Breaking news:

Un gigant din lumea producţiei publicitare – Policrom Media: tehnologie, inovaţie, creativitate

„Dacă ai o idee, noi o punem în practică!” Nu e doar un slogan, ci comprimă perfect aproape 20 de ani investiţi de gălăţeanul Costel Niagu în dezvoltarea unor servicii de top în producţia publicitară. A început în 1998, când, alături de fratele său, a adus în oraş autocolantarea, făcând singuri toată munca. A uitat de visul de a fi notar şi a deschis drumul într-un domeniu unde dotările de ultimă generaţie, soluţiile ingenioase, calitatea şi timpii rapizi de execuţie l-au propulsat şi peste graniţele pieţei locale, către clienţi renumiţi.

Ce înseamnă momentan Policrom Media?

Suntem Policrom Media din 2011, dar colaboratorii vechi şi cei din breaslă știu că am început ca Plotter Media. Acum, spre deosebire de alte firme ce ocupă una-două nișe, noi oferim o paletă complexă de servicii. Şi cred că mulţi clienți, persoane fizice sau juridice, au continuat să ne caute pentru standardele înalte de calitate şi pentru că am găsit mereu soluții creative la cerințele lor.

Ce servicii mai exact?

Avem 5 departamente. Suntem cunoscuți și în țară pentru servicii de Acoperiri diverse (copertine, prelate, corturi evenimente etc). La Producție Publicitară ajunge tot ce ține de reclame și print outdoor, de la afişe până la litere volumetrice şi firme luminoase. La Tipografie lucrăm cu tiraje mici, dar şi cu tiraje foarte mari. În Departamentul Materiale Promoționale imprimăm color pe absolut orice suprafață şi chiar pe textile colorate – lucru original pentru Galaţi şi rar în ţară, datorită imprimării LED. Mai nou, oferim Servicii pentru organizare evenimente, iar pe lângă accesorii inedite, realizăm şi invitații personalizate cu design deosebit.

Ce aparatură deţineţi?

Costel Niagu,
manager Policrom Media

Am pornit cu o imprimantă banală, iar acum avem tipar offset, digital, gravator laser, CNC 3D, aparate de serigrafie, tampografie, imprimante de orice tip: de carduri PVC, LED, pe sublimare, folio. Acum câţiva ani eram singurii din Galaţi cu imprimantă outdoor 3,20m. Momentan lucrăm cu Epson Sure Color, regina imprimantelor. Iar acestea sunt doar o mică parte din tehnicile sau din cele peste 40 de utilaje deţinute. Ne updatăm tehnic o dată la câţiva ani şi, astfel, ne diferenţiem prin calitate şi viteză de lucru. Aşa că aşteptăm în continuare provocări pe măsura tehnologiei noastre!

Ne dezvăluiţi din planurile de viitor?

Vom face o achiziţie importantă şi la final de 2017. Cu fonduri dintr-un proiect vom lua o Tipografie digitală Konica Minolta, dar şi un printer UV Mimaki pentru suprafeţe dure şi rotunde şi cu imprimare în relief – o inovaţie în domeniu, deosebită pe piaţa locală. Şi ne-am propus ca în 2018 să ne mutăm într-un spaţiu mai generos!

Foto: Bogdan Palenciuc

Ți-a plăcut acest articol?

votează!

0 / 5. voturi: 0

ai citit?

Alege și tu bucuria unui eveniment reușit cu Desiree Flowers & Events

Orice eveniment este special și reprezintă o fărâmă din...

Ioana Gherghe – cosmetică și pasiune

Ioana Gherghe este un cosmetician cu vechime și experiență...

Extreme FlorEvents – artă florală pentru evenimente speciale

Pentru că evenimentul tău este parte din povestea ta...

Inaugurarea primului parc de aventură din judeţul Galaţi

Astăzi, a fost deschis Parcul de Aventură din județul...

Cum faci performanță pe actuala piață a muncii?

Societatea actuală este în continuă schimbare, fiind puternic marcată...