Breaking news:

Magazin de prezentare Askona în incinta Brăila Mall

Un somn odihnitor este unul dintre cei trei piloni ai sănătății de fier, alături de alimentația echilibrată și mișcarea fizică, iar Askona înțelege acest lucru.

Tocmai de aceea vă aduce la Brăila Mall, în 160 de metri pătrați, soluții confortabile și inovative pentru un somn sănătos.

Askona – unul dintre liderii industriei de saltele, mobilier și accesorii pentru dormitor – se deschide la Brăila Mall, în zona magazinului Decathlon, lângă farmacia Salofarm.

Misiunea Askona este să ofere clienților săi o gamă variată de produse de calitate, pentru o relaxare plăcută ACASĂ atât ziua, cât și noaptea.

Askona este parte a consorțiului suedez Hilding Anders Group, important producător de paturi și saltele în Europa și Asia. Concernul Hilding Anders este prezent în peste 20 de piețe europene și 13 din Asia.

Askona se bucură de o reputație de renume pe piața mondială: lanțuri hoteliere precum Hilton, Radisson SAS, Marriott și nu numai au acordat încredere produselor Askona, iar somnul odihnitor al oaspeților lor se datorează și brandului Askona, prezent în dormitoare de lux din aceste hoteluri.

Din anul 2018, Askona s-a extins în Uniunea Europeană: după Lituania și Estonia, produsele de calitate superioară marca Askona sunt prezente și pe piața românescă. Primul showroom a fost deschis în incinta Home & Design Mall din București, Bulevardul Ghencea nr. 126-132, sector 6. În următorii trei ani s-au deschis alte magazine în București și în orașe importante din România, iar de de anul acesta, Askona vine și la Brăila.

Ce găsiți în magazinul Askona? De toate pentru toate gusturile: de la modele de saltele, atât pentru paturi mari, matrimoniale, cât și pentru paturi mici de o persoană, în diverse dimensiuni și materiale de foarte bună calitate, până la paturi, canapele, noptiere sau accesorii precum perne, pilote, huse pentru saltea, toppere, lenjerie de pat, cuverturi etc.

Pe lângă toate acestea, Askona produce gadgeturi concepute pentru a oferi experienţa unei relaxări memorabile (difuzoare, aparate de masaj, lămpi de aromaterapie) și baze transformabile pentru pat. De exemplu, Ergomotion de la Askona este mai mult decât o simplă piesă de mobilier: prin acţionări electronice, Ergomotion permite multiple schimbări ale poziției şi oferă o recuperare confortabilă și rapidă după o zi obositoare, reducând disconfortul fizic.

Dacă doriți să aflați mai multe, Echipa Askona va pune la dispoziție pagina https://askona.ro/ sau pagina de facebook Askona România.

Askona – Pentru că un somn bun schimbă tot!

P

Ți-a plăcut acest articol?

votează!

5 / 5. voturi: 3

ai citit?

TACO BAR, acum și la petrecerea ta! Surprinde-ți invitații prin noutate și diversitate

Iubești combinațiile reinterpretate și gusturile care uimesc? Noutățile și...

Vara asta la înălțime! SUMMER BY YOUR OWN RULES #peterasa Shopping City Galați

Vara asta se lasă cu amintiri, mult zâmbet, versuri...

1 iunie la Brăila Mall: tărâm de poveste

Anul acesta, distracţia este dublă: de 1 si 2...

MANGOLIV – healthy station! Angajament zilnic pentru starea ta de bine

Cum ar fi să mergi într-un loc de dragul...

Un nou răsfăț pentru tine – magazinul de bijuterii Teratai

Ție cum îți place să te porți prin lume...

Primul magazin Teratai se deschide în Galați, pe 16 mai!

Universul inedit al bijuteriilor Teratai, disponibil până acum doar...