Breaking news:

HIIT BODY REFORMER – pentru starea ta de bine!

Prezentă și în Galați de ceva vreme, Pilates Reformer...

Atelierul LUJO Design – Alege să trăiești elegant!

Povestea Atelierului haute couture LUJO Design din Brăila, de...

Tacos & Burgers –and life gets better!

- reclama -spot_img
5
(2)

Tacos & Burgers – pentru ei care iubesc diversitatea culinară

Cei care iubesc diversitatea știu că în Galați există de ceva vreme un mic restaurant care dă viață meniurilor cu tacos, burritos, quesadillas, nachos, dar și cu savuroșii burgeri americani, în diverse combinații de gust și savoare, chiar și în variante pentru vegani. Se numește Tacos & Burgers și își are sediul pe strada Brăilei, lângă Școala nr. 7.

De șase luni de zile, restaurantul oferă meniuri accesibile pentru toate buzunarele, adaptate gusturilor românești, cu produse tradiționale importate (cojile de tacos sau Jarritos, sucul mexican) dar și cu sosuri preparate în bucătăria proprie.

Tacos & Burgers – pasionați de mâncarea mexicană și burgeri

În spatele întregului concept se află câțiva tineri pasionați de mâncarea mexicană și burgeri, ce au adus și la Galați savoarea bucătăriei latino-americane. “Nu a fost un an ușor, ne-am confruntat cu multe provocări, de la familiarizarea clienților cu produsele noastre, la găsirea de distribuitori și la păstrarea angajaților.

Am reușit, zicem noi, datorită unei comunicări eficiente cu clienții și partenerii noștri, am ținut cont de toate recenziile, am corectat unde a fost cazul, am găsit soluții, am adaptat produsele mexicane foarte picante la gusturile noastre autohtone.

Gălățenii ne-au primit bine, au fost deschiși să experimenteze acest tip de bucătărie, iar noi ne-am străduit să fim, de fiecare dată, la înălțime”, a declarat Raluca Bradea, PR-ul/ administratorul Tacos & Burgers.

Tacos – un produs de top

Tacos rămâne în topul preferințelor clienților, dar, în timp, în meniul celor de la Tacos & Burgers au apărut noutăți: Tortilla fantasy – un desert cu fructe de pădure sau Tortilla cu finetti și oreo și variantele de Taco: vegetarian, cu ton sau cu omletă – înlocuitorul perfect pentru un mic dejun delicios.

Ca o formă de adaptare, am remarcat și meniurile Back to school pentru elevi, cu tacos, burrito sau burger și cartofi, la numai 15 lei. Dar și platourile pentru 4-8 persoane, marca Tacos & Burgers, care se livrează acasă și pot aduce un pic de inedit în cadrul unei petreceri aniversare.

“Suntem într-o continuă dinamică, ne dorim să mai adăugăm noutăți în meniu, dar acest lucru se va întâmpla treptat, bazându-ne pe feedback-ul clienților noștri. Ca planuri de viitor, ne propunem să deschidem un restaurant cu specific mexican și să ne mutăm într-un spațiu mai mare.

Mulțumim tuturor clienților noștri pentru încrederea acordată! Ne dorim un an cu sănătate, liniște și pace, în care să fim mai buni și mai productivi!”, spune Raluca Bradea.

Și pentru că vor să dea comunității un strop din binele primit, cei de la Tacos & Burgers vă invită, pe final de an, la o acțiune caritabilă, pe care o găsiți prezentată în detaliu pe pagina de facebook Tacos & Burgers Galați.

P

Ți-a plăcut acest articol?

votează!

5 / 5. voturi: 2

ai citit?

HIIT BODY REFORMER – pentru starea ta de bine!

Prezentă și în Galați de ceva vreme, Pilates Reformer...

Atelierul LUJO Design – Alege să trăiești elegant!

Povestea Atelierului haute couture LUJO Design din Brăila, de...

TOM TAILOR – un nou brand de fashion la Shopping City Galați

Poartă cu tine energia vibrantă a orașului și lasă-te...

Magazin de prezentare Askona în incinta Brăila Mall

Un somn odihnitor este unul dintre cei trei piloni...

Cafea cu dragoste și dragoste pentru cafea la Tucano Coffee din Shopping City Galați

Atunci când îți dorești o cafea desăvârșită, dar și...

Teatrul Național de Operă și Operetă „Nae Leonard”, Galați – Agenda culturală

În noul spațiu cultural gălățean – Casa Artelor, miercuri,...