Glam Studio – Salonul unde îți desăvârșești frumusețea

  ai citit...?

  Expoziție de fotografie, de Ziua Internațională a Dunării, la Brăila Mall

  Astăzi, 29 iunie, sărbătorim Ziua Internațională a Dunării. Sărbătoarea...

  Noodles de Nota 10 de la renumitul CHOPSTIX, acum și în Galați

  Așteptarea a luat sfârșit! Cele mai bune specialități cu...

  Revista Urbania Nr.29

  Vara este poate cel mai apreciat anotimp din timpul...

  Liliana Apostol concentrează baschetul de performanță la Brăila

  Sportiva brăileancă Liliana Apostol, adoptată ani buni de Galați,...

  - reclama -spot_img
  0
  (0)

  Micile atuuri ale feminității sunt foarte prețuite la Glam Studio, un salon unde doamnele și domnișoarele își desăvârșesc frumusețea în mici amănunte.
  Poziţionat în Țiglina II (Str. Brăilei colț cu Coșbuc), vizavi de Tribunal, Glam Studio se dovedește a fi locul perfect unde să vă faceți programare înainte de sărbători. Asta mai ales că aici veţi găsi o combinație interesantă și diversă de servicii din domeniul beauty. De altfel, managerul salonului vine cu o bogată experiență în acest sector, așa că aveți garanția serviciilor de calitate oferite de echipa studioului.

  De la manichiură la micropigmentare de buze

  Manichiura, pedichiura şi coaforul sunt printre cele mai căutate servicii de la Glam Studio.
  Simplă, semipermanentă, gel sau SPA (în funcție de preferințe, de ocazie, de timpul pe care îl aveți la dispoziție), manichiura realizată aici va fi remarcată pentru execuție, rezistență și originalitate. Unghiile astfel înfrumusețate vor ieși în evidență şi mai mult dacă apelați și la tratamentele Glam de hidratare cu parafină pentru mâini și picioare.
  Cât despre serviciile de coafură, veţi fi absolut încântate când vă veţi privi în oglindă, iar schimbarea de look va fi una remarcabilă!
  Studioul se distinge însă şi printr-o gama diversă de servicii de înfrumusețare, precum sunt cele de cosmetică și de micropigmentare de sprâncene şi de buze. Cu alte cuvinte, poate deveni locul unde să începeţi și să încheiaţi întegul ritual de frumusețe.

  Surprize plăcute la final de an

  În ultima lună din 2017, Glam Studio vă așteptată şi cu multe surprize plăcute. Pe lângă numeroase oferte și pachete de reduceri dintre care sunteți invitate să alegeți, aveți ocazia să participați și la o tombolă, până pe 20 decembrie. Orice client ce achiziționează un serviciu în valoare de cel puțin 100 de lei în această perioadă a anului se poate înscrie la concursul premiat cu zece cadouri din oferta diversă de servicii de la Glam Studio!
  _______
  Salon Glam Studio: Ţiglina II, Str. Brăilei colț cu Coșbuc, vizavi de Tribunal, la etaj deasupra sediului CEC
  Informații și programări: 0724.169.060 sau 0751.969.081
  Facebook: SALON GLAM

  Foto: Giuliano Coman

  Ți-a plăcut acest articol?

  votează!

  0 / 5. voturi: 0

  - reclama -spot_img