Breaking news:

GRILL STATION 17 – Când ți-e poftă de gustul de acasă

Când îți dorești să te bucuri de mâncare gustoasă,...

Supermodel Cut – noul trend al toamnei 2023!

Simți și tu tentația de a-ți reîmprospăta look-ul? Toamna...

CurățenieGalațiBrăila.ro – Pentru starea ta de bine!

Curățenia. Nu e, de fiecare dată, o activitate pe...

Școala fără griji, cu ajutorul bonelor de la Trust Team

Școala este un loc unde majoritatea pătinţilor își lasă copiii când se duc la muncă.

Potrivit unui sondaj efectuat de o platformă de recrutare online, peste 45% dintre părinţii angajaţi care au copii îşi doresc ca noul an şcolar să se desfăşoare normal, în ciuda contextului epidemiologic actual, iar elevii să înceapă cursurile direct din băncile şcolii.

Marea problemă este că autorităţile încă nu au luat o decizie concretă în privinta modulului hibrid la şcoală, adică dacă cei mici vor face orele fizic sau online.

De aceea, părinţii îşi pun marea întrebare cu cine vor sta copiii în timpul zilei, când aceştia vor fi la job şi cine ar putea să le fie alături nu numai fizic, ci şi intelectual, pentru a-i coordona în educaţia din mediul online.

În primă fază, afterschool-ul pare o soluție tentantă, deoarece persoanele care îi îndrumă pe cei mici acolo îi pot direcționa către o educație mai bună, dar în același timp atenția nu se concentrează doar pe un singur copil, ci pe un grup mai mare. Astfel, o bonă la domiciliu care să aibă cunoștiințe și baze în domeniul educației ar fi cea mai bună variantă. Bona poate vedea în ce stadiu se află copilul, în ceea ce privește acumularea cunoștințelor, atunci când îi verifică temele sau îl ajută să le facă.

O bonă cunoscătoare de psihologie sau cu o pregătire pedagogică poate fi aur curat pentru o familie cu copii. Iar cei de la Trust Team Galați au soluţia şi pot identifica și pregăti astfel de doamne, care abia așteaptă să își pună experiența în slujba părinţilor.

Echipa Trust Team Galaţi, alcătuită dintr-un grup de oameni dedicați și pozitivi este gata să facă față oricăror provocări în domeniul pe care-l cunosc cel mai bine, cel al Resurselor Umane și vine în ajutorul părinților cu Bone ce vor putea supraveghea copilul în mediul său familiar direct la domiciliul dumneavoastră, astfel încât să asigure echilibru între odihnă și activitățile școlare, dar și care să le ofere copiilor suport pentru educație în mediul online.

Pentru ca aceste lucruri să devină mult mai simple pentru părinți, Trust Team Galați vă pune la dispoziție următoarele servicii:

  • Identificare / recrutare Bonă profesionistă adaptată necesităților părinților (persoane educate / calde/ cu experiență în interacțiunea cu copiii și care să îi direcționeze și în educația online)
  • Cursuri de perfecționare / parenting Bone cu un psiholog autorizat
  • Bonele noastre au cursul de prim ajutor și analize medicale complete.
  • Aveți posibilitatea ca în termen de 60 de zile să înlocuiți bona dacă nu corespunde așteptărilor familiei și copilului.

Având toate aceste atuuri de partea dumneavoastră, cu siguranţă grijile şi nenumăratele semne de întrebare privind viitorul educaţiei copilului, vor dispărea încet, dar sigur, dacă veţi apela la echipa Trust Team Galaţi.

Pentru că siguranţa şi protecţia copilului dumneavoastră este cea mai importantă!

Pentru mai multe informaţii suplimentare apelaţi cu încredere la numerele de telefon 0771 051 271 sau 0749 185 145 sau scrieţi un mesaj privat pe pagina de Facebook Trust Team Galaţi!

Ți-a plăcut acest articol?

votează!

5 / 5. voturi: 2

ai citit?

Supermodel Cut – noul trend al toamnei 2023!

Simți și tu tentația de a-ți reîmprospăta look-ul? Toamna...

CurățenieGalațiBrăila.ro – Pentru starea ta de bine!

Curățenia. Nu e, de fiecare dată, o activitate pe...

Olga Lucasius – un terapeut pentru trup și suflet

Are mâini puternice și căutătoare și cu ele face...

PetVet Medical – un nou cabinet veterinar în Galați

PetVet Medical, un nou cabinet veterinar înființat la Galați,...

Braila Mall – Destinație de distracție

Ești gata de distracție? Hai la Brăila Mall! Vara este...