Breaking news:

Arome de iarnă – Noutăţile sezonului rece vin de la Brăila Mall

Știi cum fiecare amintire și experiență poartă cu sine...

Sclipiri de sărbătoare de la Teilor din Brăila Mall

Garnisite cu emoție, bucurie și entuziasm, momentele preferate ale...

Vara aceasta, bucură-te de specialitățile de la Shaormeria Băneasa

Vara începe să își facă simțită prezența, iar echipa Shaormeriei Băneasa este nerăbdătoare să vă prezinte câteva dintre specialitățile pregătite pentru toate gusturile.

Bineînțeles că shaorma este produsul-vedetă al locației, după cum este denumit și brandul. Cu toții am încercat cel puțin o dată (dacă nu de mai multe ori cu siguranță) acest preparat râvnit de atâta lume, iar motivul pentru care este atât de căutat îl reprezintă autenticitatea produsului, fiind uşor de mâncat, rapid, accesibil şi, mai ales, gustos.

Specialitățile de la Shaormeria Băneasa

În câteva cuvinte, shaorma, fie ea mică sau mare, este un preparat culinar care, așa cum știu toți românii, este alcătuit dintr-o lipie, în care sunt adăugate legume (roşii, castraveţi, varză etc), nelipsiţii cartofi prăjiţi, carne friptă rotisată (pui, vită), castraveţi muraţi, condimente şi sosuri de toate felurile, pentru toate gusturile.

Shaorma se poate servi și la farfurie, astel încât chiar și cei mai pretențioși pofticioși își pot satisfice dorințele culinare.

Cei de la Shaormeria Băneasa mizează pe prospețime și calitate, pe produse foarte bune numai de pui și vită și pe sosuri preparate în propria casă.

Delicii apreciate

Având un meniu diversificat, Shaormeria Băneasa vă așteaptă să vă bucure simțurile cu delicii adorate de toți gurmanzii, și, vorba aia, nu aveți cum să vă abțineți de la asemenea bunătăți culinare.

De exemplu, meniul șnițel este la mare căutare atunci când vine vorba de o gustare consistentă, dar cu gust. Pentru că, să fim serioși…cui nu-i place șnițelul? O așa bunătate nu puteți refuza niciodată… mai ales atunci când există și alte bunătăți pe lângă…

Iar când vă aduceți aminte de ceva crocant, gândiți-vă la Shaormeria Băneasa și la meniul Crispy, care vă va face să vă lingeți pe degete și buze la fiecare ospăț. Meniul cu carne de pui suculent în crustă aurie de pesmet, însoțit de garnitura preferata și sos este alegerea ideală în orice moment al zilei atunci când vă este foame.

Dacă deja v-am făcut poftă și nu mai aveți răbdare, dați o fugă la Shaormeria Băneasa situată pe B-dul Siderurgiștilor Nr. 24, Bl. SD6B, Sc. 5, Parter și nu veți regreta alegerea făcută.

Comenzi la telefon 0723 539 656.

Ți-a plăcut acest articol?

votează!

0 / 5. voturi: 0

ai citit?

Experimentează crioterapia cu Criocamera Geoway G900

Nu o singură dată am auzit că o minte...

Arome de iarnă – Noutăţile sezonului rece vin de la Brăila Mall

Știi cum fiecare amintire și experiență poartă cu sine...

Sclipiri de sărbătoare de la Teilor din Brăila Mall

Garnisite cu emoție, bucurie și entuziasm, momentele preferate ale...

De la pasiune, la propria afacere în domeniul beauty – povestea Geaninei Voicu

Determinare, pasiune și multă muncă – sunt ingredientele cu...

Nou în oraș – Starbucks Brăila Mall!

Finalul anului vine cu veşti bune de la Brăila...

Avem un Teatru pe țeavă la Galați. Cum procedăm?

Un actor își petrece întreaga viață pe scenă. Că...