Breaking news:

HIIT BODY REFORMER – pentru starea ta de bine!

Prezentă și în Galați de ceva vreme, Pilates Reformer...

Atelierul LUJO Design – Alege să trăiești elegant!

Povestea Atelierului haute couture LUJO Design din Brăila, de...

Aventura culinară continuă la Shopping City Galați cu un nou restaurant: NOODLZ

- reclama -spot_img
5
(1)

La Shopping City Galați, aventura culinară continuă

Știm că iubești gustul nou și surprinzător și că îți place să experimentezi după bunul plac aromele și savoarea universului gastronomic. La Shopping City Galați, aventura culinară continuă acum cu deschiderea unui nou restaurant: Noodlz – o alegere inedită, special pentru cei dornici de nou, care îndrăznesc să își reinventeze și să își redefinească meniul preferat, de fiecare dată.

#youchooz #wecook

Conceptul NOODLZ a luat naștere tocmai din dorința de explora posibilitățile infinite ale gustului, fără limite predefinite, oferindu-ți libertatea de a-ți crea tu propriul meniu, combinând ingredientele preferate.

Un brand, desăvârșit din pasiune pentru mâncarea asiatică, într-un impresionant spectacol culinar, cu nenumărate aventuri gastronomice, cu focus pe alegerile personale ale clientului.

Create Your Tasty Adventure! Create Your Own NOODLZ!

NOODLZ devine visul gastronomic împlinit al fiecărui „foodie” care dorește să își construiască propria incursiune culinară. De la alegerea tipulului de noodles, a toppingului și a mixului favorit de legume, la selectarea sosului preferat, alegerile îți aparțin în întregime și tu ești inspirația propriului meniu. E atât de simplu!

Noodlz – o poveste cu gust asiatic, pentru aventurierii gusturilor îndrăznețe

Povestea Noodlz „se prepară” zi de zi în stil japonez, chinezesc sau vietnamez, în cutiile NOODLZ, cu picături de dulce, iute, acrișor sau picant. Iar aici, timpul se măsoară în clipe aromate și gusturi îndrăznețe pentru toți iubitorii de noodles și aventurierii de gusturi îndrăznețe.

Hai și tu să experimentezi combinațiile preferate de gust și construiește-ți cel mai bun mix posibil, la Noodlz din Shopping City Galați.

Tu îți alegi ingredientele, iar noi gătim după opțiunile tale. De la propria ta cutie preferată Noodlz, pe care o creezi după bunul plac și propriul tău gust, la inegalabilul sandwich BAO, oferă-ți o experiență culinară personalizată, ce culminează cu o combinație irezistibilă de orez cu topping-ul preferat și proteinele îndrăgite.

Preparatele NOODLZ sunt, de fiecare dată, garanția gusturilor inconfundabile și a clipelor de savoare, cu care te delectezi alături de cei dragi.

Deci, fie că vrei să te bucuri de rețete delicioase și personalizate ori să regăsești meniurile preferate, la restaurantele din food court Shopping City Galați, te bucuri probabil de cea mai variată ofertă de alegeri culinare, proaspete și apetisante, pentru toate gusturile și preferințele, toate într-un singur loc: PIZZA HUT, SPARTAN, ENJOY SUSHI, ROMANS, SALAD BOX, MESOPOTAMIA, KFC, DABO DONER, FAMOUS WAFFLES, CHOPSTIX și noul deschis NOODLZ.

P

Ți-a plăcut acest articol?

votează!

5 / 5. voturi: 1

ai citit?

HIIT BODY REFORMER – pentru starea ta de bine!

Prezentă și în Galați de ceva vreme, Pilates Reformer...

Atelierul LUJO Design – Alege să trăiești elegant!

Povestea Atelierului haute couture LUJO Design din Brăila, de...

TOM TAILOR – un nou brand de fashion la Shopping City Galați

Poartă cu tine energia vibrantă a orașului și lasă-te...

Magazin de prezentare Askona în incinta Brăila Mall

Un somn odihnitor este unul dintre cei trei piloni...

Cafea cu dragoste și dragoste pentru cafea la Tucano Coffee din Shopping City Galați

Atunci când îți dorești o cafea desăvârșită, dar și...

Teatrul Național de Operă și Operetă „Nae Leonard”, Galați – Agenda culturală

În noul spațiu cultural gălățean – Casa Artelor, miercuri,...