Breaking news:

Raiul există de 10 ani la Brăila  

De 10 ani în viața voastră! De 10 ani vă facem evenimentele mai frumoase, serile romantice și weekend-urile de neuitat. La un deceniu de la deschidere, Heaven’s se reinventează! La ceas aniversar, venim în întâmpinarea clienților cu un concept nou, un bucătar de top, un meniu fresh și o atmosferă caldă și primitoare.

E modul nostru de a vă spune că ne-a fost dor de voi și că vă așteptăm să ne bucurăm împreună de o vară frumoasă! E felul nostru de a vă mulțumi că ne-ați ajutat să fim!

Suntem Heaven’s, un restaurant reprezentativ din Brăila, și deschidem terasa oferind clienților prilejul să se bucure de gusturile rafinate ale bucătăriei românești și internaționale, gătite de noul nostru chef, Mircea. Rămânem singurul restaurant din oraș unde puteți savura carnea de vită maturată în mediu controlat, dar aducem feluri noi și interesante, cu care suntem convinși că vă vom cuceri.

Ca să vă facem poftă, vă exemplificăm cu: Pollo cu muguri de bambus și mentă, Ceafă în crustă de miere și mustar, Mușchi de vită graten și piure de țelină, Mușchi de vită Andalouse în crustă de măsline și legume coapte, Rib-eye Auckland, Tochitură de pește, Caracatiță în sos de creveți, Berbecuț Corint sau Coastă de porc coaptă în bere, cu anason și ghimbir. Pentru că în raiul nostru se mănâncă divin!

Credem că ambianța senină și calmă din zona centrului vechi al Brăilei va reprezenta un alt argument în alegerea voastră așa că vă așteptăm la un mic dejun tonic, un prânz delicios, un cocktail între două întâlniri de afaceri, o cină elegantă, la un eveniment intim sau, pur și simplu, să petreceți cu noi o seară memorabilă.

Orice ați alege, vă veți simți ca în rai la Heaven’s, în centrul vechi, pe strada Școlilor, la nr. 2. Programări la telefon: 0742 121314.

Ți-a plăcut acest articol?

votează!

0 / 5. voturi: 0

ai citit?

Vara asta la înălțime! SUMMER BY YOUR OWN RULES #peterasa Shopping City Galați

Vara asta se lasă cu amintiri, mult zâmbet, versuri...

1 iunie la Brăila Mall: tărâm de poveste

Anul acesta, distracţia este dublă: de 1 si 2...

MANGOLIV – healthy station! Angajament zilnic pentru starea ta de bine

Cum ar fi să mergi într-un loc de dragul...

Un nou răsfăț pentru tine – magazinul de bijuterii Teratai

Ție cum îți place să te porți prin lume...

Primul magazin Teratai se deschide în Galați, pe 16 mai!

Universul inedit al bijuteriilor Teratai, disponibil până acum doar...

O nouă aventură la Brăila Mall: CĂLĂTORIE ÎN MULTIVERS!

Dacă ești pasionat de inovațiile în tehnologie sau pur...