Nou în orașul tău – Proaspăt și gustos: Shaormeria Băneasa, acum și la Galați

  ai citit...?

  Dr. Andrei Ciocănaru – Povestea Dental merge mai departe!

  Cum crești renumele familiei și visul părinților tăi? Cum...

  Tendințe în machiajul de toamnă 2022

  Și în acest sezon, naturalețea și prospețimea tenului se...

  King’s Pub – o experiență gastronomică de neratat

  King’s Pub - Rescriem împreună istoria (pe strada Domnească)! Situat...

  - reclama -spot_img
  0
  (0)

  Shaormeria Băneasa, o renumită franciză cu preparate gustoase, ieftine și proaspete, a ajuns și în Galați. Shaormeria Băneasa s-a deschis la sfârșitul lunii aprilie și este situată pe Bulevardul Siderurgiștilor, în intersecția Doja, pentru a-ți încânta papilele gustative cu o Shaorma de pui sau de vită, făcută ca la tine acasă!

  Shaormeria Băneasa îi încântă pe pofticioșii din București și din alte orașe mari din țară încă din 2012 cu shaorma clasică și alte 5 tipuri de produse la fel de apreciate și de savurate de gurmanzi.

  Shaorma, produsul-vedetă

  Shaorma cea atât de populară printre gustările de tip fast-food este preparatul vedetă. Shaormeria Băneasa, prezentă acum și în Galați, se mândrește nu doar cu numele produsului, ci și cu modul sănătos de preparare, cu ingredientele de calitate și cu o servire ireproșabilă.

  Preparată cu carne și legume proaspete, împăturită într-o lipie caldă și pufoasă, aceasta îți va depăși toate așteptările și îți va satisface toate poftele! La Băneasa vei găsi o Shaormă românească la lipie (porție mică sau mare), cu cartofi, carne, varză, castraveți, ceapă, pătrunjel, roșii și, bineînțeles, sosuri de toate felurile, pentru toate gusturile. O combinație de gusturi și arome irezistibile!

  Porții mici sau mari, pentru orice pofticios

  Nu te mulțumești cu o simplă lipie? Dacă întotdeauna ai preferat Shaorma la farfurie (porție de 700 de grame), atunci află că poți servi una generoasă de la Shaormeria Băneasa Galați!

  Fie că e magică, fie că nu, Bagheta cu pui, vită sau mix îți potolește foamea cât ai zice Băneasa!

  În aceleași trei variante de carne poți savura și o bunătate de shaormă la Chiflă (450 grame), asezonată cu orice sos îți poftește inima.

  Ultimul, dar nu cel din urmă, Meniul Savuros Krispy (700 grame) îți alungă foamea și-ți încântă papilele gustative pentru mult timp după ce ai înfulecat ospățul crocant și delicios!

  În orice caz, dacă ești un gurmand care se respectă, îți garantăm că le vei încerca pe toate și vei afla că niciun pofticios nu pleacă de la Shaormeria Băneasa Galați cu burta goală, ci lingându-se pe degete și gândindu-se când va comanda următoarea porție de shaormă! Bineînțeles, tot de la noua Shaormerie Băneasa de pe Siderugiștilor!

   

  Shaormeria Băneasa Galați

  0723 539 656

  B-dul Siderurgiștilor Nr. 24, Bl. SD6B, Sc. 5, Parter

  Ți-a plăcut acest articol?

  votează!

  0 / 5. voturi: 0