Breaking news:

Primul magazin Teratai se deschide în Galați, pe 16 mai!

Universul inedit al bijuteriilor Teratai, disponibil până acum doar...

O nouă aventură la Brăila Mall: CĂLĂTORIE ÎN MULTIVERS!

Dacă ești pasionat de inovațiile în tehnologie sau pur...

Primul magazin Teratai se deschide în Galați, pe 16 mai!

Izvorât din pasiune pentru frumos, armonie și împlinire, brandul...

Aproape și cu de toate… O nouă locație Carrefour Express, în Micro 19!

Carrefour Express continuă să-și extindă rețeaua de magazine din...

Hygienium Baby, gama potrivită îngrijirii ideale celor mici

Cu o nouă gamă de produse de îngrijire delicată pentru bebeluși, Hygienium Baby, compania Grande Gloria Production continuă dezvoltarea ofertei sale de produse de igienă de calitate.

Astfel, adăugând în portofoliu o nouă categorie de produse, creată special pentru bebeluși (0-3 ani), orice părinte se poate bucura de grija maternă sau paternă apelând la noua gamă Hygienium Baby, ce cuprinde produse testate dermatologic, de calitate înaltă, ce pot fi folosite pe pielea bebelușului chiar din prima sa zi de viață.

Indiferent că le achiziționați direct de pe rafturile magazinelor sau  le comandați  de pe shop-urile online ale producătorului: www.hygieniumshop.ro și www.lolliboni.com, este important să știți că vă puteți baza pe aceste produse care nu conțin SLES, parabeni, siliconi, coloranți sau alte ingrediente nerecomandate de specialisti.

Lapte de curățare Hygienium Baby, pentru păr și corp

Pielea micuțului vostru are nevoie de protecție din primele săptămâni de viață, iar Laptele de curățare pentru păr și corp Hygienium Baby, cu extracte de mușețel și gălbenele, special conceput în acest sens, nu ar trebui să lipsească din trusa de minimă îngrijire a niciunui bebeluș. Pe lângă curățarea blândă, acesta susține nivelul de hidratare al pielii unui nou-născut, printr-o formulă echilibrată cu ingrediente active D-panthenol și Vitamina E.

Pe scurt, Laptele de curățare Hygienium Baby îngrijește pielea, o calmează și o protejează împotriva uscăciunii, având un important rol antiinflamator, antibacterian și antiiritant.

Loțiune ulei Hygienium Baby, pentru piele sensibilă

Creată să protejeze în special pielea mai sensibilă și uscată, această formulă intens hidratantă calmează sau previne iritațiile, Loțiunea ulei Hygienium Baby fiind indicată chiar și din prima zi de viață a bebelușului vostru. Formula îmbogățită cu Vitamina E și D-Panthenol, cu extracte de mușețel, gălbenele și aloe vera, se absoarbe rapid, fără a forma o peliculă grasă pe piele.

Cu efect antibacterian și antiiritant este recomandat a se folosi împreună cu spumă sau lapte de curățare Hygienium Baby.

Spuma de curățare Hygienium Baby, pentru băița bebelușului

Căutați un produs pentru ca băița bebelușului să fie cel mai frumos moment așl zilei?

Spuma delicată de curățare Hygienum Baby cu extract de mușețel și gălbenele este creată special pentru utilizarea cu apă, astfel încât ingredientele active de extract de gălbenele și extract de mușețel, cunoscute datorită proprietăților antiinflamatorii și calmante, să lucreze împreună pentru protejarea pielii sensibile și iritate din cauza scutecului.

Formula echilibrată are în componență D-Panthenol, Vitamina E și Glicerină, ce ajută la păstrarea nivelului fiziologic de hidratare. Este recomandat să îl utilizați împreună cu Hygienium Baby Loțiunea ulei.

Detergent și balsam de rufe Hygienium Baby

Dacă sunteți deja părinți, știți perfect că nu doar produsele de îngrijire personală, dar și detergentul sau balsamul de rufe pentru hainele celui mic trebuie alese cu cea mai mare atenție. Tocmai de aceea, dintr-o gamă de produse destinate igienei bebelușului nu puteau să lipsească cele pentru splălarea hainelor.

Cu o putere mare de curățare, Detergentul de rufe Hygienium Baby nu doar înlătură chiar și mirosurile și petele persistente, lăsând astfel hainele curate și delicat parfumate, dar are grijă și de pielea bebelușul vostru, datorită conținutului de glicerină și extract de Aloe Vera.

Produsul nu conține SLS, SLES, EDTA, parabeni, PEG, clor, agenți de strălucire optici și chimici si coloranți care pot provoca iritații și reacții alergice.

În plus, îl puteți folosi cu toată încrederea alături de Balsamul de rufe Hygienium Baby, care le lasă catifelate la atingere și la fel de protectoare cu pielea bebelușului precum este și detergentul Hygienium Baby.

Absolut indispensabile: Șervețelele umede Hygienium Baby

Cu un bebeluș în familie, șervețelele umede vor deveni indispensabile, în orice moment al zilei și în orice loc v-ați afla cu cel mic.

În varianta simplă, cu 99,5 % apa pura in compozitie, ce contribuie la prevenirea iritațiilor și menține pH-ul natural al pielii sau cele cu extracte:  de tei și aloe vera sau în varianta cu gălbenele și alge marine, Șervețelele umede Hygienium Baby sunt ideale pentru curățare și îngrijire delicată, ca alternativă potrivită pentru apă și săpun

În plus, sistemul de conservare, 100% biodegradabil, ajută la prevenirea contaminării, șervețelele menținându-și prospețimea înainte de folosire dar și după deschiderea pachetului, indiferent că este varianta de 48 sau de 80 de bucăți.

 

Ți-a plăcut acest articol?

votează!

0 / 5. voturi: 0

ai citit?

O nouă aventură la Brăila Mall: CĂLĂTORIE ÎN MULTIVERS!

Dacă ești pasionat de inovațiile în tehnologie sau pur...

Primul magazin Teratai se deschide în Galați, pe 16 mai!

Izvorât din pasiune pentru frumos, armonie și împlinire, brandul...

Aproape și cu de toate… O nouă locație Carrefour Express, în Micro 19!

Carrefour Express continuă să-și extindă rețeaua de magazine din...

Expoziție de Fluturi Vii la Brăila Mall: grație, culoare, transformare!

Admirați pentru fragilitatea și libertatea lor, dar și pentru...

Cât este darul de nuntă în 2024?

În câteva luni începe sezonul de nunți, iar portofelele...