Breaking news:

Arome de iarnă – Noutăţile sezonului rece vin de la Brăila Mall

Știi cum fiecare amintire și experiență poartă cu sine...

Sclipiri de sărbătoare de la Teilor din Brăila Mall

Garnisite cu emoție, bucurie și entuziasm, momentele preferate ale...

Narcisa Dorin, un destin de poveste în ritm de aerobic

Ştiţi conferinţele inspiraţionale? Cărţile sau citatele motivaţionale? Oricine a ajuns măcar o dată la orele de aerobic ale Narcisei Dorin nici nu mai are nevoie de ele. Energie pozitivă debordantă, pasiune pentru un stil de viaţă sănătos, un fel natural de a interacţiona cu oamenii, dorinţa de a-i ajuta să se schimbe – toate acestea o caracterizează pe Narcisa, îndrăgita antrenoare de aerobic de la „Fight Club Galaţi”.

Entuziasm ca în prima zi de antrenament

Însăși povestea ei de viață e una inspirațională.
A făcut gimnastică. Dar, odată începută şcoala, părinţii au spus „Gata cu sportul!”. Credeţi că a reuşit cineva să o oprească? Narcisa a început să facă mişcare zilnic, fie vară, fie iarnă. „Îmi îndemnam vecinii de pe scară: Hai, cine vine la alergat? Făceam ture de stadion şi dimineaţa devreme. Iar părinţii nu ştiau nimic şi nu îşi explicau cum de întârziam la şcoală”, îşi aminteşte Narcisa.
Între timp, a absolvit Ingineria şi a urmat un Master în Ştiinţe penale în criminalistică. E mamă a două fete. A urmat zeci de workshopuri naţionale şi internaţionale, perfecţionându-se ca antrenor. Mai nou, e Tehnician nutriţionist cu atestat.
Alături de soţul ei, pe care îl cunoaşte de la 17 ani, a deschis „Fight Club Galaţi”, într-un spațiu cu o poveste specială: este chiar fosta sală de box unde se antrena pe vremuri soţul ei. Acolo ţine Narcisa clasele energizante de aerobic din oraş, destinate doamnelor şi domnişoarelor (Step coregraphy, Body art, Functional step, Active dance etc). „Niciuna dintre clasele mele nu seamănă cu cea anterioară! Poate sportul acesta nu e chiar pentru toată lumea. Însă îmi doresc să le insuflu femeilor că se pot schimba”, spune Narcisa, declarându-se la fel de pasionată şi de entuziasmată ca în prima zi de antrenament.

„Mișcă-ți corpul, iar inima îl va urma!”

„Când eram mică, alergam pentru că aşa mă simţeam bine psihic și pentru că asta cerea corpul meu. Acum sunt dependentă de mişcare! Seara mă întorc acasă, iar în loc de oboseală simt o imensă stare de bine. O astfel de schimbare, o evoluție inclusiv interioară, urmăresc să obţin de la toate cursantele mele!” ne mai dezvăluie Narcisa Dorin, al cărei motto, „Move your body and your heart will follow!”, îi descrie fiecare clipă din viață!

Foto: Bogdan Dimofte (Pixel-Pro)

Ți-a plăcut acest articol?

votează!

4.1 / 5. voturi: 9

ai citit?

Experimentează crioterapia cu Criocamera Geoway G900

Nu o singură dată am auzit că o minte...

Arome de iarnă – Noutăţile sezonului rece vin de la Brăila Mall

Știi cum fiecare amintire și experiență poartă cu sine...

Sclipiri de sărbătoare de la Teilor din Brăila Mall

Garnisite cu emoție, bucurie și entuziasm, momentele preferate ale...

De la pasiune, la propria afacere în domeniul beauty – povestea Geaninei Voicu

Determinare, pasiune și multă muncă – sunt ingredientele cu...

Nou în oraș – Starbucks Brăila Mall!

Finalul anului vine cu veşti bune de la Brăila...

Avem un Teatru pe țeavă la Galați. Cum procedăm?

Un actor își petrece întreaga viață pe scenă. Că...