Breaking news:

Maia Bijou spune DA! bijuteriilor alese…

Verighetele sunt considerate simbol al iubirii și al angajamentului...

Revista Urbania nr. 32

Când primăvara se îndreaptă spre vară este un moment...

Alege și tu bucuria unui eveniment reușit cu Desiree Flowers & Events

Orice eveniment este special și reprezintă o fărâmă din...

Soluția dezinfectantă Hygienium 88, un nou produs puternic cu exigență

Soluția antibacteriană dezinfectantă ”Hygienium 88”

În ultimii ani, igiena a căpătat o importanţă sporită, ceea ce a dus la o creştere a cererii pentru produsele dezinfectante. În acest context, Hygienium, cunoscutul brand românesc de top, a scos pe piață un nou produs ”puternic cu exigență”. Este vorba despre soluția antibacteriană dezinfectantă ”Hygienium 88”, născută din dorința de a crea o gamă completă de dezinfectanți. Noutatea vine din faptul că acest dezinfectant va putea fi utilizat și în spitale sau clinici medicale, publicul larg având deja acces cu ușurință la acest produs.

„Pasiune, muncă, grijă și cercetare”

De acum, copacul Hygienium este mai bogat cu încă o ramură, și aceea este Hygienium 88, care a fost gândită și formată având la bază patru elemente esențiale: pasiune, muncă, grijă și cercetare. Cu aceste ”ingrediente”, Hygienium 88 va avea încă o dată un cuvânt greu de spus în domeniul dezinfectanților din țară, și nu numai.

Ce reprezintă gama Hygienium 88?

Autenticitatea acestui nou produs este remarcată prin concentrația de alcool, cu un procent de 88%, după cum este și denumirea dată, compus din 79.2% Alcool etilic, 8.8% Alcool izopropilic și  0,06% Chlorhexidine Digluconate .

Trebuie să mai știți că soluția antibacteriană dezinfectantă Hygienium 88 este încadrată la Tipul de Produs 1 (TP1), ceea ce înseamnă că acest produs biocid este destinat utilizării igienei umane, ce se poate aplica pe piele sau care intră în contact cu pielea umană, având ca scop principal dezinfectarea pielii.

Numeroase beneficii

Datorită efectului bactericid rezultat conform testelor EN 13727, PN EN 1500, soluția antibacteriană dezinfectantă ne protejează împotriva Stafilococului auriu, E. coli și a multor altor bacterii patogene doar prin pulverizarea acesteia atât pe mâini cât și pe obiectele sau suprafețele cu care luăm cel mai des contact.

Pentru un efect optim împotriva bacteriilor menționate anterior, este necesar un timp optim de acțiune cuprins între 30-60 secunde.

Menționăm că soluția antibacteriană dezinfectantă Hygienium 88 mai are și efect levuricid, efect virucid,  efect tuberculocid, fiind testată dermatologic.

Așadar, când sănătatea și siguranța celor dragi e în mâinile tale, alege inamicul numărul 1 împotriva virușilor Hygienium 88 și poți sta liniștit în privința igienei, oriunde te-ai afla.

Nu cu mult timp în urmă, conform Audit Retail Nielsen, produsele Hygienium dezvoltate de Grande Gloria Production s-au clasat pe primul loc în România la categoria dezinfectanți de mâini,demonstrând încă o dată că grija pentru sănătate, dar și pentru igienă de calitate rămân prioritățile companiei gălățene.

Ți-a plăcut acest articol?

votează!

0 / 5. voturi: 0

ai citit?

Revista Urbania nr. 32

Când primăvara se îndreaptă spre vară este un moment...

Importanța aplicării cremei cu factor de protecție solară pe tot parcursul anului

Crema cu factor de protecție solară sau SPF (Sunscreen...

Alege și tu bucuria unui eveniment reușit cu Desiree Flowers & Events

Orice eveniment este special și reprezintă o fărâmă din...

Ioana Gherghe – cosmetică și pasiune

Ioana Gherghe este un cosmetician cu vechime și experiență...

Extreme FlorEvents – artă florală pentru evenimente speciale

Pentru că evenimentul tău este parte din povestea ta...