Prin terapia cu vacuum facial se realizează un masaj endermologic datorită exercitării presiunii pozitive și negative asupra țesutului pielii. Intensitatea acestui masaj poate fi reglat în orice moment al tratamentului.
De ce vacuum?
Terapia de vacuum facial, stimulează circulația limfo-venoasa, îmbunătățind curățarea și decongestionarea țesuturilor, crescând sinteza de elastina și colagen în fibrele musculare, tenul devenind astfel mai luminos ți recăpătându-și fermitatea.
La nivelul pielii aceasta tehnologie realizează o exfoliere foarte fină îmbunătățind luminozitatea tenului și îndepărtând celulele moarte.
Beneficii
● stimularea circulației sangvine periferice;
● restabilirea fermității pielii;
● reducerea retenției de apă prin impulsionarea circulației limfatice;
● la nivelul pielii, realizarea unei exfolieri delicate, restabilind luminozitatea naturală a pielii;
● o stare de bine de invidiat;
● îndepărtarea reziduurilor sebacee;
● detoxifierea tenului;
● prevenirea și combaterea apariției ridurilor fine;
● metoda excelentă în înlăturarea cearcănelor;
● subțierea pielii la nivel facial;
● ridicarea pomeților;
● diminuarea bărbiei duble;
● masajul profund și sistematic asupra țesutului conjunctiv cutanat și subcutanat, favorizează eliminarea toxinelor și stimulează sinteza de colagen și elastină.
Frecvența
O ședință de vacuum facial durează 15 minute. În pachetele centrului Epsilon, aceste ședințe sunt combinate cu ședințe de masaj facial a câte 15 minute fiecare. Acest tratament se poate efectua de 2 ori/săptămână și se recomandă o sesiune de 10-12 ședințe.
În cadrul acestei terapii se efectuează demachiere, tonifiere, gomaj, aplicare de ulei pentru procedura de vacuum, masajul facial, aplicare de mască potrivită fiecărui ten și aplicare cremă hrănitoare și cu botox în jurul ochilor.
Recomandări post-tratament
● consum de lichide;
● cremă cu protecție spf în anotimpul cald.
Contraindicații
Terapia cu vacuum facial nu este indicată persoanelor ce suferă de dereglări ale glandei tiroide și persoanelor cu acnee acută.
Foto: Epsilon Galati