Breaking news:

Sclipiri prețioase de la Maia Bijou

Finalul de an este timpul bucuriei neprețuite, al cadourilor,...

AliDent Dental Clinic – Ne place când zâmbești!

AliDent Dental Clinic este o nouă clinică stomatologică din...

Un nou salon de bronzare Tantastic în Galați

- reclama -spot_img
0
(0)

Familia saloanelor TanTastic se mărește din nou la Galați. Pe lângă salonul de pe strada Brăilei, situat deasupra sediului RDS-RCS din Țiglina I, TanTastic Micro20 devine cea de-a doua locație din oraș a celebrului lanț de saloane și al 20-lea salon la nivel național.

Cu siguranță aici te vei putea bucura de momentele de răsfăț pe care le meriți. Prioritatea echipei TanTastic este ca cei care îi trec pragul să își mențină aspectul plăcut indiferent de anotimp și să se bucure de un bronz sănătos și rapid în orice perioadă a anului.

Fiind considerate unele dintre saloanele de bronzare din România cu aparate de ultimă generaţie, TanTastic dispune de aparatură performantă dotată full option din gama MEGASUN – liderul mondial şi producătorul de origine germană al noilor tehnologii în domeniu.

La TanTastic Micro20 vei descoperi magia solarelor MegaSun 8000 Hybrid şi MegaSun Tower Pure Energy 5.0, ambele, modele 2020 şi cumpărate direct din fabrică, fiind însoțite de lămpi cu colagen de ultimă generație!

După o vizită la TanTastic, poţi arăta ca proaspăt întoarsă dintr-o vacantă exotică tot timpul anului. Poţi avea o culoare exotică şi o piele sănătoasă indiferent de tipul de piele pe care îl ai.

Secretul nostru constă în performanţa unui bronz sănătos şi rapid, şi plăcerea şi relaxarea, de care beneficiezi în timpul unei sesiuni de bronzat.

Despre aparatele Megasun

Megasun este prima linie de aparate de bronzat care a primit un certificat de garantare al calităţii în Europa şi prima companie care a prezentat un studiu academic referitor la modul de bronzare în funcţie de tipul de piele. De asemenea, Megasun a fost primul producător care a primit de la Asociaţia Germană de Sănătate certificatul “Sănătate Garantată” pentru sistemul de bronzat. Solariile de ultima generaţie sunt de joasă presiune şi pot fi găsite în toată Europa precum şi în USA, Canada, Japonia, America de Sud, Australia, Asia, Africa şi Noua Zeelandă

Aşadar, dacă vei căuta un loc în care să obţii un bronz unic, uniform, rapid, dar, în acelaşi timp şi sănătos, răspunsul la toate dorinţele tale îl vei găsi la saloanele de bronzat TANTASTIC din Galaţi, unde vei fi întâmpinat zilnic cu prietenie şi zâmbet, echipa de profesionişti tratându-te cu discreţie şi seriozitate.

Ți-a plăcut acest articol?

votează!

0 / 5. voturi: 0

ai citit?

Sclipiri prețioase de la Maia Bijou

Finalul de an este timpul bucuriei neprețuite, al cadourilor,...

Enjoy Sushi – o nouă experiență culinară la Shopping City Galați

Cu toții prețuim momentele de răsfăț, iar plăcerea de...

AliDent Dental Clinic – Ne place când zâmbești!

AliDent Dental Clinic este o nouă clinică stomatologică din...

Contopiri irezistibile de gust și senzualitate la Cofetăria DANA

Cofetăria Dana - savoare și senzualitate Ce crezi că se...

Stilul Hermosa e acum la Shopping City Galați

Când vine vorba de stil, alegerile care îți sunt...

Decorațiuni, aranjamente tematice și povești prețioase de la Extreme FlorEvents

Când iarna își pregătește clinchetele fermecate de sărbătoare, știi...