Breaking news:

Delicatețe florală și emoții de primăvară, la Extreme FlorEvents!

Pot oare cuvintele să descrie însăși aroma primăverii? Doar...

Tratament aniticelulitic, de remodelare corporală cu Endospheres Evolution, la Be Slim Body Care

Ascundem constat imperfecțiunile, facem eforturi să ne acceptăm propriul...

Și tu îți dorești ALTCEVA?

Tu ce preferi? Atmosfera caldă, plăcută, prietenoasă și plină...

Slim Beauty Galați, centrul tău de înfrumusețare și slăbire (P)

Pregătește-ți din timp corpul și tenul pentru primăvara care nu va întârzia să se arate. Vremea rece îți oferă exact răgazul necesar să întâmpini anotimpul cald într-o formă perfectă, alegând tratamente inovatoare de la Slim Beauty Clinic, centrul tău profesionist de înfrumusețare și slăbire!

Microneedling: tratament nou

Din luna martie, Slim Beauty Clinic te întâmpină cu un nou tratament revoluționar pentru ten: microneedling (Dermapen). Prin această procedură, afine ale aparatului străpung stratul pielii cu scopul de a declanșa procesul rapid de regenerare, ajutând la îmbunătățirea texturii pielii.

Ca să întâmpini primăvara cu un ten pur și simplu strălucitor, alege tratamentul Microneedling, ce crește producția de colagen, tonifiază pielea și ajută la ameliorarea cicatricilor și a ridurilor, pentru un ten radiant!

Epilare profesională

Dotat cu ultimul model de laser Dioda pentru epilarea definitivă, EPPILYA, Centrul Slim Beauty Galați te așteaptă să îți programezi din timp ședințele de al căror efect te vei bucura la maximum în sezonul cald.

Nu doar că vei spune „adio” părului nedorit, indiferent de grosime sau culoare, dar porii vor fi diminuați, pielea mai netedă și, în plus, va trata foliculita. Totul, cu un grad de confort maxim, datorită conceptului inovator de răcire dezvoltat de EPPILYA.

Slăbești fără efort cu Eximia

Slim Beauty deține și o soluție revoluționară pentru celulită sau kilogramele în plus „câștigate” iarna Cel mai nou model al aparatului EXIMIA, special conceput pentru slăbire intensă și remodelare, e gata să fie pus în slujba corpului tău. Pe scurt, 7 terapii de slăbire și remodelare corporală, de lifting și fermitate, de  reducere a celulitei, cu pierderea a până la 7 cm de talie în doar 7 zile de tratament, cu aceleași rezultate ca o procedură de liposucție! Nu degeaba e tehnologia la care apelează vedetele, pentru a se păstra în formă.

Tonifiere și lifting, cu XSculpt

Dacă îți dorești tonifiere corporală, arderea grăsimilor și lifting, atunci clar ai nevoie de tratamentul XSCULPT de la Slim Beauty. XSCULPT este un echipament performant de stimulare musculară electromagnetică cu efecte de durată, vizibile de la primele ședințe.

Atingând standarde înalte în domeniul esteticii și urmând trendurile din domeniu, Slim Beauty Clinic este alegerea ideală pentru a fi în formă primăvara aceasta!

___________

Str. Frunzei Nr. 38A – 0747068582

Facebook: Slim Beauty Clinic

Instagram: slim.beauty.clinic

 

 

 

Ți-a plăcut acest articol?

votează!

0 / 5. voturi: 0

ai citit?

Tratament aniticelulitic, de remodelare corporală cu Endospheres Evolution, la Be Slim Body Care

Ascundem constat imperfecțiunile, facem eforturi să ne acceptăm propriul...

Ten sănătos, radiant și vizibil îmbunătățit cu Dermapen 4, la Be Slim Body Care

Încrederea în sine este cel mai frumos machiaj, însă...

Și tu îți dorești ALTCEVA?

Tu ce preferi? Atmosfera caldă, plăcută, prietenoasă și plină...

Adio imperfecțiuni, cicatrici și riduri cu Laser Me la Be Slim Body Care

Frumusețea nu este decât promisiunea fericirii. A arăta bine nu...

Un plus de savoare la Grill Station cu Ionuț Anghel, Carmangeria Ozana

Și pofte împlinite, și sare în bucate, și mâncare...