Breaking news:

PetVet Medical – un nou cabinet veterinar în Galați

PetVet Medical, un nou cabinet veterinar înființat la Galați, și-a deschis larg porțile luni, 4 septembrie. Situat în Mazepa, pe Str. Brăilei, Nr. 17, Bl. R2, Sc. 2 (lângă magazinul Orange), cabinetul dispune de o sală de consultații – unde pacientii blănoși vor beneficia de tratamente, examinări clinice și paraclinice – de un laborator medical dotat cu aparatură performantă, unde se pot face examene la microscop și analize hematologice și biochimice și de o sală de chirurgie, unde prietenii patrupezi vor zăbovi un pic mai mult, pentru intervențiile chirurgicale.

Tot aici veți găsi un petshop dotat cu aproape tot ce e nevoie pentru răsfățul animăluțelor de companie și produse de farmacie necesare pentru tratamente. PetVet Medical oferă gălățenilor și brăilenilor posesori de animale atât servicii de medicină preventivă (consult, stabilirea unui plan alimentar, vaccinări, microcipări și pașapoarte pentru deplasările în străinătate), cât și asistență veterinară NON-STOP 24/7! Ce înseamnă acest lucru? Că puteți suna la orice oră, în afara programului, dacă prietenul cu blăniță are nevoie urgentă de ajutor. Medicul poate veni la cabinet sau chiar la domiciliu, pentru un consult, dacă acest lucru se impune.

Managerii cabinetului PetVet Medical sunt doi medici veterinari tineri și frumoși, cu o experiență bogată în îngrijirea animăluțelor de companie, dobândită încă din anii studenției. Andrei Vlad Petre și Clara Andreea Petre s-au cunoscut pe băncile facultății și au ca pasiune comună dragostea pentru animale. Au făcut practică în clinici veterinare din București, ba chiar Andrei a fost și medic pe ambulanța veterinară. S-au gândit să se întoarcă acasă, la Galați (Andrei e născut în orașul de la Dunăre), pentru a fi aproape de cei dragi și pentru a ajuta comunitatea, dăruind din tot ceea ce au învățat. Sunt optimiști, la început de drum și dornici să facă bine. “Ne-am propus să-i ajutăm pe oamenii din Galați și Brăila să-și îngrijească mai bine prietenii credincioși, cu blăniță sau fără. Te așteptăm să ne vizitezi, alături de companionul tău, și te asigurăm că va beneficia de servicii medicale performante, ba mai mult, vom deveni prieteni buni!”, a declarat dr. Andrei Vlad Petre.

Programul cabinetului este de luni până vineri, de la 10,00 la 18,00 și sâmbăta de la 10,00 la 14,00. Amănunte și promoții puteți urmări pe pagina de facebook a cabinetului PetVet Medical sau pagina de Instagram. Programări și urgențe medicale la telefon: 0753 33 33 88.
PetVet Medical – prietenul animalului tău de companie!

P

Ți-a plăcut acest articol?

votează!

4.7 / 5. voturi: 16

ai citit?

E.DE.PORC., o experiență reală a gustului

E ... de porc să nu știi ce experiențe...

GRILL STATION 17 – Când ți-e poftă de gustul de acasă

Când îți dorești să te bucuri de mâncare gustoasă,...

Supermodel Cut – noul trend al toamnei 2023!

Simți și tu tentația de a-ți reîmprospăta look-ul? Toamna...

CurățenieGalațiBrăila.ro – Pentru starea ta de bine!

Curățenia. Nu e, de fiecare dată, o activitate pe...

Olga Lucasius – un terapeut pentru trup și suflet

Are mâini puternice și căutătoare și cu ele face...