Breaking news:

Cadouri reușite pentru sărbători împlinite la Shopping City Galați

Cardul cadou Sărbătorile înseamnă împreună, sunt apogeul fiecărui an și...

Revelion la Beluga Events – regal al bucuriei și distracției

Evenimentele se disting prin alegerea unei locații selecte, prin...

Lorraine’s Beauty Rituals Academy

Și-a dorit să știe cum să își îngrijească tenul...

Spectacole de sezon, pline de farmec și magie, la Teatrul ”Gulliver”

La Teatrul pentru Copii și Tineret ”Gulliver”, luna decembrie...

MaximBody – un centru de întreținere corporală deosebit în Galați!

- reclama -spot_img
0
(0)

Fitness, masaj, aparat de electrostimulare, programe personalizate oferite de personal traineri, pe toate le puteți găsi la MaximBody, centrul de întreținere corporală deschis în Galați, pe strada Roșiori, la nr. 18, vis a vis de Biserica Precista.

Active Wave, primul aparat de electrostimulare din România

Centrul de întreținere corporală MaximBody deține un aparat de electrostimulare. Active Wave permite un activ antrenament anticelulitic, de slăbire, de tonifiere și corectare a posturii corporale. Presupune antrenarea muschilor fără a forța articulațiile, fără accidente sau ruperea ligamentelor. E ideal în recuperări medicale sau pentru detoxifierea organismului. La el se pot antrena, simultan, șase persoane, una la cablu și cinci cu ajutorul tehnologiei wireless. Antrenamentul durează 20 de minute, se poate face de două ori pe săptămână – dacă vorbim de rezultate, sau o singură ședință – de întreținere. Se pot face programări la 0754 091 989 iar consultații și noutăți puteți afla de pe MaximBody Galați – pagina de facebook sau www.maximbody.ro.

Personal trainer

La MaximBody există doi antrenori personali care vă stau la dispoziție și vă îndrumă, în funcție de cerințe. Programul de trainning este 8:00-20:00 în timpul săptămânii, 8:00-13:00 în weekend. Antrenamentul cu PT (Personal trainer) se face pe bază de abonament și programare, e un antrenament individual și adecvat problemelor clientului. Personal trainerul vă ajută să corectați o postură deficitară a coloanei, să slăbiți, să vă tonifiați muschii sau, dimpotrivă, să pierdeți masă musculară. Așa că numărul de ședințe și frecvența lor se negociază direct cu cel care se ocupă de condiția fizică.

Cei doi PT sunt absolvenți de Educație Fizică și Sport, unul e specializat în kinetoterapie, celălalt e fost sportiv de performanță”, a explicat managerul MaximBody, Florin Miron. Sala unde se lucrează cu antrenor personal este dotată cu aparatură fitness: bandă, bicicletă, greutăți, saltea, minge. PT-ul poate oferi, la cerere, și o schemă de alimentație.

Masaj și relaxare

Tot la MaximBody puteți beneficia de masaj profesionist. Într-o atmosferă caldă și relaxantă, cu aromaterapie și muzică ambientală, puteți să vă răsfățați cu masaje de relaxare, somatic, anticelulitic sau terapeutic. Se folosesc uleiuri speciale, ba chiar și miere de albine. Centrul de întreținere e dotat cu o cabină de duș și vestiare încăpătoare. Ședințele se pot programa în funcție de nevoile personale ale clientului.

Ți-a plăcut acest articol?

votează!

0 / 5. voturi: 0

ai citit?

Revelion la Beluga Events – regal al bucuriei și distracției

Evenimentele se disting prin alegerea unei locații selecte, prin...

Lorraine’s Beauty Rituals Academy

Și-a dorit să știe cum să își îngrijească tenul...

Spectacole de sezon, pline de farmec și magie, la Teatrul ”Gulliver”

La Teatrul pentru Copii și Tineret ”Gulliver”, luna decembrie...

Desiree Flowers & Events – Întoarcerea la natură

Desiree Flowers & Events - pasiune pentru flori De șapte...

Horoscopul lunii decembrie 2022

Întâlniri festive, tradiții și termene limită Oricât de greu este...

Tot ce trebuie să știm pentru makeup-ul de sărbători

Află tendințele din acest sezon pentru petrecerea de Crăciun....