Breaking news:

Sclipiri de sărbătoare de la Teilor din Brăila Mall

Garnisite cu emoție, bucurie și entuziasm, momentele preferate ale...

Nou în oraș – Starbucks Brăila Mall!

Finalul anului vine cu veşti bune de la Brăila...

Avem un Teatru pe țeavă la Galați. Cum procedăm?

Un actor își petrece întreaga viață pe scenă. Că...

Nunți în trend. Teme interesante în 2023

Tema sau stilul ales pentru nunta ta este, în zilele noastre, foarte important. Anul acesta, există câteva tendințe de care specialiștii în organizare te sfătuiesc să ții cont atunci când te gândești să-ți planifici nunta. Și tot ei propun câteva teme la care poți apela, dacă nu ai idei mai interesante. În ceea ce privește tendințele, în 2023 se poartă nunțile în alte locuri decât cele de baștină ale mirilor. În primul rând pentru că restaurantele nu sunt disponibile întotdeauna, mai ales dacă tinerii se hotărăsc să se căsătorească în scurt timp. În al doilea rând, pentru că o nuntă la mare, într-un retreat la munte sau pe o insulă este mai tentantă și pentru invitați, având iz de concediu.

Apoi, în 2023 nu mai sunt la modă rochiile albe de mireasă. Se poartă inul sau rochiile cu o tentă de ivoire, crem, albastru. Foarte important: nici domnișoarele de onoare nu mai trebuie să se îmbrace la fel. Dacă până în prezent, întregul TEAM al miresei se remarca prin rochiile identice, acum e permis ca domnișoarele să poarte ce le place, apelând, însă, la o serie de elemente comune: un print similar, un pattern floral, buchete asortate sau doar câte un mic accesoriu/element identic. Nunțile organizate în aer liber rămân în tendințe anul acesta și se pot transforma în nunți prietenoase cu mediul înconjurător. Mirii aleg ținute vintage, mâncare ce se poate dona ulterior, elemente de decor din hârtie reciclată, flori care pot fi replantate.

Dacă în anii trecuți, erau la mare căutare bijuteriile cu pietre prețioase și semiprețioase, în 2023 revin elegantele perle. Asta înseamnă: accesorii cu perle (cercei, colier, coroniță), pantofi decorați cu perle în zona tocului sau chiar rochii de mirese pe care s-au lipit/cusut perle.

Și nu în ultimul rând: 2023 este despre entertainment în forme neconvenționale: nunțile devin petreceri stil festival, cu jocuri sau mini-spectacole, un corner cu degustare de vin, cu o invitație la picnic sau barbeque, un moment de karaoke, animație de diferite tipuri. Extrem de populare în 2022, instalaţiile florale suspendate rămân o tendinţă şi anul viitor, preconizează specialiştii. La fel ramele cu flori, pentru că reuşesc să creeze cadrul unor fotografii reușite. Iată și câteva teme interesante pentru o nuntă de neuitat:

Nuntă Boho – este confortabilă, relaxată, ludică. Rochiile domnişoarelor de onoare sunt ieşite din tipare, aranjamentele florale sunt delicate şi sălbatice şi pot include frunze uscate de palmier şi flori exotice. Tortul de nuntă este simplu şi decorat cu flori naturale. Nunta boho poate avea loc într-o grădină de vară sau pe malul unui lac.

Nuntă Glamour – albul este culoarea de bază, decorul e bogat în detalii, cu accesorii strălucitoare, texturi luxoase şi lumânări. Nunta glamour este memorabilă şi cât se poate de strălucitoare. Sunt prezente culorile metalice şi nu ar trebui să lipsească un spectacol de artificii care să uimească oaspeţii! Locul ideal pentru o nuntă glamour este o sală de bal, o proprietate de lux, un acoperiș sau o terasă elegantă.

Nuntă modernă – are o temă curată, simplă şi raţională, ce se regăseşte în toate detaliile, de la feţele de masă, până la băuturi şi cocktailuri. Meniurile şi ringul de dans pot fi personalizate cu o monogramă sau un logo modern, iar tortul de nuntă este simplu şi completează în mod inspirat meniul inventiv. Locul ideal pentru o nuntă modernă este o mansardă, un restaurant cu cramă sau, de ce nu? un depozit industrial.

Ți-a plăcut acest articol?

votează!

5 / 5. voturi: 1

ai citit?

De la pasiune, la propria afacere în domeniul beauty – povestea Geaninei Voicu

Determinare, pasiune și multă muncă – sunt ingredientele cu...

Nou în oraș – Starbucks Brăila Mall!

Finalul anului vine cu veşti bune de la Brăila...

Avem un Teatru pe țeavă la Galați. Cum procedăm?

Un actor își petrece întreaga viață pe scenă. Că...

Cadouri reușite pentru sărbători împlinite la Shopping City Galați

Sărbătorile înseamnă împreună, sunt apogeul fiecărui an și expresia...

Farmecul Crăciunului are urme de sclipici la Extreme FlorEvents

În fiecare colț de lume, magia Crăciunului ne aduce...

Lifting facial non-invaziv cu ULTRAFORMER III

Frumusețea și naturalețea sunt declarații împotriva normelor impuse de...