Breaking news:

SMART Travel – o agenție pentru visurile tale

SMART Travel – reinventarea unei agenții de turism

A mai trecut un an de pandemie și oamenii au învățat să trăiască cu un virus perfid, să prețuiască mai mult timpul liber și să se bucure de momentele petrecute alături de cei dragi. Vacanțele și concediile, cele mai afectate de Coronavirus, încearcă să revină la normal și oamenii își fac din nou planuri pentru o viață ca odinioară. Despre reinventarea unei agenții de turism în vremuri tulburi, stăm de vorbă cu administratorul SMART Travel, Raluca Voinea.

Un om optimist, care ne spune că 2021 a fost un an mai bun pentru cei care vând concedii, față de 2020. În primul rând pentru că gălățenii și brăilenii care au vrut să călătorească s-au vaccinat. “Acum nu mai e nevoie de carantină, se pleacă mai lejer, oamenii au prins curaj să călătorească, își fac din nou planuri.

Destinații exotice

Se caută fie destinații exotice, îndepărtate, locuri de văzut o dată în viață (Zanzibar, Kenya cu safari inclus, Maldive, Republica Dominicană), fie zone izolate din munții noștri, cu pensiuni de patru stele (cu o tentă bio și cu posibilități de saună, masaj, piscină), unde întreaga familie să poată petrece, alături de prieteni, timp de calitate”, explică Raluca.

Pentru sărbătorile din acest an, există destinații noi la care gălățenii s-au înscris deja: zbor direct către Insula Capului Verde sau Caraibe. Din noiembrie s-a redeschis și zona Asiei – Thailanda, Indonezia cu Bali – destinații pe care, în pandemie, le puteam doar visa sau vizita virtual, pe Google map. Cei care își doresc un Crăciun la 30 de grade, pe plajă, sorbind dintr-un cocktail, înconjurați de palmieri pot opta pentru destinații celebre din filme precum Seychelles ori Mauritius.

Pentru pasionații de Crăciun

Și iubitorii Crăciunului alb, ai tradițiilor și obiceiurilor specifice au primit o veste bună: s-au redeschis pârtiile de schi. Împătimiții acestui sport pot pleca în această iarnă în Austria, Italia, Franța sau chiar Bulgaria, pentru o experiență de neuitat. Pasionații de Crăciun și tot ce aduce el la capitolul tradiții au ca destinații vestitele târguri de la Viena, Praga, Berlin și Budapesta, care vor fi deschise anul acesta, spre deliciul vizitatorilor. “Sigur, la capitolul turism intern, cele mai căutate zone de sărbători sunt Bucovina, Maramureș, pentru că aici se mai păstrează intacte obiceiurile strămoșești, iar pentru târguri, cei pasionați și-au făcut deja rezervare la Sibiu, Brașov și București”, explică Raluca.

Pachete interesante

Pentru această vară, agenția SMART Travel a pregătit deja pachete interesante în Turcia, Grecia, Croația, Bulgaria dar și în alte destinații, în premieră. “Avem ofertă foarte bună pentru Portugalia cu zbor direct (se poate pleca din mai până în septembrie la un super preț), apoi Spania – Grand Canaria cu zbor direct, Tenerife și Ibiza. Cei care iubesc temperaturile ridicate pot opta pentru Maroc și Tunisia cu zboruri directe, fără escală, sau Egipt, unde avem, de asemenea, o ofertă de nerefuzat”, a precizat Raluca Voinea. Pentru cei care vor să își aducă aminte de copilărie, au revenit și excursiile tematice la Disneyland – Paris, Europa Parc – Germania sau Garda Land – Italia, cu cazări tematice.

Ii învățăm pe gălățeni și brăileni să călătorească SMART

“Cred că cea mai mare calitate a noastră este seriozitatea. Ținem cont de nevoile specifice ale fiecărui client, sejurul este adaptat preferințelor, personalizat, se oferă asistență turistică pe întreaga durată a deplasării, se facilitează obținerea de asigurări de călătorie, se completează documentele de călătorie și se asigură transferurile de la și până la avion. Suntem aici ca să îi învățăm pe gălățeni și brăileni să călătorească SMART, adică să beneficieze de cât mai mult, la prețul corect”, explică Raluca.

De 9 ani pe piața gălățeană, SMART Travel e de găsit în Galați pe strada Domnească la nr. 29. Detalii despre pachetele interne și externe sunt disponibile pe pagina de facebook a agenției, iar un sfat bun și o programare în vederea alegerii celei mai bune oferte se pot obține la telefon: 0748 043 277.

Ți-a plăcut acest articol?

votează!

0 / 5. voturi: 0

ai citit?

Despre reușită, prin puterea educației și forța învățării active, cu Victoria Yildirir

Cum se împletesc cu succes rolurile de antreprenor, mamă,...

Vara asta la Beluga Pool – un motiv în plus să te bucuri de soare!

Prognoza meteo din vara aceasta se anunță a fi...

TACO BAR, acum și la petrecerea ta! Surprinde-ți invitații prin noutate și diversitate

Iubești combinațiile reinterpretate și gusturile care uimesc? Noutățile și...

Vara asta la înălțime! SUMMER BY YOUR OWN RULES #peterasa Shopping City Galați

Vara asta se lasă cu amintiri, mult zâmbet, versuri...

1 iunie la Brăila Mall: tărâm de poveste

Anul acesta, distracţia este dublă: de 1 si 2...