Breaking news:

Braila Mall – Destinație de distracție

Ești gata de distracție? Hai la Brăila Mall!

Vara este timpul potrivit pentru shopping, distracție, momente de relaxare și experiențe faine. Dacă și tu ești gata de distracție, iată doar câteva dintre oportunitățile de petrecere a timpului liber care te așteaptă la Brăila Mall – destinația ta preferată din această vară și nu numai!

Ca să fii în formă maximă, începe aventura ta cu o gustare savuroasă, în zona food court. Aici te îmbie o mulțime de meniuri variate și apetisante, pentru toate gusturile și pentru toți pofticioșii.

Iar dacă nu ai aflat încă, să știi că de curând, la Brăila Mall s-a deschis Cartofisserie, deci e musai să încerci o porție de cartofi proaspeți, calzi și rumeniți.
Pentru că o sesiune de shopping este oricând binevenită, o vizită la magazinele preferate este, desigur, o idee inspirată.

Alege-ți o ținută de sezon, în tendințe, confortabilă, care îți va fi, cu siguranță, utilă în noile tale aventuri de vacanță și nu numai.

Nu uita să te relaxezi la Librăria Cărturești ca să-ți refaci rezerva de lectură pentru această vacanță, dar și ca să descoperi și să răsfoiești noile și interesante apariții literare.

Tot aici găsești și o colecție impresionantă de viniluri, jocuri inteligente, cadouri inspirate, accesorii de lectură sau de ceai, decoraţiuni, obiecte de design, gadgeturi şi o mulțime de produse ingenioase menite să aducă zâmbete și bucurie.

Fie că ești un cinefil împătimit și vrei să fii la curent mereu cu noutățile cinematografice sau doar vrei să te delectezi împreună cu prietenii la un film, la Cinema City te bucuri de producții apreciate și în vogă.

Iar pentru și mai multe senzații tari și un plus de distracție, alege varianta 4DX®, disponibilă la Cinema City din Brăila Mall, care oferă spectatorilor o experiență cinematografică extremă, plină de efecte speciale, care îți permite sǎ devii parte din film.

Și pentru că vara este, deopotrivă, sezonul ideal pentru sport și mișcare, nu uita să treci și pe la magazinul Decathlon din Brăila Mall. Aici găsești orice tip de echipament, accesorii și tot ce ai nevoie pentru activitățile fizice preferate. Iar la magazinul Sport Vision, ai la dispoziție o selecție de top din care să îți alegi articolele dorite.

Un pic de beauty în plus nu strică niciodată, așa că nu ezita să te oprești și la Alle Beauty Studio din Brăila Mall, care îți oferă o gamă variată de servicii de înfrumusețare, precum manichiură, pedichiură, coafor, cosmetică, epilare, laminare gene, stilizare sprâncene, frizerie, barber shop.

Și ce poate fi mai potrivit pentru a încheia o inedită aventură de distracție decât să savurezi o cafea revigorantă și reconfortantă alături de prieteni la Tucano Coffee?

Tucano Coffee se remarcă prin ambianța caldă, pozitivă și plină de culoare, fiind acel spațiu prietenos, propice emoțiilor și experiențelor care rămân cu tine.

Deci, ce mai aștepți? Hai și tu să te bucuri de o super experiență de divertisment la Brăila Mall – destinația ta de relaxare, shopping și distracție!

P

Ți-a plăcut acest articol?

votează!

5 / 5. voturi: 1

ai citit?

Vara asta la înălțime! SUMMER BY YOUR OWN RULES #peterasa Shopping City Galați

Vara asta se lasă cu amintiri, mult zâmbet, versuri...

1 iunie la Brăila Mall: tărâm de poveste

Anul acesta, distracţia este dublă: de 1 si 2...

MANGOLIV – healthy station! Angajament zilnic pentru starea ta de bine

Cum ar fi să mergi într-un loc de dragul...

Un nou răsfăț pentru tine – magazinul de bijuterii Teratai

Ție cum îți place să te porți prin lume...

Primul magazin Teratai se deschide în Galați, pe 16 mai!

Universul inedit al bijuteriilor Teratai, disponibil până acum doar...

O nouă aventură la Brăila Mall: CĂLĂTORIE ÎN MULTIVERS!

Dacă ești pasionat de inovațiile în tehnologie sau pur...