Breaking news:

Gustul face diferența: DODO FOOD by Kartoum Decor

Clubul lui Dodo de la Ultimul Leu, locul de joacă îndrăgit deja de zeci de mii de copii, s-a extins, de anul acesta, cu o linie de catering și autoservire, ce vine în ajutorul celor care vor să organizeze aici evenimente sau petreceri pentru micuți. Restaurantul e situat în prelungirea Clubului, ba chiar comunică cu acesta, permițând părinților să stea într-un spațiu civilizat și liniștit, cât timp copiii se joacă sau chiar micuților să mănânce sănătos, atunci când mișcarea le face foame. “Ne-am dorit din totdeauna un restaurant. Și asta pentru că, de multe ori, vizitatorii noștri renunțau cu greu la joacă și plecau acasă doar pentru că era ora mesei. Așa a apărut Dodo Food, by Kartoum Decor, propunerea noastră de a îmbina utilul cu plăcutul, pentru gălățeni. Restaurantul deservește locul de joacă dar funcționează și ca atare, cu autoservire, așa că gălățenii au practic, de anul acesta, încă un loc fain unde pot mânca ceva sau se pot relaxa în pauza de masă”, a explicat Nicu Marin, managerul restaurantului.

Dodo Food – comandă directă

Pentru petrecerile de la sala de joacă, Dodo Food pune la dispoziție meniuri prestabilite pentru micuți și platouri calde sau reci destinate părinților. Restaurantul Dodo Food organizează evenimente private în weekend, capacitatea celor două amplasamente fiind de maximum 40 de persoane. Pentru comenzi la birou sau acasă, se asigură servicii de catering în Galați, dacă o comandă e de minim 30 de lei. Practic, intrați pe pagina de facebook Dodo Food, unde este postat meniul zilnic și sunați la telefon 0758 057 425. “Avem și meniu zilnic, pe tot parcursul zilei, nu doar până la ora 14,00 cum e prin alte părți (felul I, felul II și o salată nu depășesc 14 lei). Cine nu dorește două feluri, poate lua unul singur: piept pui grill cu cartofi țărănești sau ficăței, ceafă porc cu orez, macrou/ saramură macrou cu sote ciuperci sau fasole verde, plus salate, la numai 8 lei. Meniul e diversificat și avem grijă să variem și să asigurăm necesarul caloric zilnic”, a precizat Nicu Marin. Există și desert: plăcintă cu brânză, prăjitură cu mere, clătite cu finetti/dulceață, prăjitură cu iaurt. Tot aici se poate servi un mic dejun copios și sănătos cu doar 4-8 lei. Programul restaurantului este de luni până vineri, de la 9,00 la 20,00, weekendurile fiind rezervate petrecerilor.

Gustul face diferența!

Doi bucătari specializați în mâncare românească, alături de ajutoarele lor, pregătesc zilnic câteva feluri bune din ingrediente proaspete și naturale. “Eu personal verific ca totul să fie bine, noi mâncăm aici, micuții care vin la Clubul Dodo mănâncă la noi, așa că totul e proaspăt și făcut după toate normele de igienă. La noi ciorba e ciorbă, nu facem rabat de la calitate, rețetele sunt cele tradiționale, de acasă, încercăm să nu folosim ingrediente congelate sau bulion din comerț”, spune Claudia Marin, cea care se ocupă foarte mult de restaurant. Pe viitor, cei doi se gândesc să pregătească platouri tradiționele pentru mese festive, la sărbători. “Ne propunem să facem de Paște și cozonaci, la comandă, dacă vom avea cereri”, spune Nicu Marin. În plus, își doresc să amenajeze terasa de la Ultimul leu, și să o transforme într-o oază de liniște și bun gust.

Foto: Burlacu Cristian (CRS Photographer)

Ți-a plăcut acest articol?

votează!

0 / 5. voturi: 0

ai citit?

Despre reușită, prin puterea educației și forța învățării active, cu Victoria Yildirir

Cum se împletesc cu succes rolurile de antreprenor, mamă,...

Vara asta la Beluga Pool – un motiv în plus să te bucuri de soare!

Prognoza meteo din vara aceasta se anunță a fi...

TACO BAR, acum și la petrecerea ta! Surprinde-ți invitații prin noutate și diversitate

Iubești combinațiile reinterpretate și gusturile care uimesc? Noutățile și...

Vara asta la înălțime! SUMMER BY YOUR OWN RULES #peterasa Shopping City Galați

Vara asta se lasă cu amintiri, mult zâmbet, versuri...

1 iunie la Brăila Mall: tărâm de poveste

Anul acesta, distracţia este dublă: de 1 si 2...