Breaking news:

Importanța covoarelor din locuință – Sfaturi utile de la Armeda Home

Rolul covorului din dormitor (partea I)

Covorul este un accesoriu care va completa și întregi perfect aspectul oricărei camere din locuința ta.

În funcție de preferințele tale în materie de design interior, amenajarea camerei de dormit poate fi făcută în nenumărate feluri, așa că noi, Armeda Home ne-am gândit să îți venim în ajutor cu câteva dintre cele mai importante sugestii de selecție a unui covor pentru dormitor, dar și cu motivele pentru care ar trebui să te bucuri de avantajele unui covor de calitate de la Armeda Home direct în camera dedicată viselor frumoase.

Și pentru că dormitorul este încăperea în care ne petrecem aproape o treime din viață, amenajarea acestuia, folosind covoare potrivite, este esențială, pentru o senzație de confort permanentă. Prima și cea mai evidentă destinație a unui covor ales cu grijă pentru dormitor ține de ambientul încăperii.

Textura unui covor va contrasta cu liniile mobilierului sau, dimpotrivă, va păstra paleta de culori aleasă de tine în amenajarea camerei de dormit din casa ta. Fie că ești adepta nuanțelor „cuminți” sau preferi stilul de accentuare a anumitor detalii, covorul este accesoriul care îți va permite crearea design-ului dorit.

Noi iubim contrastele, așa că îți sugerăm să încerci combinația perfectă în acest sens. Dacă ai ales nuanțe neutre pentru pereții și mobilierul din dormitor, îndrăznește să arunci și o pată de culoare în toată senzația de calm pe care ai creat-o.

Poți opta pentru dimensiuni mai mici, de 67×120 de centimetri, dacă dormitorul tău este unul redus ca mărime sau dacă preferi să ai câte un covor pe fiecare parte a patului, sau poți întinde pe toată suprafața parchetului un covor mare, de 160×235 de centimetri, dacă vrei să pășești pe un nor colorat.

Nici covorul oriental nu este de ignorat pentru o cameră așa cum este dormitorul. Clasicul este mereu o opțiune bună, cu condiția ca modelul covorului să aibă aceeași paletă de culori cu restul camerei.

Tonurile deschise ale mobilierului din dormitor ar merge de minune contrastate de un covor în nuanțe maro, în vreme ce articolelor mai închise le-ar sta mai bine în combinație cu un covor în culori timide.

Indiferent dacă ai optat pentru parchet sau ai ales să pui plăci de gresie care imită lemnul și în dormitor, în zilele răcoroase picioarele tale merită să se bucure de tot confortul, mai ales după un somn odihnitor. Când cobori din pat, în loc ca tălpile tale să întâmpine o podea rece, ele se pot cufunda adânc într-un covor pufos, pentru ca diminețile să înceapă cu un zâmbet.

Pentru că meriți întotdeauna ce este mai bun, alege calitatea, diversitate și accesibilitate pe stilul tău la ARMEDA HOME!

Ne găsești pe la sediul de pe Bulevardul George Coșbuc numărul 76A!

Relaţii la telefon 0336 802 965!

Ți-a plăcut acest articol?

votează!

0 / 5. voturi: 0

ai citit?

Cum transformi manichiura într-o operă de artă cu nuanțele vedetă ale sezonului?

Când ți-ai privit vreodată unghiile ca pe o posibilă...

Cât este darul de nuntă în 2024?

În câteva luni începe sezonul de nunți, iar portofelele...

Pornește în aventura imaginației din Țara Minunilor de la Cofetăria DANA

Ce crezi că se întâmplă atunci când bucuria gustului...

Ordinea corectă de aplicare a produselor de skincare

Ți s-a întâmplat să investești într-un produs de îngrijire...

Make-up și strălucire la Blush Beauty by Giulia!

Pentru multe femei, machiajul a devenit o parte integrantă...