Breaking news:

Horoscopul lunii decembrie 2022

Întâlniri festive, tradiții și termene limită Oricât de greu este...

Tot ce trebuie să știm pentru makeup-ul de sărbători

Află tendințele din acest sezon pentru petrecerea de Crăciun....

Le Marché – magazinul lui Moș Crăciun

Le Marché - pentru cadouri de neuitat Pentru cadouri speciale,...

„Pui la jar” din Galați împlinește doi ani

- reclama -spot_img
0
(0)

Când se-ntreabă unde se găsește în tot orașul pui frumos rumenit pe grătar și alte produse proaspete pe grill, sănătoase pentru organism și pregătite în fața ta, gălățenilor le vine-n minte un singur loc.

„Pui la jar” de vizavi de Tribunal (pe Str. Str. Regiment 11 Siret nr. 45) e probabil primul fast-grill deschis în oraș. Și cum se-mplinesc fix doi ani de la inaugurare, putem spune că „Pui la jar” are deja tradiție în pregătirea pe grătar a produselor dintre cele mai variate: nu doar pulpe și piept de pui, ci și ceafă, cotlet, coaste de porc (renumite deja în tot Galațiul!), pastramă de oaie, ficăței, cârnăciori și mici, precum și pește, vită sau legume la grătar cu variate sosuri.
Comandate pentru a fi servite imediat sau pentru o livrare acasă ori la birou, simplă sau sub formă de platou mix pentru 4-5 persoane, produsele „Pui la jar” sunt și „family-friendly”.

Cum sunt proaspete și pregătite la grill (deci nu prăjite), pot mânca și copiii, dar și vârstnicii sau oricine are un anumit regim bazat pe carne.

„Ne bucurăm că în cei doi ani am menținut la același standard ridicat calitatea tuturor produselor. Ne bucură și că le-am oferit clienților noștri o mâncare sănătoasă, pregătită în fața lor, în totală transparență față de modul de preparare. Este și rodul unei munci în echipă, întrucât e o afacere de familie, unde fiecare membru își dă tot interesul ca totul să se desfășoare în condiții bune, astfel încât fiecare client să fie mulțumit și să savureze liniștit o masă gustoasă. Bineînțeles, în cei doi ani nu am fi reușit să pregătim și să livrăm produse de calitate fără ajutorul personalului nostru”, ne spune Nicoleta, administratorul „Pui la jar” din Galați.

„Pui la jar” este deschis, zilnic, de la 10,00 la 22,00, pe Str. Regiment 11 Siret nr. 45, vizavi de Tribunal. Se primesc comenzi telefonice pentru minimum 30 de lei (apelați din timp 0754.939.547), iar livrarea ajunge exact unde doriți, să vă potolească foamea și pofta de grill excelent făcut, din carne bună!

Foto: Bogdan Palenciuc

Ți-a plăcut acest articol?

votează!

0 / 5. voturi: 0

ai citit?

Tot ce trebuie să știm pentru makeup-ul de sărbători

Află tendințele din acest sezon pentru petrecerea de Crăciun....

Le Marché – magazinul lui Moș Crăciun

Le Marché - pentru cadouri de neuitat Pentru cadouri speciale,...

Sclipiri prețioase de la Maia Bijou

Finalul de an este timpul bucuriei neprețuite, al cadourilor,...

Enjoy Sushi – o nouă experiență culinară la Shopping City Galați

Cu toții prețuim momentele de răsfăț, iar plăcerea de...

AliDent Dental Clinic – Ne place când zâmbești!

AliDent Dental Clinic este o nouă clinică stomatologică din...