ochiuri gătite fără cusur pentru un mic dejun memorabil, întocmai ca orice alt prilej de răsfăț culinar de la Craft.

Deci ce mai aștepți? Pornește în explorarea CRAFT și definește rebelul din tine cu fiecare nouă experiență la noi. Come and meet the Rebel Food! Enjoy your CRAFT!

Ți-a plăcut acest articol?

votează!

0 / 5. voturi: 0

ai citit?

Vara asta la înălțime! SUMMER BY YOUR OWN RULES #peterasa Shopping City Galați

Vara asta se lasă cu amintiri, mult zâmbet, versuri...

1 iunie la Brăila Mall: tărâm de poveste

Anul acesta, distracţia este dublă: de 1 si 2...

MANGOLIV – healthy station! Angajament zilnic pentru starea ta de bine

Cum ar fi să mergi într-un loc de dragul...

Un nou răsfăț pentru tine – magazinul de bijuterii Teratai

Ție cum îți place să te porți prin lume...

Primul magazin Teratai se deschide în Galați, pe 16 mai!

Universul inedit al bijuteriilor Teratai, disponibil până acum doar...

O nouă aventură la Brăila Mall: CĂLĂTORIE ÎN MULTIVERS!

Dacă ești pasionat de inovațiile în tehnologie sau pur...