Distracție și bălăceală toată vara la Deliria Aqua Park

  ai citit...?

  Expoziție de fotografie, de Ziua Internațională a Dunării, la Brăila Mall

  Astăzi, 29 iunie, sărbătorim Ziua Internațională a Dunării. Sărbătoarea...

  Noodles de Nota 10 de la renumitul CHOPSTIX, acum și în Galați

  Așteptarea a luat sfârșit! Cele mai bune specialități cu...

  Revista Urbania Nr.29

  Vara este poate cel mai apreciat anotimp din timpul...

  Liliana Apostol concentrează baschetul de performanță la Brăila

  Sportiva brăileancă Liliana Apostol, adoptată ani buni de Galați,...

  - reclama -spot_img
  0
  (0)

  Știm cu toții că atmosfera de vară și de vacanță reprezintă o stare de bine și de relaxare. Dacă plănuiești să ai parte de asemenea senzații, Deliria Aqua Park este locul potrivit pentru tine. Chiar dacă marea este departe, la Deliria Aqua Park te poți răcori numai bine într-o zi însorită, împreună cu prietenii sau familia pentru că un aquapark va fi mereu o atracţie în sine.

  Atmosfera de vacanţă te va deconecta de la agitaţia de zi cu zi, pentru că vei beneficia de o piscină care are de jur-împrejurul ei numeroase spaţii de relaxare – jacuzzi, saună, bar, spaţii pentru concerte în aer liber şi căsuţe, construite în întregime din lemn, pentru cazare, restaurant şi terase la umbra pădurii.

  Chiar lângă piscină, este amplasat şi un food corner cu meniuri foarte variate. Seara şi în weekenduri vor fi concerte live, programe tip discotecă şi petreceri în aer liber. Toate acestea te vor face să simţi că te afli în vacanţa pe care ţi-o doreşti de mult și să experimentezi o stare de bine la nivel înalt.

  Complexul Deliria Dreams este un resort în adevăratul sens al cuvântului, având o suprafaţă totală de 15.000 de metri pătraţi, din care 8.000 de metri pătraţi sunt dedicaţi piscinei şi facilităţilor pe care aceasta le oferă. Piscina în sine, pe trei niveluri, dintre care unul numai pentru copii, acoperă 1.200 de metri pătraţi şi este, probabil, cea mai mare din zonă. Aceasta are șapte tobogane, patru pentru copii şi trei pentru adulţi, acestea din urmă cu o înălţime de până la 16 metri.

  Fă din Deliria Aqua Park destinaţia ta de vacanţă pentru vara aceasta! Simte și tu adrenalina testând toboganele noastre aventuroase, înoată la piscină, petrece clipe de relaxare pe şezlonguri sau savurează o limonadă energizantă la terasele noastre! Tu ce mai aştepţi?

  Ți-a plăcut acest articol?

  votează!

  0 / 5. voturi: 0

  - reclama -spot_img