Breaking news:

Spălătoria auto self-service Piedra – când îți pasă de mașina ta!

O nouă splălătorie auto de tip self-service s-a deschis la Galați și vă așteaptă să-i treceți pragul. Bogdan Olaru, cel care deține, împreună cu familia, grupul de firme Pietricica, a adus în orașul de la Dunăre tehnologia AQUARAMA, o tehnologie de ultimă generație, cu un grad înalt de fiabilitate, calitate și durabilitate. Cu o investiție de 250 de mii de euro, locația este amplasată în incinta fabricii de țiglă metalică Piedra a firmei Petricica Metal, pe DN 26 Galați-Vânători la nr. 19.

Timpul redus de așteptare, calitatea și prețul avantajos, sunt câteva din beneficiile pentru care spălătoriile auto self-service au devenit atractive pentru clienți.

Spălătoria Piedra, proaspăt deschisă, este dotată cu șase posturi self-wash. Echipamentele de calitate superioară folosite la constructie aparțin marelui furnizor de astfel de utilaje pentru spălătorii din Italia, AQUARAMA, de aceea structura metalică având și un impact visual special.

Programul de funcționare este non-stop, astfel spălătoria Piedra arată deosebit atât ziua cât și noaptea. Produsele sunt profesionale si anticorozive, având mare grijă de mașina dumneavoastră.

“Lucrăm doar cu produse din Germania, care protejează lacul și vopseaua caroseriei. Spălătoria noastră este complet automată, salvând timp și bani. Clienții își pot personaliza modul de spălare, pentru că există patru programe de lucru: aplicare spumă activă caldă, clătire cu înaltă presiune, protecție cu ceară caldă, finisare cu apă osmotizată. Cel din urmă reprezintă o tehnologie inovativă: mașina este clătită cu apă dedurizată și fără săruri. Asta înseamnă că automobilul nu mai necesită ștergere dar nici nu rămâneți cu pete pe caroserie în urma spălării”, a explicat Bogdan Olaru, administratorul Spălătoriei auto self-service Piedra.

Prețul pentru un jeton de 2 minute este de 2,5 lei, fiind un preț promoțional pentru primele luni de funcționare.

AQUARAMA produce de peste 20 de ani sisteme de spălare cu înaltă presiune pentru autovehicule și aduce în România spălătorii automate cu perii dar și spălătorii tip tunel. Prin colaborarea încheiată cu AQUARAMA, Piedra devine și furnizor de astfel de echipamente pe întreg teritoriul țării.

Amintim că Bogdan Olaru are o experienţă în antreprenoriat de invidiat! A studiat în Elveţia, la College du Leman – International School – Geneva, apoi şi-a desăvârşit studiile la Universitatea Româno-Americană din Bucureşti. Când a terminat facultatea, a devenit administrator al afacerii familiei: un business cu 50 de angajaţi, care s-a transformat şi a crescut, timp de 20 de ani, structurându-se în jurul unui depozit de materiale.

După care, și-a construit brandul său propriu, Piedra, care este o afacere în domeniul construcţiilor și dispune de o fabrică de acoperiş, în spatele Depozitului Metro, dotată cu utilaje performante, capabilă să producă acoperiş din ţiglă metalică (rulouri de tablă vopsită, importate din Cehia şi Polonia şi prelucrate la Galaţi). Pentru acest business, Bogdan a fost educat să fie determinat şi să muncească în mod constant.

Ți-a plăcut acest articol?

votează!

1 / 5. voturi: 1

ai citit?

Vara asta la înălțime! SUMMER BY YOUR OWN RULES #peterasa Shopping City Galați

Vara asta se lasă cu amintiri, mult zâmbet, versuri...

1 iunie la Brăila Mall: tărâm de poveste

Anul acesta, distracţia este dublă: de 1 si 2...

MANGOLIV – healthy station! Angajament zilnic pentru starea ta de bine

Cum ar fi să mergi într-un loc de dragul...

Un nou răsfăț pentru tine – magazinul de bijuterii Teratai

Ție cum îți place să te porți prin lume...

Primul magazin Teratai se deschide în Galați, pe 16 mai!

Universul inedit al bijuteriilor Teratai, disponibil până acum doar...

O nouă aventură la Brăila Mall: CĂLĂTORIE ÎN MULTIVERS!

Dacă ești pasionat de inovațiile în tehnologie sau pur...