Breaking news:

Horoscopul lunii decembrie 2022

Întâlniri festive, tradiții și termene limită Oricât de greu este...

Tot ce trebuie să știm pentru makeup-ul de sărbători

Află tendințele din acest sezon pentru petrecerea de Crăciun....

Le Marché – magazinul lui Moș Crăciun

Le Marché - pentru cadouri de neuitat Pentru cadouri speciale,...

MAXfitness 21, pentru un stil de viață activ și sănătos

Foto:Stiani
- reclama -spot_img
0
(0)

MAXfitness 21 s-a deschis anul trecut în iunie, și pune la dispoziție pentru iubitorii de mișcare o sală de antrenament, dotată la standarde ridicate și care respectă întru totul deviza MAXfit: Live MAX, be FIT!

Situat în Micro 21, pe strada Oțelarilor la nr. 11, cu o suprafață de 900 de metri pătrați, MAXfitness aduce gălățenilor aparatură performantă de ultimă generație (echipamente de forță și cardio), o echipă bine pregătită de instructori și antrenori personali și condiții optime de cultivat o minte sănătoasă într-un corp sănătos.

Programe inedite și instructor calificați

MAXfitness 21 dispune, pe lângă suprafețele cu aparatură performantă, de două săli mari de aerobic, două saune uscate și un solar. Iar în ceea ce privește programele, oferta este mai mult decât generoasă: Aerobic, Body Pump, Kangoo Jumps, Pilates, Step funcțional, „Vreau să Slăbesc”. „Venim în sprijinul clienților și membrilor noștri cu echipamente de top, cu programe și activități la standarde înalte, cu o echipă proprie de antrenori, instructori, maseuri, kinetoterapeuți, toți tineri, profesioniști, performanți, gata să vă ajute să vă îndepliniți obiectivele”, spune Daniel Baran, founderul MaxFitness România, el însuși un promotor al stilului Fit.

Măsuri de siguranță pentru utilizatori

Pentru a zădărnici răspândirea virusului Covid 19, s-au luat măsuri suplimentare de igienă. Astfel, accesul în sală se face pe baza unei programări și în urma triajului epidemiologic.

Drumul până la vestiar și de la vestiar la ieșire se va parcurge cu mască, clienții sunt obligați să își dezinfecteze mâinile și să dezinfecteze aparatele atât înainte de utilizare cât și după. La interval de două ore se face dezinfectarea totală a sălii de către personalul angajat iar filtrele de aer condiționat se curăță de două ori pe lună. În plus, deocamdată, nu se folosesc dușurile.

“Noi suntem pregătiți și îndeplinim toate normele sanitare și de distanțare pe care autoritățile le-au impus. Facem apel la responsabilitate, astfel încât să ne bucurăm de mișcare în condiții de siguranță pe termen nelimitat. Vă așteptăm în toate sălile MAXfit pentru a vă determina să trăiți FIT!”, mai spune Daniel.

Pentru cei care vor să adopte un stil de viață activ și sănătos, MAXfitness 21 este sala perfectă! Programul de lucru este de luni până vineri de la 6,00 la 23,00. Sâmbăta puteți face sport de la 8,00 la 18,00 iar duminica de la 9,00 la 17,00. Rezervări la telefon: 0754 418 688.

Live MAX, be FIT! Acum și la MAXfitness 21!

Ți-a plăcut acest articol?

votează!

0 / 5. voturi: 0

ai citit?

Tot ce trebuie să știm pentru makeup-ul de sărbători

Află tendințele din acest sezon pentru petrecerea de Crăciun....

Le Marché – magazinul lui Moș Crăciun

Le Marché - pentru cadouri de neuitat Pentru cadouri speciale,...

Sclipiri prețioase de la Maia Bijou

Finalul de an este timpul bucuriei neprețuite, al cadourilor,...

Enjoy Sushi – o nouă experiență culinară la Shopping City Galați

Cu toții prețuim momentele de răsfăț, iar plăcerea de...

AliDent Dental Clinic – Ne place când zâmbești!

AliDent Dental Clinic este o nouă clinică stomatologică din...