Breaking news:

Magazinul Sinsay din Brăila Mall: destinație de stil și originalitate pentru tine şi casa ta (P)

Sinsay – un partener pentru alegeri cu stil

Stilul te definește în tot și în toate. Stilul tău se reflectă în alegerile vestimentare, în accesoriile pentru care optezi, în combinațiile preferate, la muncă, în timpul liber, dar și acasă. E parte integrantă din modul în care îți construiești viața și se regăsește inclusiv în universul casei tale. Acum ai alături un partener pentru alegeri cu stil: Magazinul Sinsay din Braila Mall.

Din 2 septembrie, vino la Braila Mall, zona foodcourt, să te bucuri de un spațiu de peste 1000 mp, cu o varietate impresionantă de produse pentru întreaga familie: de la articole de îmbrăcăminte și încălțăminte, ce urmează tendințele actuale în materie de fashion, până la lenjerie, articole sport, accesorii inedite și atractive sau decoratiuni interioare potrivite pentru casă, birou sau spațiul tău preferat.

Brandul Sinsay se remarcă în rândul iubitorilor de modă, stil și originalitate prin prețul  avantajos, prin accesibilitatea și varietatea cu care te suprinde la fiecare nouă colecție.

Cu Sinsay, îți poți permite fără efort să ții pasul cu tot ce e mai nou în fiecare sezon și să îți adaptezi stilul celor mai cool tendințe.

Sinsay – o multitudine de opțiuni disponibile

Fie că preferi articole vestimentare cu eroii din benzi desenate, protagoniștii serialului preferat sau pur și simplu iubești culorile sau accesoriile inedite, la magazinul Sinsay din Brăila Mall găsești articolele potrivite pentru tine și întreaga familie.

Singura provocare este multitudinea de opțiuni disponibile. Mixează după bunul plac și definește-ți stilul, fie că optezi pentru cel casual, elegant sau sport.

Dacă ești un împătimit al mișcării, nu uita că la Sinsay, ai în fiecare sezon o colecție sport dedicată: ”Gym Hard”.

Pentru cei mici, colecția ”Bebe” te așteaptă cu ținute drăgălașe pline de culoare. Și, pentru un look mereu fresh și complet, la Sinsay găsești și produse beauty.

Nu în ultimul rând, la magazinul Sinsay din Brăila Mall, spațiul casei tale capătă, cu siguranță, un plus de stil și personalitate cu articole care mai de care mai atractive: decorațiuni, produse pentru camera de zi sau camera copilului, lumânări.

Vino și descoperă și tu universul Sinsay și bucură-te de stil și originalitate pentru tine si casa ta!

Profită de oferta de deschidere a magazinului Sinsay din Braila Mall și beneficiază de o reducere de 50% la al doilea articol achiziționat, în perioada 2-4 Septembrie.

În plus, te așteptăm cu o mulțime de alte surprize la deschidere. Mai mult, Brăila Mall a pregătit o campanie prin care, cine cumpără din Sinsay până pe 15 Septembrie este răsplătit cu vouchere în food court, la restaurantele preferate (KFC, McDonalds, Spartan si Mesopotamia)

Ți-a plăcut acest articol?

votează!

4.7 / 5. voturi: 3

ai citit?

E.DE.PORC., o experiență reală a gustului

E ... de porc să nu știi ce experiențe...

GRILL STATION 17 – Când ți-e poftă de gustul de acasă

Când îți dorești să te bucuri de mâncare gustoasă,...

Supermodel Cut – noul trend al toamnei 2023!

Simți și tu tentația de a-ți reîmprospăta look-ul? Toamna...

CurățenieGalațiBrăila.ro – Pentru starea ta de bine!

Curățenia. Nu e, de fiecare dată, o activitate pe...

Olga Lucasius – un terapeut pentru trup și suflet

Are mâini puternice și căutătoare și cu ele face...