Breaking news:

Nou în orașul tău – Proaspăt și gustos: Shaormeria Băneasa, acum și la Galați

Shaormeria Băneasa, o renumită franciză cu preparate gustoase, ieftine și proaspete, a ajuns și în Galați. Shaormeria Băneasa s-a deschis la sfârșitul lunii aprilie și este situată pe Bulevardul Siderurgiștilor, în intersecția Doja, pentru a-ți încânta papilele gustative cu o Shaorma de pui sau de vită, făcută ca la tine acasă!

Shaormeria Băneasa îi încântă pe pofticioșii din București și din alte orașe mari din țară încă din 2012 cu shaorma clasică și alte 5 tipuri de produse la fel de apreciate și de savurate de gurmanzi.

Shaorma, produsul-vedetă

Shaorma cea atât de populară printre gustările de tip fast-food este preparatul vedetă. Shaormeria Băneasa, prezentă acum și în Galați, se mândrește nu doar cu numele produsului, ci și cu modul sănătos de preparare, cu ingredientele de calitate și cu o servire ireproșabilă.

Preparată cu carne și legume proaspete, împăturită într-o lipie caldă și pufoasă, aceasta îți va depăși toate așteptările și îți va satisface toate poftele! La Băneasa vei găsi o Shaormă românească la lipie (porție mică sau mare), cu cartofi, carne, varză, castraveți, ceapă, pătrunjel, roșii și, bineînțeles, sosuri de toate felurile, pentru toate gusturile. O combinație de gusturi și arome irezistibile!

Porții mici sau mari, pentru orice pofticios

Nu te mulțumești cu o simplă lipie? Dacă întotdeauna ai preferat Shaorma la farfurie (porție de 700 de grame), atunci află că poți servi una generoasă de la Shaormeria Băneasa Galați!

Fie că e magică, fie că nu, Bagheta cu pui, vită sau mix îți potolește foamea cât ai zice Băneasa!

În aceleași trei variante de carne poți savura și o bunătate de shaormă la Chiflă (450 grame), asezonată cu orice sos îți poftește inima.

Ultimul, dar nu cel din urmă, Meniul Savuros Krispy (700 grame) îți alungă foamea și-ți încântă papilele gustative pentru mult timp după ce ai înfulecat ospățul crocant și delicios!

În orice caz, dacă ești un gurmand care se respectă, îți garantăm că le vei încerca pe toate și vei afla că niciun pofticios nu pleacă de la Shaormeria Băneasa Galați cu burta goală, ci lingându-se pe degete și gândindu-se când va comanda următoarea porție de shaormă! Bineînțeles, tot de la noua Shaormerie Băneasa de pe Siderugiștilor!

 

Shaormeria Băneasa Galați

0723 539 656

B-dul Siderurgiștilor Nr. 24, Bl. SD6B, Sc. 5, Parter

Ți-a plăcut acest articol?

votează!

0 / 5. voturi: 0

ai citit?

Despre reușită, prin puterea educației și forța învățării active, cu Victoria Yildirir

Cum se împletesc cu succes rolurile de antreprenor, mamă,...

Vara asta la Beluga Pool – un motiv în plus să te bucuri de soare!

Prognoza meteo din vara aceasta se anunță a fi...

TACO BAR, acum și la petrecerea ta! Surprinde-ți invitații prin noutate și diversitate

Iubești combinațiile reinterpretate și gusturile care uimesc? Noutățile și...

Vara asta la înălțime! SUMMER BY YOUR OWN RULES #peterasa Shopping City Galați

Vara asta se lasă cu amintiri, mult zâmbet, versuri...

1 iunie la Brăila Mall: tărâm de poveste

Anul acesta, distracţia este dublă: de 1 si 2...