Breaking news:

Cafea cu dragoste și dragoste pentru cafea la Tucano Coffee din Shopping City Galați

Atunci când îți dorești o cafea desăvârșită, dar și ceva în plus, înseamnă că trebuie să ajungi la Tucano Coffee din Shopping City Galați. Pentru că Tucano e mai mult decât un coffee shop.

Este noua destinație preferată pentru atmosfera deosebită, evenimente speciale, și, bineînțeles, cafea cu dragoste. Descoperă și tu universul specific TUCANO și experimentează conceptul unic al mult îndrăgitei cafenele, care te va cuceri pe loc.

Tucano Coffee se remarcă prin designul creativ, pozitiv, plin de culoare, prin evenimentele pe care le găzduiește, valorile pe care le promovează, prin multitudinea de emoții și experiențe pe care le oferă, prin aromele îmbietoare şi, mai ales, frumuseţea și unicitatea oamenilor – elementul-cheie a tot ce înseamnă atmosferă agreabilă, conectare și timp de calitate. Pentru că Tucano este rețeaua internațională de coffee shop-uri care promovează filosofia Love.Peace.Coffee.

Inspirat din cultura rock’n’roll și hippie, sloganul Tucano Coffee se distinge prin dorința de a reveni la spiritul autentic, la natură, prin dragoste, pacifism și libertatea gândirii.

Love.Peace.Coffee.

Conceptul Tucano Coffee înglobează o multitudine de elemente menite să îți ofere o experiență completă, memorabilă, în ton cu ceea ce te definește, cu ceea ce simți și îți dorești în petrecerea timpului liber.

Tucano este locul unde primează dragostea și respectul pentru oaspeții cafenelei, este spațiu creativ perfect pentru discuții interesante, schimb de idei și de experiență, prietenie și înțelegere reciprocă, promovate prin evenimente inedite, de la seminarii, ateliere, proiecții de film, expoziții și muzică.

Ambianța caldă, plăcută permite oricui să-și petreacă timpul citind cartea preferată, să lucreze cu spor de pe laptop sau să se întâlnească cu prietenii.

Specialty Coffee – Inima Tucano

Și, desigur, în inima Tucano Coffee trăiește dragostea pentru cafeaua de calitate, proaspăt prăjită și aromată, fiind preparată exclusiv din boabe 100% Specialty Arabica, cultivate pe plantații din Africa și America Latină, aflate la altitudini mari, în condiții ecologice.

Boabele sunt culese manual și prelucrate fără utilizarea substanțelor chimice. Iar promisiunea Tucano pentru calitate este certificată de apartenența la SCA (Speciality Coffee Association). Cafeaua Tucano reprezintă bogăția țărilor exotice unde se cultivă cafeaua, dar și aprecierea culturilor și tradițiilor specifice ce le definesc.

Tucano Coffee Rio de Janeiro la Shopping City Galați

Urmând acest principiu, coffee shop-ul din Shopping City Galați este Tucano Coffee Rio de Janeiro. Beneficiind de un spațiu generos și prietenos ce include o terasă încăpătoare, cafeneaua Tucano din Shopping City Galați emană atmosfera, specificul și valorile de origine braziliană, încurajând conexiunea cu cafeaua de calitate.

În acest sens, periodic sunt pregătite activități speciale, de degustare, unde invitații descoperă universul fascinant al cafelei și experimentează diferite variante de cafea tradițională și alternativă, evenimente BeBarista când clienții sunt învățații să își prepare propria lor cafea, seri de muzică acustică și multe alte surprize.

În decorul specific etno, în ton cu atmosfera și cultura țărilor producătoare de cafea, se adaugă constant culori, fotografii expresive, accesorii hand made, cărți – în inima cafenelei se află o bibliotecă, instrumente muzicale etnice, figuri din papier-mâché și, desigur, muzica bună – stilurile preferate sunt ritmurile etno, indie rock, jazz și blues.

Cafea + Cheesecake = LOVE

Cunoscând pe deplin secretele unei experiențe reușite a savurării cafelei de specialitate, Tucano a ales ca desert preferat în combinația cu cafea cheesecake-ul și a creat propriul cheesecake factory, în care se produc delicioase cheesecake-uri din ingrediente naturale, fără conservanţi, coloranţi sau aditivi alimentari.

În plus, Tucano Coffee pune la dispoziția clienților o gamă variată ceaiuri aromate, deserturi delicioase și accesorii inedite.

Astfel, Tucano Coffee transcende bucuria savurării cafelei preferate și devine un stil de viață, o experiență mereu nouă și plină de inspirație, cu sentimentul dragostei care persistă, unde te regăsești, cu drag, de fiecare dată.

Intră și tu în ritmul vibrant, reconfortant și plin de culoare Tucano Coffee de la Shopping City Galați!

P

Ți-a plăcut acest articol?

votează!

5 / 5. voturi: 1

ai citit?

Vara asta la înălțime! SUMMER BY YOUR OWN RULES #peterasa Shopping City Galați

Vara asta se lasă cu amintiri, mult zâmbet, versuri...

1 iunie la Brăila Mall: tărâm de poveste

Anul acesta, distracţia este dublă: de 1 si 2...

MANGOLIV – healthy station! Angajament zilnic pentru starea ta de bine

Cum ar fi să mergi într-un loc de dragul...

Un nou răsfăț pentru tine – magazinul de bijuterii Teratai

Ție cum îți place să te porți prin lume...

Primul magazin Teratai se deschide în Galați, pe 16 mai!

Universul inedit al bijuteriilor Teratai, disponibil până acum doar...

O nouă aventură la Brăila Mall: CĂLĂTORIE ÎN MULTIVERS!

Dacă ești pasionat de inovațiile în tehnologie sau pur...