Breaking news:

Nu există „NU se poate!” – deviza Adinei Codreanu de la Torah Events (P)

Adina Codreanu e absolventă de ASE și pasionată de bucătărie de când se știe. Este o tânără delicată, dar hotărâtă, care luptă pentru a-și vedea planurile realizate. După ce a urmat școala de bucătari, a plecat ca patiser și bucătar în Italia, unde a lucrat timp de 12 ani, acumulând experiență.

S-a întors în orașul natal și și-a deschis, într-un parteneriat, primul restaurant de evenimente, iar acum a închiriat fostul Summer Time de pe Faleza inferioară a Galațiului, pe care l-a transformat într-un cochet local, Torah Events.

“Dintotdeauna am știut ce vreau să fac! Italia a reprezentat pentru mine o perioadă de acumulare, ușor nu a fost, dar am învățat foarte multe, a fost practic o ucenicie bună, însă am venit acasă pentru a-mi dezvolta propria afacere. Facultatea absolvită mă ajută acum la contabilitatea firmei, dar pasiunea mea rămâne gătitul. În fiecare an particip la cel puțin un curs de cooking, colaborez cu cei mai buni în domeniu și nu îmi e rușine să spun că învăț permanent”, a declarat Adina Codreanu.

Pandemia nu a speriat-o pe Adina, ba dimpotrivă: s-a reconfigurat. Dacă petrecerile nu s-au mai putut organiza, ea a gătit pentru gălățeni în sistem catering, furnizând clienților platouri delicioase, proaspete și mereu surprinzătoare. În 2022, în luna aprilie, Adina Codreanu a terminat de renovat restaurantul de pe faleza inferioară, iar în mai a organizat prima petrecere.

Torah Events e mic (capacitatea este de max. 90 de persoane), ideal pentru evenimente intime. Adina pune la dispoziție toate facilitățile – sonorizare, jocuri de lumini – inclusiv aranjamentele și decorațiunile necesare (în prețul meniului!), iar la final, ajutată de o mână de asistenți, gătește pentru oaspeții ei.

“Meniul se personalizează în funcție de preferințele clienților: gătim românește, dar și feluri de mâncare exotice. Îmi place să îmi surprind de fiecare dată invitații cu ceva nou. Totul este proaspăt, gătit ca la mama acasă, în ziua respectivă, cu ingrediente foarte proaspete. Pentru cei care sunt copleșiți de organizarea nunții, oferim și servicii de wedding planner,” explică Adina.

Nu e ușor să organizezi o petrecere, să gătești pentru 90 de invitați sau să lucrezi când toată lumea se distrează. Dar Adina spune că e fericită atunci când petrecerea e reușită și clienții îi rămân prieteni și o recomandă și altora sau revin pentru un botez, majorat, o petrecere corporate ori privată.

Iar acest lucru se întâmplă în 99% din cazuri, pentru că Torah Events le oferă celor care îi trec pragul: mâncare bună, curățenie, muzică antrenantă și … o panoramă de vis asupra Dunării. “Locul m-a găsit, nu eu pe el. Și îmi place că de multe ori invitații fac câțiva pași să admire Dunărea sau privesc luna de pe mica noastră terasă. Iar peisajul este minunat!”, mai spune Adina.

Torah Events are pagină de Facebook, Instagram și pagină web (https://torahbyadina.ro/), iar dacă dorești să faci o programare sau să plasezi o comandă pentru catering, Adina răspunde zâmbitoare la numărul: 0724 262 008.

Ți-a plăcut acest articol?

votează!

4.3 / 5. voturi: 15

ai citit?

E.DE.PORC., o experiență reală a gustului

E ... de porc să nu știi ce experiențe...

GRILL STATION 17 – Când ți-e poftă de gustul de acasă

Când îți dorești să te bucuri de mâncare gustoasă,...

Supermodel Cut – noul trend al toamnei 2023!

Simți și tu tentația de a-ți reîmprospăta look-ul? Toamna...

CurățenieGalațiBrăila.ro – Pentru starea ta de bine!

Curățenia. Nu e, de fiecare dată, o activitate pe...

Olga Lucasius – un terapeut pentru trup și suflet

Are mâini puternice și căutătoare și cu ele face...