Breaking news:

Stay Fit Gym a deschis o nouă locație la Shopping City Galați

La Shopping City Galați – o sală de fitness ultra modernă

Pentru a oferi clienților un mix de servicii cât mai complet, Shopping City Galați își suplimentează oferta cu o sală de fitness ultra modernă: STAY FIT GYM.

Astfel, entuziaști ai mișcării și pasionați ai sportului găsesc acum la Shopping City Galați cadrul perfect pentru a se bucura de antrenamentele preferate, în locația de peste 1000 mp, situată la etajul centrului comercial, lângă Casino Max Bet.

Stay Fit Gym – servicii de fitness

Stay Fit Gym din Shopping City Galați oferă servicii de fitness (strength, cardio, functional, training), cycling și clase de grup (zumba, circuit, pump, etc.) și beneficiază de dotări moderne, cu echipamente moderne, de actualitate. Antrenorii profesioniști sunt special pregătiți pentru a asigura clienților cele mai bune rezultate într-un timp optim.

Fiind parte din rețeaua națională de fitness & aerobic, Stay Fit Gym, care se numără printre cele mai importante branduri în domeniu, cu centre existente deja în București, Pitești, Sibiu si Galați, sala recent deschisă la Shopping City Galați susține, după cum prea bine exprimă însuși sloganul brandului, un stil de viață sănătos, în care mișcarea ocupă un rol esențial.

Totodată, Stay Fit Gym vine cu promisiunea unei comunități care te ajută să te integrezi foarte ușor în lumea fitness-ului, atât prin intermediul antrenorilor, cât și prin aparatura profesională pe care o pune la dispoziție.

La Stay Fit Gym e simplu să alegi

Chiar dacă că ești abia la început, la Stay Fit Gym, e atât de simplu să alegi și să experimentezi antrenamentele care ți se potrivesc, prin abonamentele HERO și SuperHERO – care se ieftinesc constant, prin care ai acces nelimitat la toate facilitățile clubului (fitness, aerobic, cycling). În plus, în baza aplicației mobile Stay fit Gym, îți poți gestiona cu ușurință toate detaliile legate de activitatea la sală. Devino membru în Clubul Stay Fit Gym Shopping City Galați și profiți de toate avantajele oferite.

Hai și tu la mișcare! Alege-ți antrenamentul preferat și bucură-te de toate beneficiile Stay Fit Gym din Shopping City Galați, noua ta destinație pentru a fi mereu în formă!

P

Ți-a plăcut acest articol?

votează!

5 / 5. voturi: 2

ai citit?

Cum transformi manichiura într-o operă de artă cu nuanțele vedetă ale sezonului?

Când ți-ai privit vreodată unghiile ca pe o posibilă...

Cât este darul de nuntă în 2024?

În câteva luni începe sezonul de nunți, iar portofelele...

Pornește în aventura imaginației din Țara Minunilor de la Cofetăria DANA

Ce crezi că se întâmplă atunci când bucuria gustului...

Ordinea corectă de aplicare a produselor de skincare

Ți s-a întâmplat să investești într-un produs de îngrijire...

Make-up și strălucire la Blush Beauty by Giulia!

Pentru multe femei, machiajul a devenit o parte integrantă...