1.1 C
Galați
joi 3 decembrie 2020

Parfum de sărbătoare și cadouri surprinzătoare de la Marionnaud – Brăila Mall

Vine bucuria cadourilor, a surprizelor și momentelor speciale alături de cei dragi. Întregește atmosfera inegalabilă a sărbătorilor cu cele mai noi parfumuri, accesorii și...
More

  MAXfitness 21, pentru un stil de viață activ și sănătos

  - reclama -

  MAXfitness s-a deschis pe 15 iunie cu o surpriză frumoasă pentru iubitorii de mișcare: o nouă sală de antrenament, dotată la standarde și care respectă întru totul deviza MAXfit: Live MAX, be FIT!

  Situat în Micro 21, pe strada Oțelarilor la nr. 11, cu o suprafață de 900 de metri pătrați, noul sediu aduce gălățenilor aparatură performantă de ultimă generație (echipamente de forță și cardio), o echipă bine pregătită de instructori și antrenori personali și condiții optime de cultivat o minte sănătoasă într-un corp sănătos.

  Programe inedite și instructor calificați

  MAXfitness 21 dispune, pe lângă suprafețele cu aparatură performantă, de două săli mari de aerobic, două saune uscate și un solar. Iar în ceea ce privește programele, oferta este mai mult decât generoasă: Aerobic, Body Pump, Kangoo Jumps, Pilates, Step funcțional, „Vreau să Slăbesc”. „Venim în sprijinul clienților și membrilor noștri cu echipamente de top, cu programe și activități la standarde înalte, cu o echipă proprie de antrenori, instructori, maseuri, kinetoterapeuți, toți tineri, profesioniști, performanți, gata să vă ajute să vă îndepliniți obiectivele”, spune Daniel Baran, founderul MaxFitness România, el însuși un promotor al stilului Fit.

  Măsuri de siguranță pentru utilizatori

  Pentru a zădărnici răspândirea virusului Covid 19, s-au luat măsuri suplimentare de igienă. Astfel, accesul în sală se face pe baza unei programări și în urma triajului epidemiologic.

  Drumul până la vestiar și de la vestiar la ieșire se va parcurge cu mască, clienții sunt obligați să își dezinfecteze mâinile și să dezinfecteze aparatele atât înainte de utilizare cât și după. La interval de două ore se face dezinfectarea totală a sălii de către personalul angajat iar filtrele de aer condiționat se curăță de două ori pe lună. În plus, deocamdată, nu se folosesc dușurile.

  “Noi suntem pregătiți și îndeplinim toate normele sanitare și de distanțare pe care autoritățile le-au impus. Facem apel la responsabilitate, astfel încât să ne bucurăm de mișcare în condiții de siguranță pe termen nelimitat. Vă așteptăm în toate sălile MAXfit pentru a vă determina să trăiți FIT!”, mai spune Daniel.

  Pentru cei care vor să adopte un stil de viață activ și sănătos, MAXfitness 21 este sala perfectă! Programul de lucru este de luni până vineri de la 6,00 la 23,00. Sâmbăta puteți face sport de la 8,00 la 18,00 iar duminica de la 9,00 la 17,00. Rezervări la telefon: 0754 418 688.

  Live MAX, be FIT! Acum și la MAXfitness 21!

  FotoStiani
  - reclama -

  Galațiul devine centrul recuperării medicale în Moldova

  Complexul de Recuperare Medicală Terra Clinique s-a deschis la Galați Centrul Regional de balneofizioterapie și recuperare medicală s-a deschis la Galați și funcționează în fosta...

  ASIA METHOD – pentru un spirit sănătos într-un corp armonios! 

  A îmbinat conceptul românesc cu aparatura italiană și filosofia orientală și a înființat CENTRUL DE RECUPERARE ȘI ÎNTREȚINERE CORPORALĂ ASIA METHOD, un loc pentru...

  Brăila Mall modernizează 7000mp de spații comerciale și anunță deschiderea DECATHLON

  Brăila Mall: 7000 mp reconfigurați pentru noi spații comerciale după o investiție de 2 milioane de euro Brandul de articole sportive DECATHLON din...
  - reclama -