Breaking news:

Delicatețe florală și emoții de primăvară, la Extreme FlorEvents!

Pot oare cuvintele să descrie însăși aroma primăverii? Doar...

Tratament aniticelulitic, de remodelare corporală cu Endospheres Evolution, la Be Slim Body Care

Ascundem constat imperfecțiunile, facem eforturi să ne acceptăm propriul...

Și tu îți dorești ALTCEVA?

Tu ce preferi? Atmosfera caldă, plăcută, prietenoasă și plină...

Împarte bucuria lucrurilor simple cu Cărturești Brăila Mall

De sărbători sau cu fiecare ocazie când îți dorești să te bucuri de un răsfăț special sau să pregătești un dar de suflet pentru cei dragi, Librăria Cărturești din incinta Brăila Mall este locul potrivit unde trebuie să ajungi.

La Cărturești înveți să prețuiesti bucuria lucrurilor simple, a tot ceea ce înseamnă bine și frumos. Credem în puterea cărţilor de a schimba vieţi și în puterea muzicii și a filmelor de a schimba mentalități. De aceea, fiecare vizită este o experiență în sine și fiecare achiziție deschide o nouă posibilitate; fiecare cadou este special și poartă cu sine o nouă poveste. Alege și tu dintre cele mai inspirate idei de cadouri de la Librăria Cărturești și cucerește sufletele celor dragi!

1. O carte este, poate, cel mai sigur și înțelept cadou cu care nu poți să greșești niciodată. Indiferent de titlu sau de autorul preferat, o carte este o punte între suflet și universul cunoașterii. Pentru acest sezon, recomandarea Cărturești vine din noutățile Raftului cu autori români.

Pentru iubitori, titlul ”George Enescu – Un Oedip în luptă cu sine însuși” de Dan-Silviu Boerescu este alegerea perfectă, fiind o inedită biografie a marelui artist.

2. Un vinil cu muzică bună reprezintă o alegere inspirată pentru un cadou de sărbători, fiind, în sine, o invitație pentru a petrece timp împreună, în compania acordurilor preferate. Muzica va redeschide, de fiecare dată, prețioasa colecție de amintiri și experiențe minunate alături de cei dragi. Librăria Cărturești îți propune albumul ”Hang on Little Tomato” semnat de Pink Martini, pentru a desăvârși o atmosferă relaxantă, alături de oameni frumoşi şi acorduri pe măsură.

3. Pralinele de ciocolată sunt şi ele un must have pe lista cadourilor, iar dacă optezi pentru o variantă fină, selectă precum Sir Robin of Locksley cu Gin de la HOLDSWORTH, efectul este garantat. Nimeni nu rezistă unui asemenea deliciu.

4. Tot din rândul bunătăților de la Librăria Cărturești din Brăila Mall vine și următoarea recomandare: un ceai aromat, acompaniat de cana asortată. Savurarea unui ceai de calitate reprezintă răsfăț, armonie și răgaz, o experiență pe care să o împarţi cu drag, cu persoanele iubite. La Cărturești ai la dispoziție o multitudine de variante și arome de ceai de înaltă calitate, pentru toate gusturile și exigențele.

Pe lângă bogata ofertă de cărţi, muzici şi filme de artă, Cărtureşti te aşteaptă cu accesorii de lectură, decoraţiuni, obiecte de design sau hand made, gadgeturi şi produse ingenioase. Vino și convinge-te și tu de infinita bucurie a lucrurilor mici, dar cu dichis, care schimbă viața și lumea, în și pentru frumos, de la Librăria Cărturești din Brăila Mall!

P

Ți-a plăcut acest articol?

votează!

5 / 5. voturi: 1

ai citit?

Tratament aniticelulitic, de remodelare corporală cu Endospheres Evolution, la Be Slim Body Care

Ascundem constat imperfecțiunile, facem eforturi să ne acceptăm propriul...

Ten sănătos, radiant și vizibil îmbunătățit cu Dermapen 4, la Be Slim Body Care

Încrederea în sine este cel mai frumos machiaj, însă...

Și tu îți dorești ALTCEVA?

Tu ce preferi? Atmosfera caldă, plăcută, prietenoasă și plină...

Adio imperfecțiuni, cicatrici și riduri cu Laser Me la Be Slim Body Care

Frumusețea nu este decât promisiunea fericirii. A arăta bine nu...

Un plus de savoare la Grill Station cu Ionuț Anghel, Carmangeria Ozana

Și pofte împlinite, și sare în bucate, și mâncare...