Breaking news:

Vara asta, hidratează-te eficient cu apa Grande Natura

Vara este de-abia la început, însă căldurile persistă insistent, iar unul dintre cele mai importante lucruri pe care le putem face pentru a combate efectele negative asupra sănătății este asigurarea unei hidratări corespunzătoare.

Hidratarea este foarte importantă în momentele în care facem exerciții fizice de orice fel. Chiar dacă ne aflăm la sala de forță, sau dacă alergăm în aer liber, este absolut necesar să ne îngrijim cum se cuvine de acest aspect.

Știm că apa este esența vieții, aproximativ 60% din corpul nostru fiind format din apă, care are un rol extrem de important pentru toate organele și sistemele funcționale din organism. Mai trebuie să știm că aceasta energizează organismul, îmbunătățește randamentul fizic, menține sănătatea tractului digestiv și ajută la menținerea siluetei.

Dar cum poți te hidratezi cât mai eficient? Vă prezentăm așadar câteva idei care te vor ajuta să ai grijă de hidratarea ta zilnică.

Consumă apă des

Este recomandat să nu lași să treacă mai mult de 10-15 minute între două înghițituri de apă, mai ales dacă faci exerciții fizice. Intervalul poate varia în funcție de căldură, umiditate sau de intensitatea exercițiului. Dacă ești genul de persoană care transpiră foarte mult asigură-te că te hidratezi cu apa minerală plată Grande Natura de la Grande Gloria, fiind o apă naturală din Munții Albi din Creta cu PH 8.0. O poți comanda și online AICI.

Apa Grande Natura este o marcă din portofoliul companiei gălățene Grande Gloria Production, cu un pH de 8,0 , disponibilă în variantele de 1 l, 500 ml și 330 ml – aceasta din urmă cu un ambalaj cu totul special, dedicat copiilor, în formă de urs, iepure, pisică, elefant, leu, hipopotam sau lup. O dovadă că nu doar cei mari, dar și cei mici sunt susținuți de Grande Natura în a adopta obiceiuri sănătoase pentru organism.

Nu fixa o cantitate de apă pe zi

Cu siguranță ai auzit că organismul uman are nevoie de mulți litri de apă în fiecare zi. Dar acele cifre s-ar putea să nu se potrivească cu dieta ta, greutatea corpului, predispozițiile genetice, temperatura sau umiditatea din mediul în care te afli într-un anumit moment. Tocmai din aceste motive, cel mai indicat este să asculți de propriul corp. Hidratează-te atunci când te simți însetat sau obosit, dar nu numai.

Pentru o imunitate crescută, pe lângă o dietă sănătoasă bazată pe fructe și legume crude, este mereu necesar să ne hidratăm  corespunzător.

Grande Natura, partenerul tău de hidratare!

Ți-a plăcut acest articol?

votează!

5 / 5. voturi: 1

ai citit?

Despre reușită, prin puterea educației și forța învățării active, cu Victoria Yildirir

Cum se împletesc cu succes rolurile de antreprenor, mamă,...

Vara asta la Beluga Pool – un motiv în plus să te bucuri de soare!

Prognoza meteo din vara aceasta se anunță a fi...

TACO BAR, acum și la petrecerea ta! Surprinde-ți invitații prin noutate și diversitate

Iubești combinațiile reinterpretate și gusturile care uimesc? Noutățile și...

Vara asta la înălțime! SUMMER BY YOUR OWN RULES #peterasa Shopping City Galați

Vara asta se lasă cu amintiri, mult zâmbet, versuri...

1 iunie la Brăila Mall: tărâm de poveste

Anul acesta, distracţia este dublă: de 1 si 2...