Breaking news:

Sclipiri de sărbătoare de la Teilor din Brăila Mall

Garnisite cu emoție, bucurie și entuziasm, momentele preferate ale...

Nou în oraș – Starbucks Brăila Mall!

Finalul anului vine cu veşti bune de la Brăila...

Avem un Teatru pe țeavă la Galați. Cum procedăm?

Un actor își petrece întreaga viață pe scenă. Că...

Începe Festivalul Internațional de Animație ”Gulliver” 2022

Emoțiile și bucuria ediției a XXVIII-a a Festivalului Internațional de Animație ”Gulliver” se fac simțite din plin, pe măsură ce mult așteptatul moment al începerii celui mai îndrăgit eveniment artistic-cultural dedicat întregii familii este atât de aproape. Teatrul pentru Copii și Tineret ”Gulliver” este gata să deschidă – din nou lumea magică a poveștilor cu cele mai surprinzătoare și impresionante spectacole și reprezentații programate în festival.

Prima zi de Festival

Astfel, data de 19 mai marchează prima zi de Festival și debutul formidabilului șir de experiențe fermecate, cu spectacolul Teatrului de Animație Țăndărică din București, joi, de la ora 10:30, după ceremonia de deschidere. Ziua continuă cu ineditele reprezentații ale Companiei de Teatru BOXART din Burgas, Bulgaria și culminează cu spectacolul ”Harap Alb – play again”, cea mai nouă producție a teatrului gazdă.

A doua zi de festival se remarcă prin prezența celor de la The Key Theatre din Israel, dar și a cunoscutului și mult apreciatului ”Magitot”, de la Teatrul Dramaturgilor Români București. Ziua este completată de reprezentația Teatrului pentru Copii și Tineret ”Luceafărul” Iași.

Weekendul sporește cu și mai multe reprezentații atractive alături de Compania de Teatru ”Magic Puppet” din Cluj-Napoca, Teatrul pentru Copii ”Arlechino” Braşov, Teatrul ”Ion Creangă” București, iar ziua de sâmbătă se încheie cu reprezentația ”8 TAȚI”, de la Teatrul de Stat Constanța, un spectacol special pentru adolescenți.

 

FREAK SHOW 2

Ultima zi din festival desăvârșește programul spectacolelor cu noi experiențe artistice de marcă – pentru cei mici și nu numai – de la Teatrul Stela Popescu București, Teatrul de Artă București și, bineînțeles mult așteptatul one-man-show – unic în România, FREAK SHOW 2 cu FLORIN PIERSIC Jr., care închide, remarcabil, Festivalul Internațional de Animație ”Gulliver” 2022.

Biletele pentru spectacolele din Festivalul ”Gulliver” 2022 se achiziționează online, accesând link-ul http://bilete.teatrul-gulliver.ro sau www.teatrul-gulliver.ro, secţiunea PROGRAM – Cumpără bilete online, sau de la Agenția de bilete de la sediul teatrului, care funcționează după programul: Luni – Joi: 10:00 – 16:00 și Vineri – Sâmbătă: 10:00 – 16:00 și 17:00 – 19:00. Informații la telefon: 0758 049 850.

În paralel cu spectacolele programate la sediul Teatrului Dramatic ”Fani Tardini”, festivalul abundă de activități interactive, cu ACCES GRATUIT, desfășurate în Grădina Publică, de joi până duminică (19-22 mai), de la ora 18:00. Printre acestea se numără: spectacole în aer liber, ateliere de creație, cu instrumente muzicale, experimente științifice, trucuri de magie și baloane de săpun, joacă distractivă cu marionete gigant, păpuși uriașe, personaje impresionante pe catalige, demonstrații de șah, workshopuri istețe cu piese Lego și alte momente speciale, susținute de către Teatrul de Păpuși Brăila, Teatrul pe roți Arad, Compania de Teatru ”Magic Puppet” Cluj Napoca, Teatrul pentru Copii și Tineret ”Gulliver”, Compania ”The Sky” Iași, Clubul ACS Smart Galați, Young Engineers Galați.

Ediția din acest an a Festivalului ”Gulliver” se desfășoară cu sprijinul sponsorilor: Ambasada Israelului, Lavionda, Passiflora, Shopping City Galați, GALTOUR Dunărea, Grande Dolceria, Lolliboni, Matiland, Dental Clinic, AHA Print.

Toate detaliile cu privire la spectacolele și activităților programate în cadrul Festivalul ”Gulliver” 2022 sunt disponibile pe site-ul: www.teatrul-gulliver.ro și pagina de facebook ”TeatrulGulliver”.

Ți-a plăcut acest articol?

votează!

0 / 5. voturi: 0

ai citit?

De la pasiune, la propria afacere în domeniul beauty – povestea Geaninei Voicu

Determinare, pasiune și multă muncă – sunt ingredientele cu...

Nou în oraș – Starbucks Brăila Mall!

Finalul anului vine cu veşti bune de la Brăila...

Avem un Teatru pe țeavă la Galați. Cum procedăm?

Un actor își petrece întreaga viață pe scenă. Că...

Cadouri reușite pentru sărbători împlinite la Shopping City Galați

Sărbătorile înseamnă împreună, sunt apogeul fiecărui an și expresia...

Farmecul Crăciunului are urme de sclipici la Extreme FlorEvents

În fiecare colț de lume, magia Crăciunului ne aduce...

Lifting facial non-invaziv cu ULTRAFORMER III

Frumusețea și naturalețea sunt declarații împotriva normelor impuse de...