1.1 C
Galați
joi 3 decembrie 2020

Lumea infinită a bucuriilor și cadourilor pentru copii

Universul jocului și al imaginației este de necuprins, iar cei mici au în permanență nevoie de noi provocări pline de farmec și culoare. Sărbătorile...
More

  Lucian Bute, un tătic fericit!

  - reclama -

  E al patrulea om de sport ce promovează România în lume după Hagi, Nadia şi Ilie Năstase. A fost declarat Sportivul Anului cinci ani la rând, e deţinătorul centurii NABF la categoria semigrea şi fost campion mondial IBF la supermijlocie timp de aproape 5 ani, perioadă în care și-a apărat titlul de 9 ori. Are în palmares peste 30 de victorii, dintre care 24 prin KO şi, de aceea, este supranumit “Domnul Body Puncher”. De gălăţeanul nostru, Lucian Bute, este vorba, doar că astăzi îl vom prezenta într-o altă ipostază, aceea de tătic fericit! Un tătic care şi-a botezat fetiţa, acasă, la Galaţi.

  Și bărbații plâng câteodată…

  Şi …a plâns! Lucian Bute, campion mondial la box, omul care a încasat pumni fără să crâcnească, a izbucnit în lacrimi, la botezul fiicei sale, Ema. Ceremonia a avut loc la Biserica Sf. Mina din Galați, pentru că așa a vrut Lucian: să se bucure alături de familie de cel mai frumos moment din viață, să simtă bucuria momentului alături de prieteni. “Botezul a fost așa cum ne-am dorit, restrâns, în familie, cu prietenii și cu amicii nașilor. E frumos să fii tată, nu mi-am imaginat că mă poate schimba atât. Sunt alt om, prioritățile mele sunt altele, am pentru ce trăi, familia e totul! Ema e minunea noastră, petrec mult timp cu ea, o ajut pe soția mea, Elena, legăn, schimb scutece, particip la băiță…sunt prezent în viața fiicei mele și nu vreau să pierd nimic”, spune Bute. Ema seamănă cu Lucian: e stângace! Apoi are ochii mamei lui: albaștri. E un copil normal, jucăuș și cuminte. E minunea care l-a domesticit pe Lucian. E motivul pentru care sportivul se gândește serios să se retragă!

  Din ring, în spatele evenimentelor sportive

  “Nu am luat decizia încă, voi vorbi și cu antrenorul meu, cu cei din staff și cu familia. Am 37 de ani, vreau să îmi cresc copilul și să fiu sănătos,” spune Bute, care ne asigură că tot în lumea sportului va activa. “De 22 de ani fac sport, am fost plecat de acasă, de lângă ai mei. Nu cred că mai am calmul necesar să fiu în prima linie. Nu voi fi antrenor, pentru că asta înseamnă să plec cu sportivii în cantonamente lungi, deci tot departe de casă voi fi…Însă mă gândesc serios să organizez evenimente sportive. Am mai făcut acest lucru la Montreal, la meciurile mele de box m-am implicat direct în organizare, știu cum se face. Și asta mă văd făcând”, povestește Bute. Tot el mai spune că atunci când va veni timpul, se va întoarce acasă, adică în Galați, și va începe o afacere.

  “Simt că vreau să stau mai mult timp cu ai mei. Sunt și am rămas băiatul mamei! Mă gândesc să dezvolt ceva aici, o afacere de familie, poate deschid o sală de sport,” explică Lucian.

  Până atunci, însă, Ema va avea dublă cetățenie și se va bucura, când va mai crește mare, de vacanțe adevărate, la bunici. “Îmi mai doresc copii, să dea Dumnezeu să fie și un băiat care să îmi ducă numele mai departe! Pe Ema o să o îndrum către sport, pentru că disciplinează și educă. Dar nu o să-i impun nimic!” a mai spus Bute, care a ținut să transmită și un mesaj gălățenilor:

  “Vă mulțumesc pentru tot sprijinul oferit de-a lungul carierei mele. Toți știu că sunt gălățean, sunt din Pechea. Sper să ne vedem cât mai curând și doar la evenimente fericite!”

  Foto: Facebook/LucianBute

   

  - reclama -

  “Un creator este prin definiție un furnizor de vis și frumusețe” – Interviu cu Ioana David Ciocănaru

  La cei 27 de ani ai săi, cu studii de master în domeniul artistic, Ioana David Ciocănaru este cu adevărat un creator. Fie că...

  Şi dacă nu vreau, tot compun! – interviu cu Răzvan Clopoţel

  E actor de comedie, dar a descoperit de curând că are şi voce. Cântă la chitară şi vrea să devină regizor. De anul trecut...

  Popescu și Flick, băieții veseli de la ZU care te fac să râzi în hohote în fiecare după amiază

  Sunt Zuper haioși, unul aruncă rimele, iar celălalt are grijă să le prindă și să le dea mai departe în ON AIR. Mișto-urile pe...
  - reclama -