Breaking news:

Maia Bijou spune DA! bijuteriilor alese…

Verighetele sunt considerate simbol al iubirii și al angajamentului...

Revista Urbania nr. 32

Când primăvara se îndreaptă spre vară este un moment...

Alege și tu bucuria unui eveniment reușit cu Desiree Flowers & Events

Orice eveniment este special și reprezintă o fărâmă din...

Salonul Babilon, povestea frumuseții merge mai departe

Servicii noi de înfrumusețare, aparatură specială în Galați, un design proaspăt și un nou manager pus pe fapte mari. Toate acestea au readus în lumina reflectoarelor și în atenția clienților Salonul Babilon, situat în Centru, lângă Cofetăria „Un Deliciu”.

De un an încoace, managerul Andreea Crucevschi investește trup și suflet în diversificarea serviciilor, în lărgirea portofoliului de clienți și în îmbunătățirea dotărilor. Totul pentru ca centrul să beneficieze de binemeritata imagine a unui salon primitor și de o recunoaștere pe măsura serviciilor profesioniste și a noii echipe experimentate aduse aici.

Salonul se remarcă acum prin servicii de manichiură și pedichiură Spa și clasice, make up, masaj facial și corporal, solar și aplicare de gene fir cu fir.

Un stilist de unghii priceput e uneori greu de găsit, dar la Babilon vă veți lăsa pe mâinile iscusite ale unei manichiuriste cu experiență de aproape 20 de ani în domeniu, inclusiv în pedichiură chirurgicală. În plus, dacă tânjiți după o oază de relaxare, în ambientul extrem de plăcut de la salon veți primi exact ce vă doriți: masaj terapeutic, de relaxare, anticelulitic, reflexoterapie.

O bijuterie de solar, specială în oraș

Nu în ultimul rând, e bine să aflați că solarul de la Babilon e o aparatură specială în Galați, cu un design special amintind de o „navă spațială”. Veste bună este că solarul-bijuterie este din nou întreținut și funcționează la standarde înalte. „Ne bucurăm să punem în valoare acest solar deosebit, iar în perioada următoare, imediat ce vom primi piesele solicitate de la producător, vom înlocui toate lămpile. Este un solar preferat de cliente, întrucât e aerisit și spațios, spre deosebire de aparatura obișnuită”, declară managerul Andreea Crucevschi.

Andreea Crucevschi,
manager Salon Babilon

La acest salon aveți și opțiunea bronzării organice cu o soluție pe bază de zahăr. Procedura conferă un bronz rezistent o perioadă scurtă de timp, dar e ideală înaintea unor evenimente și singura recomandată graviduțelor.

„Deși de un an încoace nu a fost un drum ușor, îi asigurăm pe toți clienții că îi așteptăm într-o călduroasă și primitoare atmosferă, fiind determinați să le oferim servicii profesioniste și momente plăcute în salonul nostru. Trebuie doar să vină și să se convingă de toate schimbările de la Babilon”, mai spune Andreea Crucevschi.

Salon Babilon, Str. Sf. Spiridon nr. 2.
FB: Salon Babilon

Foto: Bogdan Palenciuc

Ți-a plăcut acest articol?

votează!

0 / 5. voturi: 0

ai citit?

Revista Urbania nr. 32

Când primăvara se îndreaptă spre vară este un moment...

Importanța aplicării cremei cu factor de protecție solară pe tot parcursul anului

Crema cu factor de protecție solară sau SPF (Sunscreen...

Alege și tu bucuria unui eveniment reușit cu Desiree Flowers & Events

Orice eveniment este special și reprezintă o fărâmă din...

Ioana Gherghe – cosmetică și pasiune

Ioana Gherghe este un cosmetician cu vechime și experiență...

Extreme FlorEvents – artă florală pentru evenimente speciale

Pentru că evenimentul tău este parte din povestea ta...