Breaking news:

Cadouri reușite pentru sărbători împlinite la Shopping City Galați

Cardul cadou Sărbătorile înseamnă împreună, sunt apogeul fiecărui an și...

Revelion la Beluga Events – regal al bucuriei și distracției

Evenimentele se disting prin alegerea unei locații selecte, prin...

Lorraine’s Beauty Rituals Academy

Și-a dorit să știe cum să își îngrijească tenul...

Spectacole de sezon, pline de farmec și magie, la Teatrul ”Gulliver”

La Teatrul pentru Copii și Tineret ”Gulliver”, luna decembrie...

Nou în Galați: Cursuri de dans pentru mamă și bebelușii „purtați”

- reclama -spot_img
0
(0)

Proaspetele mămici din Galați sunt norocoase! Ele se relaxează și dansează, fără a fi nevoite să-și lase bebelușii în grija altcuiva. Salsa, vals vienez sau bachata, orice ritm e excelent când parteneri devin micuții din brațe.

Ideea de a promova mișcarea prin dans printre mămici nu e nouă. Dar a ajuns în premieră la Galați datorită Clubului de Dans Sportiv „Phoenix Dance Studio”. Iar cei care pun preț pe apropierea de bebeluș nu s-au lăsat mult așteptați. Cursurile bi-săptămânale de la „Phoenix Dance Studio” (a câte 45 de minute) sunt deja frecventate de 20 de mămici. Tații sunt și ei bineveniți! Însă, până acum, au preferat să stea pe margine, să le aplaude pe soții și să-i fotografieze de zor pe bebeluși.

Pentru sănătatea mamelor și a celor mici, singura noastră recomandare este de a avea un sistem ergonomic pentru purtat bebelușul.

„Cât despre beneficii, sunt nenumărate”, spune președintele clubului, Adrian George Dinu, cel care a adus proiectul „I wear you proudly” din București.
Mămicile fac mișcarea atât de dorită după sarcină. Apoi, se deconectează de la rutina zilnică. Și, mai ales, au prilejul să schimbe impresii și idei cu alți părinți.
În centrul atenției rămâne însă tot mezinul familiei. Fie că are doar 3 luni, fie că a împlinit deja 2 ani! În timp ce mama învață pașii de dans, bebelușul purtat la piept se bucură de muzică în felul său: râde molipsitor, își mișcă brațele și picioarele în ritmul muzicii sau își face somnul de după-amiază. Așa că, cine vrea o conectare specială cu cel mic n-ar trebui să rateze sub niciun pretext experiența singulară în oraș de la „Phoenix Dance Studio”.
Părinții trebuie să mai știe că aici găsesc toate condițiile (de la parcare generoasă în fața sediului, până la loc special pentru cărucior, în interior). Mai ales că e vorba de un club cu o tradiție de peste 4 ani în cursuri destinate atât adulților, cât și copiilor! În plus, pentru optima desfășurare a cursului de dans cu bebeluși, există doi antrenori experimentați, nu doar unul: Adina Dragomir alături de Adrian George Dinu.
Detalii aflați la 0744.485.102, de pe pagina www.facebook/DanseazaInGalati sau direct de la clubul de pe Str. Brăilei nr. 148A, între supermarketul Kaufland de la Rondou și blocurile Privilège.

Ți-a plăcut acest articol?

votează!

0 / 5. voturi: 0

ai citit?

Revelion la Beluga Events – regal al bucuriei și distracției

Evenimentele se disting prin alegerea unei locații selecte, prin...

Lorraine’s Beauty Rituals Academy

Și-a dorit să știe cum să își îngrijească tenul...

Spectacole de sezon, pline de farmec și magie, la Teatrul ”Gulliver”

La Teatrul pentru Copii și Tineret ”Gulliver”, luna decembrie...

Desiree Flowers & Events – Întoarcerea la natură

Desiree Flowers & Events - pasiune pentru flori De șapte...

Horoscopul lunii decembrie 2022

Întâlniri festive, tradiții și termene limită Oricât de greu este...

Tot ce trebuie să știm pentru makeup-ul de sărbători

Află tendințele din acest sezon pentru petrecerea de Crăciun....