Breaking news:

Food courtul de la Shopping City Galați – un nou concept, o nouă dimensiune a stilului!

Pentru că experiența la shopping e una dintre cele mai îndrăgite activități, Shopping City Galați a dat o nouă culoare zonei de food court, unde bucuria alături de cei dragi se simte din plin. Experiența la shopping și plăcerea noilor achiziții devin acum din ce în ce mai intense!

Când vorbim despre cumpărături, vorbim despre ceva de neratat, dar odată cu ele, creşte și nevoia de relaxare. Așadar, pentru a satisface gusturile fiecărui client, zona de food court te așteaptă cu design modern într-un concept nou, un mini loc de joacă pentru cei mici și preparate pline de savoare. Gândită ca o zonă distinctă, de lounge, zona de servire surprinde prin varietatea de opțiuni culinare, dar și prin atmosfera reconfortantă creată de stilul urban. Și pentru că există atâtea gusturi câți clienți, la Shopping City se livrează experiențe culinare care să răspundă acestor cerințe. Acum ai multe opțiuni de cumpărături și tot atâtea, de petrecere a timpului liber.

Pentru cei care se gândesc la pizza, ori de câte ori au poftă de ceva bun, la PIZZA HUT vor găsi cu siguranță felia plină cu de toate, iar pentru cei dornici să savureze celebrele aripioare picante, o vizită la KFC va fi greu de ratat. O dată gustate, niciodată uitate – așa par a fi și preparatele inspirate din bucătăria grecească autentică, pe care le găsești la SPARTAN. Alternative sănătoase avem și la SALAD BOX, acolo unde multitudinea de vitamine se combină în cel mai delicios mod.

Zona de food court s-a concentrat pe un concept minimalist și urban, un concept plin de stil și confort, unde accentul a fost pus pe elementele structurale, lemn natural și o paletă neutră de culori. În armonie cu tendințele designului modern, acest segment se bucură și de un ambient pe măsură. În timp ce te delectezi cu un doner de la DABO DONER sau cu un meniu complet de la MESOPOTAMIA, pe fundal muzica bună se va lăsa ascultată. Printre locurile pline de gust, care completează food courtul, se numără și diversitatea combinațiilor de la NOODLZ,  E SUSHI și CHOP STIX.

Noutățile au surprins și în această vară! Food courtul s-a îmbogățit cu două branduri, care știu să pună în valoare gustul ingredientelor de calitate. O porție delicioasă de cartofi prăjiți, proaspeți și rumeniți, poate fi savurată acum la CARTOFISSERIE, iar dacă ești un împătimit al burgerilor și meniurilor fast-food, atunci BURGER KING poate fi alegerea, ori de câte ori ți-e poftă de ceva bun.

La Shopping City, facilitatea este reconstruită și zonele de divertisment actualizate. Mobilierul confortabil, materialele premium folosite pentru amenajarea spațiului și decorațiunile alese cu stil, pun în valoare înaltele standarde de calitate, estetică și funcționalitate a food courtului. Relaxarea, întâlnirile programate și socializarea cu cei dragi, fac acum parte din decor.

Nu uita, înainte de a începe shoppingul, treci pe la FUEL Bistro & Coffee şi ia-ţi doza de energie din specialităţile lor din cafea, iar dacă ai timp, comandă şi un desert apetisant de la FAMOUS WAFFLES. Așa cum te întâmpină și food courtul din incita Shopping City Galați, vino aici, pentru că: „Food is the ingredient that binds us together”!

P

Ți-a plăcut acest articol?

votează!

5 / 5. voturi: 3

ai citit?

Vara asta la înălțime! SUMMER BY YOUR OWN RULES #peterasa Shopping City Galați

Vara asta se lasă cu amintiri, mult zâmbet, versuri...

1 iunie la Brăila Mall: tărâm de poveste

Anul acesta, distracţia este dublă: de 1 si 2...

MANGOLIV – healthy station! Angajament zilnic pentru starea ta de bine

Cum ar fi să mergi într-un loc de dragul...

Un nou răsfăț pentru tine – magazinul de bijuterii Teratai

Ție cum îți place să te porți prin lume...

Primul magazin Teratai se deschide în Galați, pe 16 mai!

Universul inedit al bijuteriilor Teratai, disponibil până acum doar...

O nouă aventură la Brăila Mall: CĂLĂTORIE ÎN MULTIVERS!

Dacă ești pasionat de inovațiile în tehnologie sau pur...