Primul Nailbar din Brăila vă așteaptă!

  ai citit...?

  Expoziție de fotografie, de Ziua Internațională a Dunării, la Brăila Mall

  Astăzi, 29 iunie, sărbătorim Ziua Internațională a Dunării. Sărbătoarea...

  Noodles de Nota 10 de la renumitul CHOPSTIX, acum și în Galați

  Așteptarea a luat sfârșit! Cele mai bune specialități cu...

  Revista Urbania Nr.29

  Vara este poate cel mai apreciat anotimp din timpul...

  Liliana Apostol concentrează baschetul de performanță la Brăila

  Sportiva brăileancă Liliana Apostol, adoptată ani buni de Galați,...

  - reclama -spot_img
  0
  (0)

  Deja încetățenit în marile orașe ca Londra, Paris, New York, Roma, conceptul de nailbar a fost adus și la noi. Nailbar, o premieră în România, este o locație destinată în primul rând socializării și relaxării totale în deplin confort: scaunele de lucru nu mai sunt izolate, astfel că doamnele și domnișoarele pot vorbi între ele în timpul tratamentului pentru unghii.

  Nailbarul este un concept destinat femeilor ocupate și grăbite, dar care țin să fie impecabile din cap până în picioare

  Pentru că știu bine că bunăstarea fizică și comunicarea merg mână în mână și că frumusețea vine și din trăirile interioare, cei care au creat conceptul de nailbar oferă posibilitatea clientelor să schimbe idei și opinii și să împărtășească experiențe de viață.

  Primul Nailbar din Brăila

  Unicul nailbar din Braila, AJ Nails Bar, e o locație plăcută, plină de glamour, foarte primitoare și reprezintă destinația perfectă pentru relaxare deplină și tratamente estetice. Salonul oferă servicii de manichiură, într-o ambianță plăcută și relaxantă de bar, unde cineva îți alintă unghiile în timp ce savurezi o cafea sau bei o cupă de sampanie ori un cocktail. Fiecare serviciu de manichiură este un moment unic, executat cu un nivel înalt de tehnicitate și o înțelegere perfectă a așteptărilor clientelor. AJ Nails Bar este locul perfect și pentru îngrijirea parului și a corpului. Aici specialiști renumiți realizează toate formele de tratamente corporale și masaje de relaxare. Special pentru clientele fidele, AJ Nails Bar oferă și serviciul HairBar, cu produse de înaltă calitate și personal foarte bine pregătit.

  Ți-a plăcut acest articol?

  votează!

  0 / 5. voturi: 0

  - reclama -spot_img