Breaking news:

Delicatețe florală și emoții de primăvară, la Extreme FlorEvents!

Pot oare cuvintele să descrie însăși aroma primăverii? Doar...

Tratament aniticelulitic, de remodelare corporală cu Endospheres Evolution, la Be Slim Body Care

Ascundem constat imperfecțiunile, facem eforturi să ne acceptăm propriul...

Și tu îți dorești ALTCEVA?

Tu ce preferi? Atmosfera caldă, plăcută, prietenoasă și plină...

Liftingul cu fire PDO, la Absolute Aestetics

Atunci când înaintăm în vârstă, la unele persoane muşchii feţei îşi pot pierde elasticitatea, cantitatea de grăsime reducându-se, ridurile își fac apariția, iar pielea nu va mai arăta la fel ca înainte, pierzându-și fermitatea şi tonusul tineresc. Se va crea astfel un aspect obosit şi îmbătrânit.

Recomandarea specialiștilor Absolute Aestetics pentru aceste probleme o reprezintă procedura de inserare a firelor PDO, un tip de lifting cu fire resorbabile care este o alternativă mai simplă şi mai uşoară la metoda clasică.

Ce este de fapt liftingul cu fire PDO și cum se realizează?

Fiind o metodă de tratament non-chirurgical, prin liftingul cu fire PDO se obţine reconturarea expresiei faciale, ridicarea pielii lăsate, dar şi rejuvenarea zonelor vizate. Firele PDO sunt fire din polidioxanonă, resorbabile, folosite destul de des în chirurgia cardiacă, fiind un material sigur care nu produce reacţii alergice şi nu are efecte secundare.
Pe scurt, procedura presupune introducerea unor ace foarte fine umplute cu mini fire de polidioxanonă (PDO) care rămân în piele atunci când sunt extrase acele. Dimensiunea acelor variază, astfel intervenţia se poate adapta la zone diferite şi la trăsăturile proprii fiecărui pacient, asigurând efectul de lifting.

Ce tratamente pot fi asociate cu aplicărea firelor PDO

Specialiștii de la Absolute Aestetics țin mereu cont de dorințele și necesitățile pacientului și pot recomanda completarea procedurii de lifting cu tratamente precum:
– toxină botulinică: pentru reducerea ridurile frunţii sau a celor din jurul ochilor
– acid hialuronic: pentru reducerea ridurilor din jurul gurii, mărirea buzelor etc.

Recomandarea este ca la 1-2 săptămâni după liftingul cu fire PDO, este indicat să reveniți la control pentru a urmări evoluţia procedurii.

Zonele ce pot fi rejuvenate cu ajutorul firelor PDO sunt următoarele: Sprâncenele – arcuirea şi ridicarea lor, zona perioculară –reducerea ridurilor din jurul ochilor, gâtul – reducerea “gușei”, pomeţi- ridicarea şi accentuarea, redefinirea liniei mandibulare şi corectarea colţurilor gurii, nasul – reconturarea prin îngustare şi ridicare, bărbia dublă – îngustarea acesteia, coapsele interioare – stimulează producţia de colagen şi elastina, abdomenul – stimulează limfa, braţele – accelerează acţiunea fibroblastelor, fesele – uniformizează şi netezeşte pielea feselor.

Procedura este simplă şi durează puţin, între 15 şi 30 de minute, iar rezultatele sunt de lungă durată, variind între 12 şi 18 luni.

Recomandări înainte şi după liftingul cu fire PDO

Specialiştii Absolute Aestetics recomandă să evitați consumul de alcool, a vitaminei E şi a unor suplimente bogate în omega 3, ulei de peşte şi gingko cu câteva zile înainte de intervenţie şi după aceasta. Timp de două săptămâni, ar fi bine să evitatați exerciţiile fizice grele, sau tratamentele stomatologice care presupun deschiderea largă a gurii.

Procedura de lifting cu fire PDO se adresează atât femeilor, cât şi bărbaţilor care vor să evite chinurile unui lifting chirurgical,apelând la o metodă modernă, simplă şi sigură.

La Absolute Aestetics beneficiați de expertiza dr. Iulia Olaru, medic specialist chirurgie plastică, estetică și reconstructivă din Galați, a dr. Cristina Bejan, medic primar chirurgie plastică, estetică și reconstructivă din București și a dr. Cristina Oltenacu, medic specialist dermatolog.

Programări se pot face la telefon: Ginecologie: 0755 125 535 / Plastică și dermatologie 0787 592 088.
Absolute Aestetics. Alege să fii fermecătoare. În fiecare zi!

Ți-a plăcut acest articol?

votează!

0 / 5. voturi: 0

ai citit?

Tratament aniticelulitic, de remodelare corporală cu Endospheres Evolution, la Be Slim Body Care

Ascundem constat imperfecțiunile, facem eforturi să ne acceptăm propriul...

Ten sănătos, radiant și vizibil îmbunătățit cu Dermapen 4, la Be Slim Body Care

Încrederea în sine este cel mai frumos machiaj, însă...

Și tu îți dorești ALTCEVA?

Tu ce preferi? Atmosfera caldă, plăcută, prietenoasă și plină...

Adio imperfecțiuni, cicatrici și riduri cu Laser Me la Be Slim Body Care

Frumusețea nu este decât promisiunea fericirii. A arăta bine nu...

Un plus de savoare la Grill Station cu Ionuț Anghel, Carmangeria Ozana

Și pofte împlinite, și sare în bucate, și mâncare...