mai multe

  Voltsan – despre viitorul în construcții!

  din aceeași categorie

  RECLAMA

  Marius Vulcan are 25 ani și este administratorul unei afaceri care a înflorit în numai trei ani de zile, în domeniul construcțiilor – mai exact instalații în construcții. Voltsan e deja un nume în Brăila și, pe lângă comercializarea produselor electrice și sanitare exclusiviste, se ocupă cu proiectarea și executarea de instalații, atât electrice, cât și sanitare, exterioare și interioare, pentru construcții civile sau industriale. Afacerea de familie are 3 administratori – toți cumnați – din care unul e și finanțator iar sub brandul Voltsan există trei firme care se ocupă de tot de înseamnă instalații electrice, sanitare, termice, BMS și sisteme de supraveghere și antiefracție. Au început în 2014, mai întâi cu lucrări mici. Au angajat oameni buni, cu experiență și în scurt timp și-au făcut un nume. Acum lucrează si cu instituțiile statului, au clienți din vestul țării, două magazine tip showroom, unul în curs de amenajare, 12 angajați și o piață exclusivistă. “Nu suntem ieftini. Lumea ne caută pentru calitate, pentru automatizări, noi le oferim un sistem integrat, complex și modern în ceea ce privește securitatea, administrarea și păstrarea resurselor casei”, spune Marius.

  Un showroom cu soluții inteligente

  În clădirea roșie de pe Șoseaua Buzăului, la nr. 102, găsiți sisteme inovative pentru casa visurilor: încălzire (termică sau electrică) în pardoseală, iluminat arhitectural sau ambiental de lux, instalații termice, sanitare, devigrări sau irigații, panouri solare, sisteme de supraveghere, securitate si videointerfonie. Marius e aici cel puțin patru ore pe zi, încercând să sistematizeze lucrurile, ocupându-se, între timp, de achiziții și de noii clienți. Secretul succesului? Angajați motivați din punct de vedere financiar, profesionalism și garanție pe lucrare de 10 ani.

  BMS – Buliding Management System

  Pentru că o casă de vis e și una inteligentă, sistemul cu care cei de la Voltsan au mare succes este „AKA|” – un program de automatizare și BMS, prin care proprietarul își poate controla de la distanță, de pe telefonul mobil, întregul ambient. “E un program adus de afară. La noi în România se face BMS de vreo 10 ani iar nișa e foarte mică și din cauza costurilor. Practic, de pe telefonul personal pot opri/porni de la distanță apa, lumina, centrala, pot programa TV-ul, muzica, aerul condiționat sau alte electrocasnice, pot porni sistemul de irigații sau storurile și pot controla senzorii de temperatură, mișcare, umiditate sau gaz. Sistemul înseamnă siguranță și economisirea resurselor,” explică administratorul. La toate acestea se poate adăuga, la cerere, un sistem performant de supraveghere video. Pentru a fi stăpânul de la distanță al casei tale nu ai nevoie decât de internet și … baterie la telefon. Evident, sistemul furnizat de Voltsan e mai bun decât altele, pentru că e unul cablat, cel wireless fiind mai puțin sigur.

  Viitorul arată bine și securizat!

  Chiar dacă doar 50% dintre clienți sunt din zona Galați-Brăila, restul venind de peste munți, Voltsan are planuri mari de viitor în zona noastră: “vrem să devenim lideri în domeniul instalațiilor în construcții in Brăila și mai vrem să deschidem si alte puncte de lucru in Galati si spre vest. Ne marim numărul de colegi și venim cu soluții de ultimă oră pentru confortul și siguranța clienților noștri”, spune Marius. Dacă vreți să vă convingeți, aveți la dispoziție magazinele de prezentare din Brăila, pe Șoseaua Buzăului, nr. 102 și Calea Călărașilor, nr. 315, dar și două adrese de internet: www.automati.ro și www.voltsan.ro.

  Foto: Bogdan Palenciuc

  Share

  RECLAMA