Breaking news:

GRILL STATION 17 – Când ți-e poftă de gustul de acasă

Când îți dorești să te bucuri de mâncare gustoasă,...

Supermodel Cut – noul trend al toamnei 2023!

Simți și tu tentația de a-ți reîmprospăta look-ul? Toamna...

CurățenieGalațiBrăila.ro – Pentru starea ta de bine!

Curățenia. Nu e, de fiecare dată, o activitate pe...

Malú-Lounge & Bar – pentru o vară eternă! (P)

Vino la Malú-Lounge & Bar

Oprește vara! Încarcă-te de emoțiile unei experiențe culinare inedite, umple-te de senzațiile tinereții, bucură-te de viață pe o terasă însorită, situată în punctul zero al orașului, lângă “Fata pe valuri”.

Malú-Lounge & Bar

Lasă-te purtat de imaginație, încearcă rețete noi, care te vor duce în locuri exotice, oferă-ți o clipă de răgaz, pe scurt, vino la Malú-Lounge & Bar, un restaurant deschis în Galați, care te va conduce prin însorita Grecie, pitoreasca Italie și temperamentala Spanie, fără să fie nevoie să rezervi bilet de avion.

Malú-Lounge & Bar este un loc select de tip gourmet, care îți dă exact ce îți trebuie: un vibe de vacanță, perfect să îți încarce bateriile.

Pe terasă la Malú poți să te bucuri de un mic dejun la modă, poți sta la o șuetă cu prietenii, servi un prânz cu partenerii de afaceri sau impresiona musafiri dragi, pe care-i vrei îndrăgostiți de Galați.

La Malú-Lounge & Bar se prepară rețete ca în Italia, Grecia, Spania, cu legume proaspete sau sosuri de casă. Meniul este internațional, cu rețete simple, numai bune de încercat în vacanțe, ce aduc bucuria gustului și un pic de inedit în peisajul dunărean. Aici găsiți toate variantele la modă pentru un mic dejun delicios: ouă poșate, croissant cu dulceață, salty sau sweet waffles, frigănele, croque Madame, avo-toast dar și consistentul Sunny side up.

La Malú puteți încerca Asian specialities cu rice & chicken, nooddles and chicken, paste, gustări interesante, cum ar fi Feta meli sau Camembert pane, salate, rețete veggie. Cât despre preparate din carne, vă momim cu Pui supreme (piept de pui, cremă de porumb și ardei roșu afumat), Irish Steak, Ureche de elefant (cotlet de porc pane cu cartofi dulci prăjiți, dulceață de afine și sos ciuperci) sau New York Stripes (fâșii de vită fragede, cartofi dulci prăjiți, sos cheddar). Nu lipsesc nici fructele de mare sau preparatele din pește, dar nici meniurile pentru copii.

La capitolul băuturi, notăm că la Malú există o colecție importantă de vinuri de calitate, se prepară cocktailuri fancy, care merg însoțite de o narghilea, dar și celebrele de acum bubble tea. Cât despre desert, nu spunem decât că prăjiturile vin de la Dulce by Paula, sunt proaspete și mereu altele.

Doar aici poți gusta celebrele: Casată siciliană, prăjiturile Hit Me, Melt me, Millefeuille, Vanilla profiterol. Vedeta meniului este Portokalopita, cu înghețată de vanilie, o minune de prăjitură grecească cu sirop de portocale.

Terasa primitoare, interiorul cu tentă glamour, atenția la detalii și mobilierul ales cu gust fac din Malú-Lounge & Bar o oază de rafinament. Un loc unde timpul se oprește și e vară eternă! Nu trebuie să ne crezi pe cuvânt: sună la 0757 741 033 și rezervă o experiență de neuitat la Malù!

Ți-a plăcut acest articol?

votează!

4.2 / 5. voturi: 10

ai citit?

Supermodel Cut – noul trend al toamnei 2023!

Simți și tu tentația de a-ți reîmprospăta look-ul? Toamna...

CurățenieGalațiBrăila.ro – Pentru starea ta de bine!

Curățenia. Nu e, de fiecare dată, o activitate pe...

Olga Lucasius – un terapeut pentru trup și suflet

Are mâini puternice și căutătoare și cu ele face...

PetVet Medical – un nou cabinet veterinar în Galați

PetVet Medical, un nou cabinet veterinar înființat la Galați,...

Braila Mall – Destinație de distracție

Ești gata de distracție? Hai la Brăila Mall! Vara este...