Breaking news:

Aranjamente florale. Ce culori și flori se poartă în 2023?

Când vorbim de organizarea unei nunți, un loc fruntaș...

Nunți în trend. Teme interesante în 2023

Tema sau stilul ales pentru nunta ta este, în...

Sfaturi pentru o nuntă de vis!

Organizarea unei nunți nu e chiar un proces simplu,...

Simte beneficiile naturii direct pe pielea ta cu produsele din gama BIOUNIQUE

Cum ar fi să experimentezi puterea miraculoasă a ingredientelor...

Gustul care te îmbie și te cheamă în lumea DULCE by Paula (Advertorial)

- reclama -spot_img
3.8
(4)

Chiar dacă gustul este, într-adevăr, un apanaj al simțurilor ce nu țin de esență vizuală, la DULCE by Paula – locul cu minuni dulci și delicioase – gustul pare că se ”vede”; te cheamă și te ademenește în această lume magică, plină de farmec și, mai ales, savoare.

După cum bine și-a creat deja o cunoscută și apreciată tradiție, DULCE by Paula, se reinventează vizual cu fiecare nou sezon, reîmprospătându-și, de fiecare dată, vitrina, cu un scenariu mereu impresionant și fascinant.

O vitrină precum o fermecată scenă de teatru, cu repertoriu inedit, gata să te atragă și să te cuprindă în mreje dulci și alese, punctate și evidențiate de elemente de decor exclusiviste, caracterizate de un stil aparte.

Astfel, tabloul DULCE se prezintă în plenitudinea lui tematică, combinând, în mod inspirat, exponente de savoare cu cele estetice.

Iar acum, în miez de toamnă, când natura întreagă e o fascinantă explozie de culoare și strălucire, la Dulce by Paula, întreg decorul e o fastuoasă paradă de nuanțe vibrante ce emană bogăție și rafinament și care îndeamnă la gust bun și bun gust, sub toate formele.

Nu e de mirare, deci, că, aici, la Dulce by Paula, loc consacrat prin savoare autentică, sanctuar al poftelor împlinite netăgăduit de fiecare dată, comorile toamnei se dezvăluie în cele mai neașteptate forme, culori și – mai ales – gusturi surprinzătoare, prin ispite dulci și jucăușe.

Prin măiestria cofetarilor de la DULCE by Paula, forma și gustul se transformă, din ingrediente atent selecționate, proaspete și naturale, în delicioase prăjituri de casă, cu acorduri nostalgice de copilărie, precum și în combinații de prăjituri sofisticate, moderne sau rafinate torturi pentru orice ocazie.

Cu sublime accente ce te poartă pe tărâmuri îndepărtate, picurând un strop din eleganța exclusivistă și luxul specific insulei Capri, gustul de la DULCE by Paula e, totuși aici și acum, gata de savurat, păstrând, totodată, autenticitatea dulciurilor pregătite acasă.

E gustul care rămâne cu tine, te ține aproape și te cheamă mereu, la noi provocări de savoare. Astfel, descoperi, de fiecare dată, o bucurie dulce la DULCE by Paula.

Ți-a plăcut acest articol?

votează!

3.8 / 5. voturi: 4

ai citit?

Nunți în trend. Teme interesante în 2023

Tema sau stilul ales pentru nunta ta este, în...

Sfaturi pentru o nuntă de vis!

Organizarea unei nunți nu e chiar un proces simplu,...

Simte beneficiile naturii direct pe pielea ta cu produsele din gama BIOUNIQUE

Cum ar fi să experimentezi puterea miraculoasă a ingredientelor...

Primăvara debordează de exuberanță și savoare la Cofetăria Dana

Cu pași sprinteni și siguri, printre sclipirile atât de...

Nikol MUA – Machiajul, o artă ce presupune multă muncă

Ce legătură există între inginerie agricolă și make-up? Aparent,...

Ciprian Neculai – fotograful e un bun psiholog!

Îi plac oamenii. Și ideea de socializare. Pentru el,...