Breaking news:

Gold Ballroom Tecuci, locul în care eleganţa şi rafinamentul nu au limite

Pasiunea pentru frumusețe și autenticitate, dar și pentru design și decor și-a găsit casă în Tecuci, într-o locație spectaculoasă și plină de rafinament, la Gold Ballroom Tecuci.

De acum, alegerea unui salon de evenimente nu va mai fi un moment dificil pentru cei care își doresc o petrecere extravagantă și elegantă. Conceptul Gold Ballroom Tecuci vine în întâmpinarea clienților cu servicii complete, transformând fiecare eveniment într-o poveste memorabilă.

La Gold Ballroom Tecuci vei găsi servicii rafinate de organizare a evenimentelor atât personale: nuntă, cununie, petreceri de logodnă, botez și petreceri aniversare, cât și corporate.

Luxul și rafinamentul sunt principalele elemente care se contopesc în designul salonului pentru a oferi destinația ideală pentru evenimentele care încântă toate simțurile. Alături de finisajele prețioase și materialele fine, Gold Ballroom se află în topul locațiilor special create pentru evenimente personalizate din Tecuci.

Designul elegant iese în evidență, locația având un spațiu generos, cu o capacitate de 270 de locuri şi un spectacol de lumini cu aspect luxuriant ce va învălui momentele tale și le va face unice!

Imaginația nu are limite

Ca să te convingi, eşti invitat să rezervi o întâlnire cu echipa de specialiști în evenimente pentru a discuta despre toate detaliile legate de viitorul tău eveniment: aranjarea meselor, elemente decorative, piese centrale, aranjamente florale și decorațiuni luminoase. Gold Ballroom Tecuci a fost proiectat să reflecte acel cadru festiv la care ai visat dintotdeauna și va pune în scenă evenimentul tău perfect de la ceremonie la recepție.

Meniurile sunt personalizate în funcţie de tipul de eveniment, astfel că poţi alege un meniu care să satisfacă toate exigenţele, indiferent că e nuntă, botez, cumetrie, majorat etc.

Orice ai alege, însă, toate farfuriile vor avea în comun prospeţimea, bunul gust şi originalitatea marca Gold Ballroom Tecuci.

Cu o arhitectură deosebită şi finisaje la standarde înalte de calitate, Gold Ballroom Tecuci va fi cu siguranță locul ideal pentru găzduirea evenimentelor memorabile din viaţa ta.

Pentru vizualizări sau rezervări poți suna la numărul de telefon 0762 899 276 sau poți da o fugă la locaţia de pe strada Gheorghe Petrașcu, nr. 92.

 

Ți-a plăcut acest articol?

votează!

3.8 / 5. voturi: 9

ai citit?

Vara asta la înălțime! SUMMER BY YOUR OWN RULES #peterasa Shopping City Galați

Vara asta se lasă cu amintiri, mult zâmbet, versuri...

1 iunie la Brăila Mall: tărâm de poveste

Anul acesta, distracţia este dublă: de 1 si 2...

MANGOLIV – healthy station! Angajament zilnic pentru starea ta de bine

Cum ar fi să mergi într-un loc de dragul...

Un nou răsfăț pentru tine – magazinul de bijuterii Teratai

Ție cum îți place să te porți prin lume...

Primul magazin Teratai se deschide în Galați, pe 16 mai!

Universul inedit al bijuteriilor Teratai, disponibil până acum doar...

O nouă aventură la Brăila Mall: CĂLĂTORIE ÎN MULTIVERS!

Dacă ești pasionat de inovațiile în tehnologie sau pur...