Breaking news:

Arome de iarnă – Noutăţile sezonului rece vin de la Brăila Mall

Știi cum fiecare amintire și experiență poartă cu sine...

Sclipiri de sărbătoare de la Teilor din Brăila Mall

Garnisite cu emoție, bucurie și entuziasm, momentele preferate ale...

Igienizare și siguranță oricând și oriunde cu Hygienium

Stilul tău de viață e atât de alert și dinamic iar provocările zilei te poartă în atâtea locuri și situații. E minunat să te poți bucura de plenitudinea de experiențe noi și interesante însă, nu uita că, mai ales în această perioadă, atenția și grija pentru o rutină de igienă și dezinfecție a devenit mai mult decât o necesitate. Tocmai pentru a ține pasul cu ritmul frenetic ce caracterizează momentele zilei, este esențial să ai mereu la îndemână soluții de igienizare rapide, accesibile, dar mai ales eficiente și sigure.
Mizează pe gama variată de produse cu efect bactericid de la HYGIENIUM, care îți asigură dezinfecție și curățare oricând și oriunde te-ai afla. Fie că mergi la sală, ajungi la cabinetul stomatologic sau, pur și simplu, ieși în oraș cu prieteni, la terasă sau la restaurant, cu Hygienium la îndemână, vei ști că atât tu, cât și cei dragi sunteți în permanență în siguranță.

Care este garanția Hygienium?

E firesc să te întrebi de ce Hygienium este lider pe piața locală – și nu numai – de produse cu acțiune bactericidă (dezinfectante și antibacteriene). În primul rând, brandul Hygienium se bucură de o experiență de peste 7 ani în domeniu, cu un portofoliu de soluții de dezinfectare în continuă dezvoltare. Mai mult decât atât, toate produsele dezinfectante marca Hygienium sunt testate dermatologic și aprobate de către Ministerul Sănătății, deci beneficiază de garanția calității conform standardelor.

Soluții de igienizare sigure și mereu la îndemână

Printre cele mai populare și apreciate soluții de curățare și igienizare din portofoliul Hygienium se numără gelul dezinfectant, șervețelele umede dezinfectante, soluția dezinfectantă dar și soluția specială pentru multisuprafețe Hygienium. Află în continuare beneficiile fiecărui produs recomandat și contează pe soluțiile eficiente și sigure de igienizare Hygienium, indiferent de nevoie și situație.

Gelul dezinfectant Hygienium se remarcă în primul rând printr-un puternic efect bactericid și virucid. Este, deci, ideal pentru dezinfectare și nu necesită folosirea suplimentară a apei și a săpunului. Totodată, formularea gelului dezinfectant Hygienium are la bază ingrediente precum glicerina și extractul de aloe vera, care ajută la hidratarea și catifelarea mâinilor. Astfel, produsul curăță delicat și lasă, totodată, o senzație revigorantă și plăcută.
Este disponibil într-o gamă variată de cantități, de la 50 ml la 5 l.
Conform Comisiei Naționale pentru Produsele Biocide a Ministerului Sănătăţii: Nr. Avizului pentru acest produs este: 2854BIO/01/12.24.

Soluție dezinfectantă Hygienium este indicată pentru dezinfecția igienică a mâinilor. Beneficiind de o compoziție cu o concentrație de 70% alcool etilic, nu necesită folosirea apei și a săpunului. Acest produs este, așadar, ideal de utilizat în situațiile când spălarea mâinilor nu este posibilă. În plus, formula cu uscare rapidă nu lasă nicio senzație lipicioasă pe mâini iar extractele de aloe vera și glicerina conținute conferă un efect de catifelare a pielii.
Și acest produs este disponibil în cantități potrivite oricărei situații, de la 85 ml la 5 l.

Soluție pentru multisuprafețe Hygienium este un alt produs deosebit de util și eficient cu acțiune dezinfectantă care se adresează, în schimb, curățării spațiilor. Cu o largă acoperire, această soluție este potrivită pentru igienizarea riguroasă a spațiilor publice/ private, pentru suprafețele si obiectele sanitare (robineți, dușuri, toalete etc.). Este important de precizat că soluția se utilizează doar sub formă diluată și nu este destinată aplicării directe la oameni sau animale.
Produsul este disponibil în cantități diferite, în funcție de necesitate, cu gramaje ce variază de la 500 ml la 5 l.

Șervețelele umede dezinfectante Hygienium reprezintă una dintre cele mai comode și la îndemână soluții de curățare rapidă și eficientă, într-o multitudine de situații. Special concepute pentru a curăța, hidrata și igieniza pielea, șervețelele umede dezinfectante Hygienium conțin o serie de ingrediente specifice la bază, care elimină bacteriile precum Escherichia coli, conform testului EN 1500 și Staphylococcus aureus, Pseudomonas aeruginosa, Enterococcus hirae, conform testului EN 1276.
Șervețelele umede antibacteriene Hygenium prezintă beneficiul că pot fi utilizate cu ușurintă şi pentru curățarea altor tipuri de suprafețe sau obiecte ce necesită igienizare permanentă: telefon, tastatură, coş de cumpărături, volanul mașinii, mânerele uşilor etc. Optează pentru șervețelele umede antibacteriene Hygenium în pachetele potrivite oricărei situații, acestea fiind disponibile în variante de la 15 buc la 100 buc per pachet.

Pentru că vrei să te bucuri din plin de toate momentele și experiențele tale fără teamă, alege garanția Hygienium. Mizează pe igienă și siguranță pentru tine și cei dragi, folosind produsele cu acțiune bactericidă de la HYGIENIUM, potrivite oricărei situații, care îți asigură dezinfecție și curățare oricând și oriunde te-ai afla.

Ți-a plăcut acest articol?

votează!

0 / 5. voturi: 0

ai citit?

Experimentează crioterapia cu Criocamera Geoway G900

Nu o singură dată am auzit că o minte...

Arome de iarnă – Noutăţile sezonului rece vin de la Brăila Mall

Știi cum fiecare amintire și experiență poartă cu sine...

Sclipiri de sărbătoare de la Teilor din Brăila Mall

Garnisite cu emoție, bucurie și entuziasm, momentele preferate ale...

De la pasiune, la propria afacere în domeniul beauty – povestea Geaninei Voicu

Determinare, pasiune și multă muncă – sunt ingredientele cu...

Nou în oraș – Starbucks Brăila Mall!

Finalul anului vine cu veşti bune de la Brăila...

Avem un Teatru pe țeavă la Galați. Cum procedăm?

Un actor își petrece întreaga viață pe scenă. Că...