Breaking news:

Nou în oraș – Starbucks Brăila Mall!

Finalul anului vine cu veşti bune de la Brăila...

Avem un Teatru pe țeavă la Galați. Cum procedăm?

Un actor își petrece întreaga viață pe scenă. Că...

Cadouri reușite pentru sărbători împlinite la Shopping City Galați

Sărbătorile înseamnă împreună, sunt apogeul fiecărui an și expresia...

Farmecul Crăciunului are urme de sclipici la Extreme FlorEvents

În fiecare colț de lume, magia Crăciunului ne aduce...

Let`s CRAFT some Fun Together!

ONE mighty CRAFT!

Deja știi cât de bine ne pricepem la mâncare ștrașnică, la festivaluri pline de gust și savoare și la cele mai faine bunătăți artizanale. Și pentru că pe zi ce trece, învățăm alături de tine legea și principiile adevăratului bun-gust, vrem să sărbătorim împreună împlinirea primul nostru an de CRAFT autentic.

Let`s CRAFT some Fun Together!

Așa că, după cum te-ai obișnuit deja, îți lansăm o provocare nouă: Let`s CRAFT some Fun Together!
Pentru că e sărbătoare, pentru că vrem să ne bucurăm împreună de tot ce am reușit până acum și pentru că voia bună și distracția meșteșugite cu drag la CRAFT au gustul inegalabil al prieteniei pe care o împărtășim.

Vii și tu să meșteșugim distracție veritabilă marca CRAFT?

Ei, bine, nu vrem să inventăm noi roata acum, dar vrem să ne perfecționăm în propria artă a distracției, așa că am rezervat zilele de 12-14 septembrie pentru sărbătoarea unui AN de CRAFT alături de tine.
Așa că luăm formula de bază a unei petreceri reușite: Fancy DANCE, CRAFT Food și Proper DRINKS și adăugăm rețeta CRAFT de voie bună, super atmosferă și distracție și am creat un MULTI-Party special pentru tine. Mai exact, iată ce ți-am pregătit:

START PARTY!

Joi, 12 Septembrie, începând cu ora 16:00 până la 20:00, punem la bătaie aperitive faine CRAFT din partea casei și te așteptăm cu oferta specială Martens. Astfel, pregătește-te pentru degustat întrucât la orice fel de mâncare comandată, primești GRATUIT o bere Craft Madonna.

Nici Crama La Salina nu se lasă mai prejos și ți-a pregătit o super ofertă pentru tine și prietenii tăi: comandați 6 porții de mâncare și primiți o sticla de vin ISSA din partea casei.

Apoi, continuăm prima zi de petrecere CRAFT cu dans și oferta 1+ 1 GRATIS la selecția noastră de shoot-uri si si cocktailuri. Tot ce trebuie să faci e să dansezi, să te simți bine și să te bucuri de CRAFT Shoots and Cocktails Night!

MORE FUN For YOU!

Vineri, de la 16:00 la 20:00, nu ai voie să ratezi aperitivele CRAFT din partea casei și nici oferta Martens cu o bere Craft Madonna FREE la orice comandă. Trebuie să descoperi și oferta specială de la Crama Purcari pentru tine și cei dragi la care îți oferim o sticla de vin Purcari din partea casei la 6 porții de mâncare comandate.

Și asta nu e tot! Începând cu ora 20:00, animăm atmosfera și dăm mai mult ritm petrecerii cu un super DJ, dans și Aperol Party unde te bucuri, din nou, de aperitive din partea casei și de un bine-meritat 1+1 GRATIS la cocktail-urile Aperol, Tanqueray si Gordon’s Pink.

Save the BEST for LAST?

Sâmbătă te așteptăm cu noi surprize pentru a completa zilele petrecerii CRAFT.
De la 16:00 până la 20:00, ai nelipsitele aperitive CRAFT din partea casei, oferta Martens și, nu în ultimul rând, oferta de la Crama Rasova care îți oferă o sticla de vin Rasova la 6 porții de mâncare comandate.

Și dacă nu a fost deajuns, de la 20:00 avem Dance& Jagermeister Party, alături de DJ, cu aperitive din partea casei și, bineînțeles, oferta 1+1 FREE la shoot-urile și cocktailurile Jagermeister.

Sounds like fun, doesn`t it?

Așadar, la 1 AN de CRAFT Rebel Food, suntem la fel de rebeli și autentici și te așteptăm cu distracție pe alese și cu cele mai gustoase și atractive oferte, să petrecem și să ne petrecem sărbătoarea așa cum se cuvine. Tu ești gata?

Ți-a plăcut acest articol?

votează!

0 / 5. voturi: 0

ai citit?

Avem un Teatru pe țeavă la Galați. Cum procedăm?

Un actor își petrece întreaga viață pe scenă. Că...

Cadouri reușite pentru sărbători împlinite la Shopping City Galați

Sărbătorile înseamnă împreună, sunt apogeul fiecărui an și expresia...

Farmecul Crăciunului are urme de sclipici la Extreme FlorEvents

În fiecare colț de lume, magia Crăciunului ne aduce...

Lifting facial non-invaziv cu ULTRAFORMER III

Frumusețea și naturalețea sunt declarații împotriva normelor impuse de...

Împarte bucuria lucrurilor simple cu Cărturești Brăila Mall

De sărbători sau cu fiecare ocazie când îți dorești...

Candy Christmas – Gust de poveste la Cofetăria Dana

Când pășești în acest tărâm magic, simți efectiv cum...